Verslag 22-23-24/03 2008

1ste jaars duiveltjes
Tornooi KSC Beernem

Door de winterse paasgrillen werd er lang over nagedacht of het toernooi al dan niet zou plaatsvinden. Uiteindelijk gebeurde dit wel, maar de voetbalnamiddag werd ingekort en elke ploeg speelde maar één wedstrijd en dit volgens de competitieregels.
Onze ratjes, die ingeschreven stonden onder het jaar 2000, maar speelden met bijna uitsluitend spelertjes van 2001 en jonger, kwamen uit tegen SK Steenbrugge. Onze mannen startten sterk aan de wedstrijd met kansen voor Flor en Thibault. De fysiek sterkere tegenstander vond moeilijk een antwoord en onze erg jonge keeper Lander stond attent te keepen. Maar na 20 minuten kregen onze jongens dan toch het eerste doelpunt tegen en de veer was gebroken. In de 2e helft konden de blauw-zwarten geen vuist meer maken, mede door de barslechte weersomstandigheden. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd op een 11-0 nederlaag. Toch een dikke pluim voor onze ratjes die zich in weer en wind stevig verweerd hebben.

Speelden voor KRC: Lander en Wout Vanbesien, Sacha Moors, Flor Van Dessel, Thibault Cagnard, Nick Callewaert en Casper Van Huele.

 

2de jaars duiveltjes
Tornooi Eendracht Zele

Onze tweede jaars duiveltjes namen voor de tweede keer deel aan het tornooi van Eendracht Zele, waar ze vorig jaar de eerste plaats wegkaapten. Dit jaar moesten onze ratjes met een noodploeg naar Zele. Enkele vaste spelers konden door allerhande omstandigheden niet mee. In de 1ste partij moesten onze ratjes spelen tegen Hingene Wintam. Onze ratjes waren een maatje te klein en verloren die partij met zware 10-0 cijfers. In de tweede partij tegen Eendracht Opstal speelden onze ratjes een betere match, maar verloren ook die partij in zeer slecht weer. In de derde match moesten onze ratjes het veld op tegen Jong Lede. Aan de rust stonden onze ratjes 0-1 achter, maar speelden wel een goede eerste helft. Thibault kreeg tot drie maal toe een reuze kans maar benutte ze niet . Het begon nu echt hevig te sneeuwen, zo erg zelfs dat men de overkant van het veld niet meer zag. Toen besloot de organisatie om de rest van het tornooi af te lasten, dit meer dan terecht. Mogen wij ook Feyen Yarne,1ste jaars duiveltje van onze zusterclub KVV Coxyde bedanken om mee te spelen met onze ratjes.

Speelden voor KRC DE Panne: Schoolaert Kevin, Cagnard Kelly, Cagnard Thibault, Cagnard Kimberly, Matondo Costa en Feyen Yarne.

 

2de jaars pré-miniemen
Tornooi SV Vlamertinge

De mannen van trainer Gino moesten zelfs niet vertrekken naar het tornooi van SV Vlamertinge, want de dag voor het tornooi nam de tornooileiding van Vlamertinge reeds de beslissing om het tornooi volledig te annuleren gezien de onbespeelbaarheid van de velden. Zo viel het tornooi ook in het water voor onze 2de jaars, die bezig zijn aan een sterke reeks wedstrijden. Volgende week iedereen terug op scherp voor de volgende competitiewedstrijd.

 

Volgende wedstrijden:

Zaterdag 29 maart:
9uur15: KEG Gistel - 2de jaars pré-miniemen KRC
10uur30: 1ste jaars duiveltjes A KRC - KSV Koekelare
10uuu30: 1ste jaars duiveltjes B KRC - KSV Koekelare
11uur: SP Keiem - 2de jaars duiveltjes KRC
14uur30: provinciale miniemen U13- SK Eernegem
14uur30: provinciale knapen U15 - SK Eernegem

Zondag 30 maart:
9uur15: SV Woumen - gewestelijke reserven KRC
9uur15: provinciale scholieren U17- Wevelgem City
15uur: WS Zarren - 1ste elftal KRC