Geen verslag ontvangen

Nationale knapen U14 Samenwerking Coxyde- De Panne - Oostduinkerke
KVV Coxyde - KSV Temse
Eindstand: 14-1 ( 5-1)

Door de afwezigen zieke Dobbe en kapitein-zeiler Andreas, waren er slechts 13 spelers aanwezig voor de thuiswedstrijd tegen Temse, met daarbij nog een niet helemaal uitgeziekte Ruben. Dries Pille was jarig, proficiat Dries met je 13 jaar!!!! Wannes was de nieuwe kapitein en iedereen hoopte op een bevestiging van de sterke wedstrijd van vorige week op het veld van Diksmuide. Er werd nadruk gelegd om eens wakker te zijn van bij de aftrap, om niet terug te moeten achtervolgen.Onze UI4 starten inderdaad scherp aan de wedstrijd met in de 2' al een kansje voor Sies die net niet goed genoeg bij de bal kan en in de 3' is het Dali die tegen de deklat kopt. Maar blijkbaar moeten onze jongens toch eerst eens op achterstand komen, want in de 4' staat het 0-1, slecht centraal ontzetten van Hubert en de bezoekers nemen het geschenk met veel plezier aan en vieren het doelpunt op een erg speciale manier, het wordt ook hun laatste viering van de wedstrijd! 8' erg mooie aanval op rechts, bal wordt voorgebracht en Niels kan de gelijkmaker binnen trappen. En 2 minuten later komt KWC op voorsprong, na een verre uittrap van Thomas kan Dali de Temse-verdediging voorbij snellen en beheerst afronden. Even later bijna terug misverstand tussen Robbe en Thomas, maar gelukkig geen tegentreffer. 17’ steekt Wannes de bal mooi door naar Dali die KWC op 3-1 brengt. 20' terug KW met een aanval op rechts, Jessy besluit op de keeper. 26' Jessy stoort goed, verovert de bal, pas naar Dali die nipt naast besluit.32' erg mooi opgebouwde aanval op links, mooie voorzet van Ni els erg mooi binnengekopt door Dali. 34' Ruben past naar Jessy, die mooi in l tijd met de buitenkant van de voet de bal in de hoek en zo de 5-1 ruststand op het bord trapt. Voorspelde scherpe start van de bezoekers in de 2de helft met 2 kansen die net niet afgewerkt worden, maar bij de eerste aanval van KVVC in de 43' scoort Dali de 6-1 na goed stoorwerk. 46' poging Ruben wordt afgeweerd, bal komt bij Dali die afwerkt met een mooie boogbal,7-l. Temse is nu helemaal het noorden kwijt en KWC blijft er voor gaan.47' Maxim op links, individuele actie,2-3 man voorbij en beheerst de 8-1 binnengetrapt. 50' krijgt Dali alle vrijheid van Temse om de 9-1 te scoren.53' na een corner komt de bal bij Ruben die mooi hoog in doel de 10-1 scoort. 57' nog eens Dali aan het werk en 11-1. Ook zonder Dali in de spits lukt het, Niels kan alleen op doel afgaan en het is 12-1. 65' fout in de 16 op Sies, vervangend scheidsrechter Daniel Provoost fluit strafschop en Louis Kinget zet feilloos de strafschop om,13-1 en bekroont daarmee zijn sterke wedstrijd met een verdiend doelpunt. 68' nog een mooie combinatie op rechts tussen Sies en Jessy, voorzet van Jessy naar Wannes die hard in de hoek binnenknalt en de 14-1 eindstand op het bord trapt. Een monsteroverwinning tegen een wel erg zwak Temse dat zeker heel wat beter kan, maar bij momenten echt overklast wordt door KVVC. Proficiat aan gans de ploeg, ook de spelers niet in het verslag genoemd, die bij momenten erg mooi combinatievoetbal bracht en waar iedere speler zijn taak meer dan goed deed. Het spelniveau stijgt iedere week, volgende week wordt het ongetwijfeld terug heel wat zwaarder met de verplaatsing naar het kunstgrasveld van Gent-Zeehaven, dat zeker fel gemotiveerd zal zijn om KWC dat de monsterscore behaalde te kloppen. Hopelijk zijn onze jongens terug wakker vanaf de aftrap en met er eens geen achterstand weggewerkt worden.

Speelden voor KVVC NU14: Thomas Salenbien, Jordy Hillewaere, Blanckaert Jessy(1), Calcoen Robbe, Wannes Dhert(1), Pille Dries, Vanhoren Hubert, Hillewaere Sies, Verstraete Ruben, Lanssens Niels(2), Vanderbiest Maxime(1), Kinget Louis(1), Bailleul Dali(7).

Nationale knapen U15 Samenwerking Coxyde - De Panne - Oostduinkerke
KSV Temse - KVV Coxyde
Eindstand: 1-5 (0-3)

Bravo aan spelers en trainer van Temse die de hele match probeerden de voetballende oplossing te vinden, terwijl ze eigenlijk nooit aanspraak maakten op winst of gelijkspel. KVVC was van bij de aftrap heer en meester, probeerde te combineren en speelde nu ook meer vooruit dan in hun bekermatch van woensdag ( KVVC – Izegem 7 – 0). Al in de 2de minuut scoorde Xander op voorzet van Ward 0 – 1. Toch was het wachten tot in de 35ste minuut toen Hannes mooi en met veel inzet zijn lijn afliep, schitterende voorzet en kopbal Remko 0 -2. In de 36ste minuut zorgde weer Remko voor veel voorwaartse druk kwam zo in balbezit en zorgde voor de 0 – 3 ruststand.

KVVC zorgde ook in de tweede helft voor goed voetbal, sommige heel mooie acties en doelkansen. Jammer dat we zo veel grote kansen om te scoren de das omdoen. In de tweede helft kwam Temse wat meer in de match, Remko zorgde in de 50ste minuut na slechte pas van Temse voor zekerheid 0 – 4. Onze verdediging toonde dat ook zij in de fout kunnen gaan en gaf de 1 – 4 met een grote strik cadeau. Onze keeper, jaja Aàron zette de eindstand 1 – 5 op het bord van op de negen meter stip. Na een paar schitterende tussenkomsten mocht hij vandaag ook eens zijn kans gaan om te scoren.

Ik kan natuurlijk niet iedereen vermelden maar toch een speciale vermelding voor Dante die hem de laatste weken op heeft gewerkt naar zeer verdienstelijke speler…. Vandaag inzet en geen enkele slechte of ondoordachte actie gezien. Schitterend van het hele team

Nationale scholieren U16 Samenwerking Coxyde - De Panne - Oostduinkerke
Eindstand: 2-5 (2-3)

Terug een prachtig weertje om te voetballen Een snelle start van KVVC, in de eerste aanval scoorden we het openingsdoelpunt, via en mooie infiltratie en rustig afgewerkt door onze nieuwe speler. Onmiddellijk scoorde de thuisploeg tegen, een snelle omschakeling en idem dito doelpunt. KVVC was niet van slag en scoorde tegen met dezelfde spelers in de combinatie. Terug een voorsprong die snel ongedaan werd gemaakt door de thuisploeg op een snelle uitbraak kregen ze een strafschop die feilloos werd omgezet, de gelijkmaker. Minuut 11 stand 2-2. Toen moesten beide ploegen naar adem snakken maar KVVC zat goed in de wedstrijd en dreigde constant, tevens kreeg Temse ook kansen maar gepareerd door een sterke Lars. Een flankaanval bracht ons opnieuw op voorsprong en zo konden we rusten met een voorsprong. Ruststand: 2 – 3

Rust In de tweede helft drukte Temse om de gelijkmaker te scoren en kregen kansen, maar onze doelman hield stand. KVVC speelde het slim uit en benutte nog 2 kansen via de eerste treffer van Speedy en onze hard werkende spits. De wedstrijd doofde uit en na het fluitsignaal iedereen tevreden. Conclusie: Volgende week de topper een thuiswedstrijd tegen Gent-Zeehaven. KVVC kan en moet nog groeien maar daar wordt aan gewerkt. Proficiat aan de ganse ploeg die voltallig was. De zigzag deed deugd.

Speelden: Lars – Stef – Birger – Pieter – Julien – Robin – Guiseppe – Emiel – Emile – Robbe – Maxim – Nick – Bert – Boris en Jasper.

Eindstand: 5-0

Speelden voor reserven KRC: Sneyaert Denny,Mahieux Philippe,Deman Kevin,Luchie Sammy,Dawyndt Dries,Croes Mathias,Geerts pieter,Calcoen Pieter-Jan,Dedeyster thomas,Mortier Sam,Simoen Jeff, Demuysere Tyas,Allary Thyme,Cuvelier Sander.

SK Wenduine - KRC De Panne
Eindstand: 2-1 ( 1-0)

Onze oudste ratjes stonden voor een belangrijke wedstrijd, met de verplaatsing op zaterdagavond naar het puntenloze Wenduine. Fel gehavende ploeg door de blessures van Arnaud Blondeel, Jeroen Suply en Ruben Hoorne en Alex Leloet die niet meer komt opdagen na zijn niet-selectie voor de wedstrijd van vorige week tegen Westkapelle. Rustig wedstrijdbegin met in de 7' het eerste gevaar van de thuisploeg, actie op rechts, bal wijkt af en gaat via het zijnet in corner. 13' KRC met een snelle ingooi op rechts, Maxim past mooi op Jeroen Dorné die uit een schuine hoek op de keeper trapt. 16' foutieve verre ingooi op links door de thuisploeg met voet duidelijk in het speelveld, scheids laat doorspelen, Fabrice kan de bal afweren die aan de 2de paal echter ingetikt wordt, te vermijden doelpunt door te statisch verdedigen bij onze Ratten. 25' counter op rechts van Wenduine, voorzet die in l tijd juist over de deklat getrapt wordt. 28' diepe bal van Sander naar Maxim, mooie actie maar hij draait verkeerd en zoekt zijn linker en mist hierdoor zijn afwerking. 39 'ingooi op rechts, Jeffrey neemt de bal mooi aan, trapt op doel maar de bal draait naast de verste paal buiten. Actie van Arne op links maar hij besluit jammer genoeg op de keeper. 41' vrije trap Sander, bal in de kluts en uiteindelijk trapt Arne de bal op doel maar tegen een eigen ploegmaat. 42' terug vrije trap Sander, harde knal, keeper lost maar niemand bij KRC is gevolgd om af te werken. 44' actie van Arne op links, wordt ten val gebracht in de 16 maar krijgt geel voor een schwalbe. Ruststand 1-0, onverdiend vooral na een sterke laatste 10 minuten waar de afwerking echter in gebreke blijft. 2de helft probeert KRC druk te zetten, wat ook lukt waardoor de thuisploeg meer en meer op de counter speculeert. 52' mooie voorzet op rechts van Jeroen, bal nog juist in corner verwerkt. Corner die via Jelle en Arne bij Maxiem terechtkomt die echter erg slap tegen de bal trapt waardoor de keeper maar voor het oprapen heeft. 60' snelle counter Wenduine, Fabrice brengt redding maar in de rebound wordt de bal tegen de hand van Manu aangeschoten, strafschop volgens de scheidsrechter en 3de geel voor Manu, die daardoor de volgende wedstrijd mist. Strafschop feilloos omgezet en het staat 2-0. 66' terug hoop bij KRC, Jeffrey krijgt de bal aan de rand van de 16, draait zich mooi vrij en trapt hard de aansluitingstreffer binnen. 71' Jeffrey naar de ingevallen Torn die alleen voor de keeper komt maar Tom besluit op de goed uitgekomen thuiskeeper. 80' nog een mooi gegeven vrije trap van Sander die nipt over de deklat buitengaat. 83' vrije trap thuisploeg, harde knal op keeper Fabrice die moet lossen, binnengetrapt door een

thuisspeler die echter buitenspel stond.86' terug de thuisploeg op counter met een schot dat net naast doel buiten gaat. KRC probeert nog maar mist zekerde nodige scherpte vooraan, zodat de wedstrijd even later afgefloten wordt op een 2-1 eindstand. Terug pijnlijk puntenverlies voor KRC tegen een haalbare tegenstander, zodat met een magere 3 op 12 moet gesproken worden van een gemiste start. Volgende week moeten de 3 punten zeker gepakt worden, thuis tegen het niet te onderschatten Cercle Oedelem.

Speelden voor KRC: Vanisacker Fabrice, Jelle Wils, Jullien Manu(85’Ferre Verdonck), Lecat Ludovic, Lehouck Xander, Dorné Jeroen, Dehaese Sander,Arne Debou(63’Tom Vandamme) Schoolaert Jeffrey(1), Schoolaert Jurgen, Simoen Maxim(63’Alessandro Desmet).

Reservedoelman Sneyaert Denny bleef op de bank.

Er was geel in de 60' voor Manu Jullien (handspel) en 63'voor Jurgen Schoolaert ( opzettelijke fout)