De ene speler na de andere haakte af voor de verplaatsing naar HO Oostende. Schoolfeest, ziekte, familiale omstandigheden, kortom alles wat maar mogelijk was werd aangehaald. Uiteindelijk waren er maar 2 moedige spelers aanwezig en moest dus noodgedwongen forfait gegeven worden. Toch proficiat aan de aanwezige Sacha Moors en Nick Callewaert en aan beide trainers Ruben en Sander, die wel op de afspraak waren.

1ste jaars duiveltjes Reeks B

2de jaars duiveltjes Reeks B
SC Lombardsijde - KRC De Panne
Eindstand: 8-2

Onze ratjes begonnen fel aan de partij, maar het was toch de thuisploeg die op voorsprong kwam. Maar onze ratjes lieten hun hoofdjes niet hangen en kwamen langszij via Kelly, die trouwens een zeer sterke partij speelde. Halfweg de eerste helft kon Kelly een tweede maal scoren en zo onze ratjes verdiend op voorsprong brengen. Maar net voor rust kwam de thuisploeg dan toch wat onverdiend op voorsprong, 3-2 werd ook de ruststand. In de tweede helft zagen we een veel betere thuisploeg die vlot uitliep tot 8-2.Toch speelde ook Rimski een zeer goede partij. Een te zware nederlaag in cijfers voor onze ratjes.

Speelden voor KRC De Panne: Schoolaert Kevin Cagnard Kelly en Thibault Rottiers Rimski Dewinter Ben Blanckaert Alec Costa Matondo Dezeure Stijn.

2de jaars pré-miniemen
De Panne - KVV Coxyde
Eindstand: 3-0

Onze ratjes trokken vanaf het 1ste fluitsignaal voorwaarts en konden al vlug enkele doelrijpe kansen afdwingen. Met mooi combinatievoetbal bleef De Panne Koksijde onder druk zetten en nadat de bezoekende goalie een schot van dichtbij nog uit zijn doel ranselde, knalde Ward de rebound staalhard in het dak van het doel,1-0.Koksijde kwam op het einde van de 1ste helft opzetten, maar paal en doelman Antoine brachten redding. Na de pauze zagen we een ontketende thuisploeg die voluit ten aanval trok en de bezoekers van alle kanten bestookte. KRC kreeg wat het verdiende toen Kenneth één van de vele gevaarlijke centers van Han in doel devieerde,2-0! De Ratjes bleven mooi en beheerst voetballen onder leiding van spelverdeler James en toen KRC een hoekschop afdwong, kon Kenneth tussen 2 verdedigers van dichtbij de bal tegen de netten prikken,3-0. Koksijde counterde nog enkele keren gevaarlijk, maar steeds waren verdedigers Ian en Shaun bij de pinken om het gevaar te stoppen. Ook Arthur en Jari speelden een beresterke partij zodat deze derbyzege vooral een collectieve overwinning was.

Speelden voor KRC: Antoine Gilbert, Ian Locqueneux, Han Dewinter, James Bigot, Ward Dochy, Arthur Louagie, Shaun Eerebout, Jari Demunck en Kenneth Tallieu.

Provinciale miniemen U13
Samenwerking Coxyde- De Panne
RFC Luignois - Coxyde
Eindstand: 2-0

Onze U13 moesten met een fel verzwakte ploeg en met maar 12 effectieven, op verplaatsing naar het verre Luigne. Door het ontbreken met kwetsuren van basisspelers Jens, Jordy, Dylan en Glen moest met een onthoofde ploeg aangetreden worden tegen een op papier zeker haalbare tegenstander. Op een zwaar, klein en hellend terrein speelden onze U13 in de 1ste helft 'bergop' en met licht windnadeel. De thuisploeg, ook bevoordeeld in kracht en gestalte, was het meest in balbezit, maar werd al bij al goed opgevangen door onze jongens. Luigne bracht ook niet echt combinatievoetbal, maar trapte meestal de bal maar vooruit in de hoop dat er een doelpunt uit de lucht zou vallen. Doelman Diego kreeg veel plukwerk, maar werd zelden in gevaar gebracht. KVVC bakte er in de 1ste helft niet veel van op aanvallend gebied, maar dat is een gekend probleem. Ruststand 0-0 en met een tactische omschakeling aan de rust met een extra-aanvaller werd gepoogd om voor meer doelgevaar te kunnen zorgen. Maar helaas, kort na aftrappen komt de thuisploeg op 1-0, als een voorzet ongelukkig door Jensi in eigen doel getrapt wordt. Brolin valt dan ook nog gekwetst uit, zodat de ploeg achteraan ook nog dient herschikt te worden. Denzell kan enkele keren met Jensi naar voor doorstoten, zonder echter voor echt doelgevaar te kunnen zorgen. Het is integendeel Luigne dat op een 2-0 komt, na wat te slap verdedigen achteraan bij onze jongens. Kort daarop geeft de scheidsrechter ook nog een betwistbare strafschop aan de thuisploeg, strafschop die echter mooi uit doel geranseld wordt door doelman Diego. De wedstrijd kabbelt rustig naar zijn einde en eindigt tenslotte op een 2-0 nederlaag. Verdiend voor de thuisploeg, maar met een volledige ploeg hadden onze U13 hier zeker een overwinning kunnen behalen. Proficiat aan de U12's Baptist Verhille en Thomas Scheinock, die beiden een meer dan verdienstelijke partij speelden.

Speelden voor U12: Diego Cambier, Guillaume Devaere, Brolin Gruwé, Thomas Scheinock, Arne Crevits, Lander Vanhoutte, Laurent Pysson, Jensi Callewaert, Axel Degrieck, Florian Larock, Thomas Scheinock, Baptist Verhille.

Eindstand: 4-2

Onze reserven traden thuis aan tegen Snaaskerke, waartegen in de heenwedstrijd een zware 6-1 nederlaag geleden werd. En het begon terug niet goed, want een duidelijk meer gemotiveerde tegenstander zette onze Ratjes onmiddellijk onder druk. Blijkbaar waren meerdere van de thuisspelers nog niet wakker, en twee individuele fouten lagen aan de basis van een 0-2 achterstandstand bij de rust. Geen enkele doelpoging tussen de doelpalen van onze reserven kon genoteerd worden voor de rust. En gelukkig dankzij een alerte doelman Miguel Decraemer liep de score niet hoger op. Een er g slechte 1ste helft, slechter dan dit kon de 2de helft niet worden. En inderdaad, in de tweede helft zagen we een veel beter KRC dat zijn stempel drukte op de wedstrijd en begon te voetballen. In de 62ste minuut en na de zoveelste vrije trap gegeven door Jeffrey Schoolaert, lost de bezoekende doelman de bal en heeft de ingevallen Frederiek Courbot maar binnen te duwen, nadat hij kort voordien wel een reuzenkans gemist had. De aansluitingstreffer was het sein van een non-stop offensief van KRC en even later wordt een doorgebroken Courbot neer getrokken met een rode kaart voor een speler van Snaaskerke tot gevolg. Onze Ratjes ontbinden nu echt hun duivel en meerdere kansen werden gecreëerd. In de 74ste minuut wordt eindelijk de gelijkmaker genet door Peter Debuck. De Ratjes gaan op hun elan door en de bezoekers geraken volledig van slag. In de 82ste minuut een ver schot van Tim Torney, lichtjes afgeweken en het staat 3-2. De Panne blijft drukken en in de 88ste minuut maakte Peter De Buck er 4-2 van met een prachtig doelpunt!
Aldus werd een erg zwakke prestatie in de 1ste helft, nog recht gezet en beloond met een prachtige overwinning.

Speelden voor KRC: Miguel Decraemer, Martin Winnock, Sebastien Verfaillie, Tim Torney(1), Björn Lemiere (45' Frederiek Courbot(1)), Jan Verweirder(85' Levy Geens), Andy Schoolaert, Tom Torney, Jeffrey Schoolaert, Peter Debuck(2), Gilles Veranneman