Wedstrijdverslagen 3/4-09-2016

Bijzondere Reserven
KRC De Panne – VV Koekelare
Eindstand: 2-3

Na een goede voorbereidingsperiode startte vandaag de competitie voor onze beloften tegen de beloften van VV Koekelare, nieuw in onze bijzondere reeks. Erg rustig wedstrijdbegin met pas in de 18’ het eerste doelgevaar als een afstandsschot van de bezoekers net naast gaat. 35’ voorzet van de bezoekers, speler helemaal alleen voor doel kan de bal over keeper ruben Hoorne binnen koppen. 37’ mooie actie Gert-Jan Bentein, diepe bal naar Jeroen Dorné die op doel kan trappen maar mooie redding van de Koekelaarse keeper. Ruststand 0-1 na een eerste helft waarin weinig te beleven viel. 57’ verre uittrap van de bezoekende goalie, bal wordt over de KRC-verdediging doorgekopt, bezoeker alleen op Ruben af, die mooi omspeeld wordt en het staat 0-2. 65’ vrije trap KRC, afvallende bal komt bij Jeroen Dorné die de bal mooi in de hoek trapt, 1-2 en we hebben terug een wedstrijd. 72’ lange bal vooruit van Tom Ameloot, schot van jeroen dat tegen de paal belandt. 79’ vrije trap Tom, afvallende bal komt net buiten de 16 in de voeten van Gert-Jan Bentein die hem keihard in de winkelhaak trapt, een prachtig doelpunt en meteen 2-2. 82’ kan Kenneth Garez alleen op de keeper afgaan, maar zijn schot strandt op de keeper. 83’ mooi geplaatste vrije trap van Jeroen, bal gaat maar net naast de paal buiten. 86’ koude douche voor KRC als doelman Ruben bij een hoekschop onder de bal doorgaat en het staat volledig tegen het spelbeeld van de 2de helft 2-3 voor de bezoekers, meteen ook de eindstand.

Speelden voor KRC: Ruben Hoorne, Han Dewinter, Harm Blomme, Bjorn Pylyser, Dries Dawyndt, Steve Omey, Tom Ameloot, Yoni Declerck, Kenneth Garez, Jeroen Dorné (1), Kevin Berteaux, Nils Desaever, Jensi Callewaert, Kevin Desaver, Gert-Jan Bentein (1). Er was geel voor Han Dewinter

 

1ste Elftal
KRC De Panne – SC Zonnebeke
Eindstand: 0-3 (0-1)

Eerste competitiewedstrijd voor ons 1ste elftal, dadelijk een serieuze test tegen een van de titelkandidaten SC Zonnebeke, net gedegradeerd uit 2de provinciale. Mooie publieke opkomst en iedereen vol verwachting bij KRC na een erg mooie voorbereidingsperiode. Erg slechte start want in de 6’ komen de bezoekers reeds op 0-1 na een doelpunt van hun goaltjesdief Younes Debeuf. Te slap verdedigen, bal kan tot 3x toe terug veroverd worden, doelman Diego kan de bal niet klemmen en Debeuf is er als de kippen bij om de bal binnen te trappen. KRC meteen op achtervolgen

aangewezen. 26’ terug de bezoekers met een vrije trap van op links, bal wordt gelukkig recht op keeper Diego getrapt. 32’ valt Sylvain Roels dan nog gekwetst uit en wordt hij vervangen door Jordy Schoolaert, meteen Jordy’s officieel debuut in het 1ste elftal van KRC. 36’ schot uit de draai van een bezoeker, mooie redding van Diego die de bal uit doel kan duwen. Eerste KRC-gevaar pas in de 44’ als de sterke bezoekende keeper Gevorgyan Vahram de vrije trap van Rob Deblock overtikt. Op de daaropvolgende corner kan kapitein Nicolas op doel koppen maar zijn kopbal gaat over. Ruststand 0-1 na een erg magere 1ste helft van KRC. 2de helft niet veel beterschap bij KRC. Zonnebeke blijft rustig de wedstrijd controleren en breekt geregeld eens gevaarlijk uit. 52’ erg mooie aanval in 1 tijd van de bezoekers, schot gaat gelukkig over. 60’ schot uit de 2de lijn, doelman Diego tikt de bal over. 65’ terug een harde knal op doel, terug een mooie redding van Diego. 68’ corner van Rob, Christopher Verbeke kan net niet bij de bal om binnen te tikken. 71’ wedstrijd gespeeld als het 0-2 wordt voor de bezoekers, verre bal vooruit die mooi over uitgekomen keeper Diego in doel getrapt wordt door Mathys Callemein. 75’ eindelijk een mooie KRC-aanval, Jordy kapt zich mooi vrij maar heeft pech als zijn schot tegen de onderkant van de dwarslat terecht komt en terug het veld inspringt. 89’ zijn het de bezoekers die de eindstand op 0-3 brengen wanneer Wouter Lapon een mooi uitgespeelde counter kan binnentikken. Eindstand 0-3, meer dan verdiende overwinning voor de bezoekers die zich erg efficiënt toonden tegen een KRC dat zeker heel wat beter kan dan wat het vandaag op de grasmat toonde. Meteen wat druk op de ketel, volgende week op het veld van promovendus Brielen Sport zal het heel wat beter moeten om de eerste punten van het seizoen binnen te halen.

Speelden voor KRC: Cambier Diego, Lecat Ludovic , Dever Julien ,Nicolas Platteeuw, Butaye Wesley(45’Wouter Dorné) , Zouber Halim(74’Rick Hassen), Deblock Rob, Lomba Simoes Marc, Verbeke Christopher, Roels Sylvain(32’Jordy Schoolaert), Eyland Sven, Ferre Verdonck bleef op de bank. Er was geel voor Wesley Butaye(fout), Sven Eyland(fout)Nicolas Platteeuw(protest) en Halim Zouber(fout)

 

Uitslagen Jeugdsamenwerking Westkust Foot:
Elite KVVC U13 bye
Elite KVVC U14 bye
FC Beerschot Wilrijk -Elite KVVC U15 11-0
FC Beerschot Wilrijk - Elite KVVC U16 10-1
Elite KVVC U17 – FC Beerschot Wilrijk 1-1
Elite KVVC U19 – FC Beerschot Wilrijk 1-0
VC Ichtegem - GU 15 KRC 1-6
GU17 KRC - SP Keiem 0-6
KEG Gistel - GU21 KRC 3-4

Volgende wedstrijden:

Vrijdag 9 september
20uur: KSV Jabbeke - bijzondere beloften KRC

Zaterdag 10 september
10uur30: KMSK Deinze – Elite U13 KVVC
10uur30: KMSK Deinze – Elite U14 KVVC
14uur30: GU15 KRC – VV Koekelare
14uur30: GU13 KRC – Union Zandvoorde
17uur30: GU21 KRC – SK Torhout
17uur30: GU 17 KRC – VV Koekelare

Zondag 11 september
15 uur: Brielen Sport – 1ste elftal KRC