Verslag 1-2/09 2007

1ste jaars duiveltjes Reeks A
SV Veurne A - KRC De Panne
Eindstand: 17-2

Onze jonge duiveltjes moesten aantreden tegen de al veel beter ingespeelde en oudere 1ste jaars duiveltjes van Veurne. Onze kleine mannen deden hun uiterste best maar konden het fysiek niet bolwerken tegen de Veurnse slapers. Het werd een nederlaag met te overdreven cijfers, onze Ratjes hebben zich zeker dapper verweerd.
Speelden mee: Wout Vanbesien, Bert Deflo, Arne en Casper Vanhuele, Sander Dekien, Flor Van Dessel.

1ste jaars duiveltjes Reeks B
SV Veurne B- KRC De Panne
Eindstand 0-5 Forfait
Onze allerkleinste duiveltjes moesten door het forfait van de kleine duiveltjes uit Veurne niet aantreden en moeten zo een weekje langer wachten om hun kunnen op het veld te bewijzen.

2de jaars duiveltjes Reeks B
KRC De Panne - VV Oostduinkerke
Eindstand: 2-12
Onze ratjes speelden nochtans geen onaardige partij tegen een zeer goed spelend Oostduinkerke .Toch keken onze ratjes aan de rust tegen een 0-6 achterstand aan .
In de tweede helft speelden onze ratjes beter mee en met twee doelpunten van Thibault werd het uiteindelijk nog 2 - 12 . Een te grote nederlaag in cijfers voor onze 2de jaars die nochtans goed meespeelden .
Speelden voor KRC: Schoolaert Kevin, Cagnard Kelly, Cagnard Thibault, Rottiers Rimski en Dewinter Ben .

2de jaars pré-miniemen
KRC De Panne - SC Lombardsijde
Eindstand: 6-5
In de 1ste wedstrijd van het nieuwe seizoen behaalden de ratjes een verdiende zege tegen Lombardsijde. Na een stormloop van de bezoekers stond KRC na 10 minuten al 0-2 in het krijt maar vanaf dan was het de thuisploeg die de wet dicteerde. Met enkele mooie acties kon de achterstand nog voor de pauze weggewerkt worden, ruststand 2-2. De Panne bleef tijdens de 2de helft de bezoekers onder druk zetten en scoorde enkele fraaie doelpunten maar Lombardsijde counterde scherp en kon zo de spanning in de match houden tot op het laatst. Eindstand 6-5. Mooie overwinning van de ratjes die zonder wisselspeler de wedstrijd begonnen en vochten tot het einde!
Speelden voor KRC: Arthur Louagie, James Bigot (2), Kenneth Tallieu, Shaun Eerebout (1), Ward Dochy(1), Han Dewinter (2), Kenneth en Reno.

Provinciale miniemen U13
Samenwerking Coxyde- De Panne
SV Izegem - Coxyde
Eindstand: 0-4

Met een bang hartje vertrokken onze 2de jaars-miniemen naar Izegem voor hun eerste wedstrijd op provinciaal niveau. Vanaf de eerste minuut domineerden onze miniemen echter de partij en zagen we mooi voetbal . In de tiende minuut mocht Laurent de score openen en tot 2 maal toe zagen onze miniemen de bal nog van de lijn gekeerd .Tot in de 15 de minuut Denzell drie man uitschakelde en mooi de bal in doel schoot .Enkele minuten later pegelde Guillaume de bal onderkant deklat maar de bal sprong weer het veld in. Ook in de tweede helft bleven onze miniemen goed combineren en in de 37ste minuut mocht Denzell zijn tweede van de dag scoren 0 - 3 .Het bleef kansen regenen voor onze miniemen . Eerst trof Jordy de paal en ook Jensi zag zijn schot op de deklat belanden . Halfweg de tweede helft stopte doelman Diego nog een licht toegekende strafschop . En net voor tijd mocht Jensi dan toch zijn doelpunt meepikken en zo de oververdiende zege binnenhalen 0 - 4. Een goede wedstrijd van een ploeg die voor elke bal vocht en mooi bleef combineren
Speelden voor de KVVC: Cambier Diego, Gruwé Brolin, Vandessel Glenn, Vasseur Dylan, Devaere Guillaume, Pysson Laurent, Schoolaert Jordy, Callewaert Jensi, Van Den Ouden Denzell, Vanhoutte Lander, Decot Maxence, Scheinok Thomas .

Samenwerking De Panne -Coxyde
Onze gewestelijke knapen dienden door het algemeen forfait van de knapen van WS Adinkerke hun schoenen niet aan te binden en moeten zo noodgedwongen nog een weekje wachten om de competitie aan te vatten.

KRC De Panne - WS Bulskamp
Eindstand: 2-1

Onze reserven konden bij hun eerste wedstrijd de 3 punten meer dan verdiend thuishouden hoewel Bulskamp stevig weerwerk bood. Over gans de wedstrijd waren onze reserven duidelijk de betere ploeg en het meest in balbezit en speculeerde Bulskamp vooral op de snelle counter. Halverwege de 1ste helt klom KRC op voorsprong met een doelpunt van Sven Dewitte, 1-0 was ook de ruststand, te weinig door de talrijke gemiste kansen. In de 2de helft hetzelfde spelbeeld, constante druk van KRC maar op een snelle counter en een fout in de KRC-dekking kon Bulskamp gelijkmaken. Onze Ratjes bleven er echter voor gaan en werden ook beloond toen Peter Debuck een strafschop kon omzetten na een handspel in het strafschopgebied van een WSB-verdediger. KRC liet nog na de voorsprong uit te bouwen en doelman Miguel Decraemer moest kort voor tijd nog een schot boven de deklat duwen. Uiteindelijk bleef het 2-1, een meer dan verdiende zege voor onze reserven.
Speelden voor KRC: Tim Coutereel (45: Miguel Decraemer), Björn Lemiere, Jeffrey Schoolaert, Sven Dewitte, Jeremy Carrein( 45' Sebastien Vefaillie), Frederiek Lestaeghe(45'Gilles Veranneman), Andy Schoolaert, Tom Tourney, Klaas Dekeyser, Frederiek Courbot, Peter Debuck; Levi Geens kwam niet in actie.

KRC De Panne - SV Woumen
Eindstand: 0-2

Onze oudste Ratjes hebben hun competitiestart compleet gemist en verloren met 0-2 tegen een nochtans haalbare tegenstander. KRC begon nochtans scherp aan de wedstrijd, maar al vlug daalde het spelniveau en werd Woumen de betere en gevaarlijkste ploeg. De betere kansjes waren voor de bezoekers, enkele schoten gingen juist naast en een doelpunt werd afgekeurd na een voorafgaande trekfout. KRC kon als enige echte kans enkel een schot van Ruben Hoorne dat net naast ging laten noteren. De 2de helft bracht een beter KRC dat de eerste 20 minuten lichtjes domineerde met enkele kansen waaronder een mooie kopkans voor Steve Six na mooi voorbereidend werk van Philippe Mahieu en een mooie verre trap van Ronny Dewinter gered door de bezoekende doelman. Daarna kwam Woumen terug beter in de wedstrijd en in de 72 minuut een snelle counter kon na een dekkingsfout in de plaatselijke verdediging afgewerkt worden, 0-1. Woumen bleef het spelletje slim spelen en bleef speculeren op de snelle uitbraken wat leidde tot de 0-2 voorsprong in de 79 minuut. KRC was duidelijk aangeslagen en kon geen vuist meer maken wat leidde tot een jammerlijke 0-2 nederlaag. Een gemiste start tegen een haalbare tegenstander, volgende week is een overwinning tegen VV Leke een must. Onze Ratjes moeten duidelijk beter kunnen dan wat ze vandaag lieten zien.
Speelden meer voor KRC: Jan Verweirder, Angelo Storm, Dries Decorte, Kevin Soutaer, Ronny Dewinter, Ruben Hoorne, Steve Six, Philippe Mahieux, Bert Joye(80'Peter Debuck), Christope Christiaens(45'Tom Soutaer), Steven Verstraete( 65'Gilles Veranneman).