KRC De Panne bye

2de jaars duiveltjes Reeks K
KEG Gistel - KRC De Panne

Eindstand: 5-4 (1-1)
Onze Ratjes hadden een zware verplaatsing naar Gistel want de thuiswedstrijd tegen Gistel eindigde op een 6-18 verlies. Trainer Miguel kon op 6 spelers rekenen en onze Ratjes begonnen goed aan de wedstrijd .We kregen mooie kansen maar de afwerking was er niet , maar we hadden ook soms pech,de bal op paal ,bal op de deklat. Onze Ratjes kwamen 0-1 voor, maar juist voor de rust scoorden Gistel de 1-1.De wedstrijd was heel mooi om te zien .Onze jongens kregen kansen ,maar Gistel kreeg er ook . Het werd uiteindelijk 4-4,met nog 5 min te spelen .maar in de laatste minuut scoorde Gistel de 5-4. Onze Ratjes kreeg nog een mooie kans ,maar bal vloog tegen de deklat. Eindstand:5-4.
Een dikke pluim voor onze Ratjes die gevochten hebben voor elke bal. Trainer Miguel was heel tevreden over de wedstrijd.
Speelden voor KRC U9 :Tahir Shayaan,Joe Claerebout(1),Pynebrouck Milan(3),Jasper Dekien en Degrieck Storm

2de jaars pré-miniemen Reeks E
KRC De Panne – KV Oostende

Eindstand: 2-6 (1-1)
Op een mooie zaterdagvoormiddag moesten onze U11 tegen het sterke KV Oostende spelen. Begin van de match was natuurlijk voor KVO, maar ze konden geen kansen creëren maar hadden wel veel balbezit. KRC kwam meer in de match en zo kregen ze in de 12' toch een kans maar de bezoekende keeper redt. In de 16' was et toch raak voor KVO door mooi combinatie voetbal en met een mooi goal.22' kwam het 1-1 door een verre schot va Thibault en dat was ook de rust stand. 2de helft was het KVO dat drukte en mooie voetbal speelde en zo stond het snel 1-4. 35 'kwamen onze ratjes nog eens gevaarlijk via Nick en Jari maar telkens net naast. KVO kwam nog eens gevaarlijk voor doel, maar doelman Ben brengt redding . 36', een mooie steekbal va Thibault naar Nick die in 1 tijd veranderd van kant naar de vrij lopende Jari die zo de 2-4 binnen tikt. Aftrap KVO, die meteen de 2-5 scoort. KRC kwam voor de laatste keer gevaarlijk voor doel via Jari maar nogmaals naast getrapt. Zo kon KVO nog eens counteren en zo de einduitslag op 2-6 vastleggen. KVO was een maatje te groot voor onze ratjes, die bij momenten weer zeer goed voetbalden.
Speelde voor KRC U11: Coopman Jari, Joossens Seppe, Vanbesien Wout, Dewinter Ben, Rottiers Rimski, Callewaert Nick, Ian Vieren, Cagnard Thibault, Sascha Moors, Steen Joram, Dekien Sander

Gewestelijke miniemen U13 Reeks A
Samenwerking Coxyde- De Panne -Oostduinkerke

Gewestelijke knapen U15 reeks A

WS Adinkerke - KRC De Panne
Eindstand: 1-3 ( 0-1)
Voor deze derby kwamen heel wat supporters onze ploeg steunen.Het was ook De Panne dat het best aan deze partij begon, toch wist enkel Joost een van de vele kansen om te zetten, zodat we gingen rusten met een 0-1 ruststand.In het begin van de tweede helft wist De Panne via Dante de voorsprong te verdubbelen.Maar dan probeerde de thuisploeg de bakens te verzetten, maar verder dan een paar halve kansen kwamen ze niet.Doelman Antoine veroorzaakte nog een penalty, maar zette zijn fout recht door de penalty te stoppen.Via mooi samenspel wist Saad de score op te voeren tot 0-3. De thuisploeg kon nog milderen tot 1-3, meteen ook de eindstand.
Speelden voor KRC U15: Jarvid Gruwé – Jeroen Devos – Saad Farouk(1) – Antoine Gilbert – Gael Holvoet – Rares Nicolciuiou - Ward Riecherts – Brad Baelden – Dante Blanckaert(1) – Joost Sockeel(1x) – Denzel Bouckenooghe – René Lambert – Maxim Steenkiste – Ruben Facon – Amaury Vermeulen.

Eindstand: 1-3 ( 0-2)
Ook al niet te veel spelers op overschot voor deze wedstrijd, 7 kernspelers 1ste elftal traden aan versterkt met enkele reserven in de wedstrijd tegen medeleider Davo Westende. Redelijke start met goede combinaties tot in de 12’ een hakfout van Jeff op de rand van de 16, scheidsrechter Coopman Marc twijfelt niet en fluit dadelijk strafschop die zonder problemen omgezet wordt en het staat onverdiend 0-1. Maar dan daalde het spelniveau van onze Ratjes naar een beschamend niveau, geen positiespel meer, slechte passing, kortom het was niet om aan te zien. 22’ enigste gevaar van KRC in de 1ste helft met een wegdraaiend schot naast VAN Jeffrey Schoolaert. De bezoekers die zeker niet beter presteerden liepen in de 37’ uit tot 0-2, na een slechte controle van pierig komt de bal bij een bezoeker die van buiten de 16 de bal binnentrapt. Ruststand 0-2 na een 1ste helft om erg snel te vergeten. Een erg ontevreden trainer Danny tijdens de rust en gelukkig snappen de meeste spelers dat ze niet goed bezig waren wat een veel betere 2de helft opleverde. 48’ reeds een schot van Tom Torney uit de 2de lijn, mooie redding van de keeper. 55’vrije trap van Cédric Bulcke, mooi door de keeper in corner gewerkt.67 mooie actie van Cé op rechts, bal achteruit waar Jorkin onbeheerst over trapt. 70’ terug actie Cé-Jeffrey op links, bal terug achtruit gelegd maar ditmaal besluit Tom de niet te missen kans op de keeper. Bij de volgende tegenaanval is het meteen raak voor Westende, de ingevallen doelman Pieter Vanassche schuift onderuit en dan is het gemakkelijk om de 0-3 op het bord te zetten, wedstrijd meteen gespeeld. 73’ mooie voorzet laag over de grond van Jeremy, de aan de 2de paal opgedoken Tyas Demuysere trapt nog op de keeper.85’ eindelijk de verdiende tegentreffer, Tom steekt Cé alleen voor de keeper en Cé stift de bal mooi binnen. Eindstand 1-3, na een erg zwakke 1ste en een veel betere 2de helft.
Speelden voor KRC A: Miguel Decraemer, Angelo Storm, Jeroen Suply, Jeremy Carrein, Pierig Leloet, Niels Dumon, Jeffrey Schoolaert, Jorkin Declerck, Tyas Demuysere, Jeff Simoen, Cedric Bulcke(1), Pieter Vanassche, Torney Tom.

KWS Adinkerke - KRC De Panne B

Eindstand: 5-0 Forfait
De wekelijkse problemen om de 2de reservenploeg te vullen: gekwetsten, werkverplichtingen en vakantiegangers zorgden ervoor dat maar een 7-tal spelers beschikbaar zouden zijn zodat terug forfait moest gegeven worden voor de korte verplaatsing naar Adinkerke

Onze oudste Ratjes kregen een zondagje rust voorgeschoteld, door sommigen ingevuld met een wedstrijdje met de reserven. Achtervolger Koekelare haalde het met 1-3 op Vladslo, Zarren met 1-6 op Leke en Lombardsijde won met 1-2 op Merkem, zodat bovenaan in het klassement alles onveranderd blijft. Volgende zondag dus een erg belangrijke wedstrijd voor KRC met de verplaatsing naar grote titelkandidaat Koekelare,winst daar betekent een serieuze optie op de titel, puntenverlies betekent terug afhankelijk worden van de uitslagen van andere ploegen. Iedereen duimen dus voor KRC!!!!!!!!!!!!!!!!!!