Wedstrijdverslagen 21/22-10-2017

Bijzondere Reserven
KRC De Panne - VVC Beernem
Eindstand: 4-0 (3-0)

Onze beloften blijven het uitstekend doen en de mannen van trainer Geert Decoene behaalden een gemakkelijke overwinning tegen Beernem. Een goede eerste helft leidde tot een 3-0 ruststand, wedstrijd dus al gespeeld bij de rust. In een overbodige 2de helft werd er nog 1x gescoord wat zorgde voor een 4-0 overwinning.

Volgende wedstrijd wacht een moeilijke opdracht met de verplaatsing naar het kunstgras van KSV Nieuwpoort.

Speelden voor KRC: Gert Dawyndt, Sebastien Schrefheere, Nils Desaever, Tim Schelfhout, Dries Dawyndt, Harm Blomme, Jensi Callewaert, Yoni Declerck, Kevin Berteaux, Bert Verdonck, Wesley Butaye, Jens Dewulf, Mustafa Awad, Yorick Spinnewyn, Rick Hassen.

 

1ste Elftal
Brielen Sport - KRC De Panne
Eindstand: 0-0

Terug een wedstrijd van ons 1ste elftal die geen verslag waard was, een beschamend gelijkspel tegen rode lantaarn Brielen dat nog maar 1 puntje op het conto had.

KRC kon bijna nooit een vuist maken, speelde veel te laks en verdiende zeker niet meer dan een gelijkspel. KRC blijft in hetzelfde bedje ziek als vorig jaar, tegen de ‘betere’ ploegen staat het er meestal, maar tegen de kleinere broertjes is het vaak huilen met de pet op. Onderschatting van de mindere tegenstander op papier is een probleem waar onze Ratjes blijven mee worstelen, zo worden telkens belangrijke punten verloren in de strijd voor een plaats in de eindronde.

Zaterdagavond wacht de grote derby, thuis tegen titelkandidaat KSV Veurne dat ook maar flauw aan de competitie begonnen en met de recente 0 op 6 ook nood heeft aan punten.

Speelden voor KRC: Diego Cambier, Ludovic Lecat, Jeremy Carrein (73’Jensi Callewaert), Arnaud Kalisa Mulisa, Halim Zouber (81’Jens Dewulf), Stijn Dumon, Christopher Verbeke, Alexandre Protin, Nordin Coppenolle (62’Wouter Dorné), Jelle Wils, Julien Dever.

Er was geel voor Arnaud Mulisa Kalisa, Jeremy Carrein, Wouter Dorné en Christopher Verbeke.

Voor Wouter was het ook zijn 3de gele kaart waardoor hij geschorst is voor de derby tegen Veurne.

 

Uitslagen Jeugdsamenwerking Westkust Foot:
KVVC IP U14 – Torhout 1992KM 0-2
Racing Club Harelbeke - KVVC IP U15 1-2
Torhout 1992KM - KVVC IP U16 2-1
SV Wevelgem - KVVC IP U17 3-2
KEG Gistel - GU 15 KRC 12-0
GS Voormezele - GU17 KRC 3-7

Volgende wedstrijden:

Vrijdag 27 oktober:
20uur: KSV Nieuwpoort – bijzondere beloften KRC

Zaterdag 28 oktober:
9uur30: IPU10 KVVC – Sparta Petegem
9uur30: IPU11 KVVC – Racing Club Harelbeke
11uur: IPU12 A KVVC – SC Toekomst Menen
11uur: IPU12B KVVC – SC Toekomst Menen
14uur30: GU15 KRC – KSV Nieuwpoort
GU17 KRC bye
19uur30: 1ste elftal KRC – KSV Veurne