Eindstand: 14-4 (9-2)
Onze 1ste-jaars duiveltjes kregen deze week het bezoek van de duiveltjes uit Dosko Beveren.
Bij de heenmatch was duidelijk gebleken dat Dosko geen partij was voor onze 1° jaars en onze jongste ploeg blaakte dan ook opnieuw van zelfvertrouwen voor deze match.
Bijna direct na de aftrap werd de charge ingezet en werd de score geopend in ons voordeel.
Alles lukte in die mate dat we aan de rust de cijfers 9-2 op het bord konden zien.
In de tweede speelhelft probeerden onze jongste spelertjes combinatievoetbal te brengen en zagen de supporters bij momenten opnieuw heel mooi voetbal.
Het moet echter gezegd worden dat de bezoekende doelman ervoor zorgde dat de score nog redelijk binnen de perken bleef. Hoewel de nederlaag groot was, kon hij toch uitpakken met enkele heel mooie reddingen. (Stukken boven het niveau van een eerstejaars duiveltjes)
Dosko slaagde er toch nog in om door stug volhouden en inzet vier keer onze doelman te verslaan.
Een match waarbij onze jongsten bij momenten heel mooi combineerden, eindcijfers 14-4.
Speelden voor KRC U8: Mohammed PLAETEVOET, Lander VANBESIEN, Andreas PETZOLD, Martijn STEEN, Miel HOUDEBINNE, Yarne DURIEUX en Alex-Elmo BISSCHOP.

2de jaars duiveltjes Reeks K
KRC De Panne – KSV Bredene
Eindstand: 7-12
Onze U9 Ratjes hadden een thuiswedstrijd tegen Bredene. In de eerste helft voetbalden ze goed mee, en onze nieuwste aanwinst die voor het eerst keer meespeelde, scoorde liefst 3 keer. Maar Bredene was toch veel sterker, onze jongens kregen nog een paar mooie kansen maar de bal wou er maar niet ingaan.Onze doelman Jasper keepte een hele goede wedstrijd, maar uiteindelijk verloren we de wedstrijd maar toch trainer Miguel heel tevreden over het spel dat de Ratjes hebben gebracht.Een dikke pluim voor iedereen.
Speelden voor KRC U9: Jasper Dekien, Degrieck Storm, Milan Pynebrouck(1), Claerebout Joe(3), Vanbesien Lander en De Troyer Benjamin(3)

2de jaars pré-miniemen Reeks E
KRC De Panne – KSV Bredene B
Eindstand: 5-2 (2-0)
Op een regenochtend moesten onze U11 een thuismatch spelen tegen Bredene. Veel afwezigen zodat onze ratjes juist 8 spelers waren. Bredene begon zeer goed en had zo de 1ste kans van de match, maar de bal gaat naast. KRC komt meer en meer in de match.7'mooie diepe pas van Seppe naar Jari die de hele flank bijna afloopt, een voorzet geeft, maar de bal draait zo bijna in het doel.9' komt Bredene nog eens aan de goal maar de bezoeker schopt ver naast. Ben trap uit naar Joram, die past naar Wout, diepe bal naar Jari die mooi de 1-0 binnen schopt. De Panne combineert zeer goed en brengt mooi voetbal. Vrije trap van Rimski, de bal komt bij Sander die een mooie diepe bal geeft naar Nick, die alleen voor de goal komt maar toch nog aflegt naar Jari die zo de 2-0 binnen tikt, meteen ook de ruststand.2de helft levert juist hetzelfde eenrichtingsvoetbal op als in de 1ste helft. 2de helft kan niet beter beginnen, want na een mooie actie op links met Seppe en Jari die past naar Wout, die van op afstand trapt en zo de 3-0 binnentrapt. 29' een afstand schot va Joram maar net over. De Bredene keeper trap ongelukkig uit in de voeten van Wout, die past naar Sander die zo de 4-0 binnentrapt. 32' mooie combinatie van Bredene, alleen op goal maar door een sterke Rimski die goed terugkeert en zo de bal nog in extreem buiten trapt. Ingooi van Bredene, in de voeten van Rimski die bijna heel het veld afloopt maar toch de bal verliest goed stoorwerk van Wout die terugpast naar Rimski die zo de 5-0 binnen trapt.40' krijgt Joram een trap op zijn voet en moest hij het veld verlaten en zo waren met nog 10 min op de klok onze Ratjes nog met 7 spelers. Zo kwam Bredene toch weer wat in de match en speelde De Panne wat te relax, zo kon Bredene toch de eerreddende treffer maken 5-1. 47' kwam Bredene terug alleen op doeman Ben af en ze trappen zo de eindstand binnen 5-2. Een mooi overwinning van onze U11die ook mooi voetbal brachten. Hopelijk is het niet al te erg met Joram zijn blessure.
Speelde voor KRCU11: Dewinter Ben, Rottiers Rimski, Callewaert Nick, Steen Joram, Dekien Sander, Coopman Jari, Joossens Seppe, Vanbesien Wout.

Eindstand: 5-2 ( 3-1)
Enkele spelers haakten in laatste instantie af, waardoor onze ploeg werd aangevuld met James en miniemen Ward, Kenzo en Michael. KRC begon stevig aan de partij, na 10 minuten stond het al 2-0: voorzet van Jeroen naar Nico 1-0 en Gael zorgde een paar minuten later al voor de 2-0 via een afstandsschot.De betere kansen bleven voor de thuisploeg, maar via een snelle tegenaanval wisten de bezoekers toch de score op 2-1 te brengen.De thuisploeg stak via een sterke spelende James een tandje bij op het modderige veld, en net voor de rust wist James de score op 3-1 te brengen via een solo actie. De bezoekers begonnen met veel druk de tweede helft die meteen leidde tot de aansluitingstreffer 3-2. Maar dan nam tegen het einde De Panne de match terug in handen. Via een actie van Rares mocht James de 4-2 scoren, de bezoekers kwamen nu helemaal niet meer voor in het spel, Maxime nam een vrije trap en Michael zette een speler van Zandvoorde onder druk, zodat hij de bal in eigen doel kopte => 5-2.
Speelden voor KRC U15: Jarvid Gruwé – Jeroen Devos – Maxime Butaye – Saad Farouk – Antoine Gilbert – Gael Holvoet – Rares Nicolciuiou - Ward Riecherts – Michael Laier – Kenzo Bascuur – James Bigot – Mundiglodie Dialungana.

Nationale scholieren U17
KVV Coxyde – Eendracht Zele
Eindstand: 5-0 (2-0)
Tegen Zele kregen onze jongens 2 opdrachten mee, de nul houden en vanaf seconde 1 de tegenstander onder druk zetten in een zeer aanvallende opstelling 1-3-4-3. Blijkbaar had KVVC het goed begrepen want al na 48 sec lag de 1ste goal al in het mandje, schitterend. De 1ste helft was eigenlijk volledig voor KVVC en we gingen dan ook verdiend met een 2-0 voorsprong de rust in. (2-0). Na de rust ging KVVC op zijn elan verder en kwam nog 3 x tot scoren met als eindstand 5-0 winst. Op een zeer zwaar veld slaagden beide ploegen er toch in om er een aangename, faire partij van te maken, waarvoor onze dank. Onze jongens hebben vandaag opnieuw bewezen dat ze een match naar hun hand kunnen zetten en een aan elkaar gewaagde groep zijn met als bewijs 3 doelpunten van de invallers, schitterend. We zijn goed bezig maar zijn er bijlange nog niet. Volgende week op bezoek bij Lauwe.

Nationale juniors U19
Eindstand: 7-2 (2-1)
Mooie prestatie van U19. Na de uitstekende wedstrijd van vorige week tegen de leiders waren de verwachtingen hoog voor deze partij. En ook nu ontgoochelde de ploeg niet. KVVC nam de wedstrijd snel in handen en liet de bal uitstekend rollen. De ruimtes werden goed benut en de uitvoering liet weinig foutjes toe. De eerste kans kwam er via Billy maar die vond een attente doelman op zijn weg. Na een kwartier was het dan raak toen Kjartan alleen voor de doelman kon opduiken en scoren. KVVC was nu dominant en meerdere pogingen door Besart, Billy en Maxim werden telkens onschadelijk gemaakt. Zele kreeg geen vat op de wedstrijd en het spel speelde zich dan ook af op de helft van Zele. Bij een eerste uitbraak van Zele na een klein half uur spelen werd de bal mooi voor doel gebracht en knap afgewerkt door de spits van Zele. Een koude douche voor KVVC maar dit werd snel goedgemaakt. De ploeg reageerde heel volwassen en liet zich niet van zijn spel brengen. Billy kon nog voor rust voor gerechtigheid zorgen na een mooie aanval over rechts via Yoshi. Een doelpunt uit het boekje. Na de rust toen alle 4 de wisselspelers aan de tweede helft konden beginnen bleef KVVC dominant en Zele was niet bij machte om daar iets tegenover te stellen. Nicky met het hoofd en 2x Sam maakten de score op het uur in overeenstemming met het spelbeeld. Een onoplettendheid achteraan brak Yoshi zuur op toen hij een vrije trap in eigen doel devieerde. Een goed ingevallen Dylan en Maxim pikten op het einde ook nog hun doelpuntje mee. Een collectief gave prestatie met opnieuw dominant en goed voetbal.

Eindstand: 5-0 Forfait
Onze reserven wachtten vruchteloos op de bezoekers uit Nieuwpoort en mochten zo met een 5-0 forfait overwinning terug naar huis, sommigen al wat vroeger dan de anderen.

VVG Alveringem A - KRC De Panne B
Te veel blessures en afwezigen, zodat noodgedwongen terug forfait moest gegeven worden met de 2de reservenploeg voor de verplaatsing naar Alveringem. Moest het forfait van Nieuwpoort vroeger geweten zijn bij de A-ploeg, konden zeker een aantal spelers de ploeg vervolledigd hebben en zou er kunnen gespeeld zijn.

WS Zarren - KRC De Panne
Eindstand: 0-2 ( 0-1)
Erg belangrijke wedstrijd voor onze oudste Ratten met de verplaatsing naar titelkandidaat WS Zarren, gelijk geklasseerd met KRC, beiden op 1 punt van leider Koekelare. Veel supporters afgereisd naar Zarren, maar niemand die zorgde voor een wedstrijdverslag zodat er maar een beperkt verslag kan opgemaakt worden. KRC in de 1ste helft duidelijk de beste ploeg op het veld met een verdiende voorsprong aan de rust, door een afstandsschot van Cedric Bulcke rond het halfuur. Zarren startte de 2de helft met veel druk maar ook veel potiger voetbal dat leidde tot de uitsluitingen van de thuisspelers Devriendt en Pinseel, zodat Zarren uiteindelijk de wedstrijd met 9 eindigde. KRC had de wedstrijd al veel langer kunnen beslissen maar de afwerking bleef in gebreke, totdat Jeffrey Schoolaert kort voor affluiten de geruststellende 0-2 eindstand op het bord kon trappen. Goed nieuws na de wedstrijd was ook de nederlaag van Koekelare met 1-0 op Lombardsijde, zodat KRC alleen aan de leiding komt met 2 punten voorsprong op Koekelare. KRC heeft zijn lot dus terug in handen, maar mag nu natuurlijk geen dom puntenverlies meer leiden zoals dit tegen Keiem en Jonkershove gebeurde. Volgende opdracht is de thuiswedstrijd tegen VV Vladslo, ploeg die niets meer te winnen of te verliezen heeft in de competitie en die dus ontspannen kan aantreden op het veld van de leider. KRC zondag ook zonder de geschorste Manu Jullien en waarschijnlijk ook zonder Maxim Simoen, voor onbepaalde tijd uit met een barstje in de teen.
Speelden voor KRC: Coutereel Tim, Schoolaert Jeffrey(1), Schoolaert Jurgen, Jullien Manu, Lecat Ludovic(Suply Jeroen), Blondeel Arnaud, Mahieux Philippe(Carrein Jeremy) Le Loet Alexandre, Simoen Maxim(45’Simoen Jeff), Bulcke Cedric(1), Torney Tom.
Declerck Jorkin bleef op de bank als 4de wisselspeler.