Tegen Jabbeke , met allemaal spelers die laatste jaars duiveltjes waren, waren onze jongens serieus benadeeld in kracht en gestalte. Toch werd er terug hard geknokt en deed iedereen zijn uiterste best, maar het verschil was te groot. Zoals al vaak gezegd blijft het dit jaar een leerjaar voor onze Ratjes, die daar volgend jaar zeker de vruchten van zullen plukken.

Speelden voor KRC: Seppe Joossens, Wout Vanbesien, Flor Van Dessel, Kelly Cagnard, Arne Van Huele, Bert Deflo

1ste jaars duiveltjes Reeks B
Eindstand: 3-14

Hetzelfde verhaal als bij de A-ploeg, onze jonge duiveltjes moesten het opnemen tegen allemaal spelertjes die 1 jaar ouder waren. Onze mannen gaven echter geen enkel ogenblik de moed op en bleven er steeds voor knokken en speelden zeker een verdienstelijke wedstrijd zelfs bekroond met 3 doelpunten.

Speelden voor KRC: Maxime Van Bleuy, Casper Van Huele, Sacha Moors, Ben Dewinter, Rimski Rottiers, Mathias Wullepit, Thibault Cagnard

2de jaars duiveltjes Reeks B
Onze 2de jaars waren deze week bye door het algemeen forfait van Hoger Op Oostende

2de jaars pré-miniemen
SP Keiem - KRC De Panne
Eindstand: 3-2

Onze jongens begonnen vol goede moed aan de wedstrijd, maar op het modderige veld was het vooral een kwestie van de bal zo ver mogelijk naar voren te trappen. KRC kreeg een paar kansjes, maar het was de thuisploeg die de score kon openen en net voor de rust nog een 2de goaltje kon meepikken. Na de rust werd dapper verder gestreden in de Keiemse modderpoel, maar Keiem liep verder uit. Ondanks de 3-0 achterstand bleven onze Ratjes aanvallen en na enkele minuten stond de 3-1 op het bord. Blauw-zwart drukte door en scoorde al vlug de aansluitingstreffer. Daarna kregen de ratjes nog enkele mooie kansen op de gelijkmaker, maar een attente thuisdoelman bezorgde zijn ploeg de overwinning, eindstand 3-2.

Speelden voor KRC: Arthur Louagie, Ian Locqueneux, Kjell Wullepit, Shaun Eerebout, Han Dewinter, Tom Deblonde, Kenneth Tallieu, Colin Deblonde en Jari Demunck.

Provinciale miniemen U13
Samenwerking Coxyde- De Panne
Coxyde - KVK Ieper
Eindstand: 0-2

Na de stuntzege van vorige week op het veld van Eernegem, wilden onze U13 zo graag nog eens stunten thuis tegen VK Ieper. De droom duurde niet lang, want de bezoekers waren technisch veel beter en kwamen al in de vijfde minuut op voorsprong. Gans de eerste helft domineerden de bezoekers, maar doelman Diego keepte sterk en hield de 0-1 op het bord tot aan de rust. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, Ieper dat de match in handen hield en kansen kreeg maar faalde in de afwerking. In de vijfde minuut van de tweede helft verdubbelde Ieper de score, wel nadat er eerst een fout werd begaan op de doelman en de scheidsrechter liet doorspelen, 0-2 en wedstrijd gespeeld. De bezoekers kregen nog enkele kansen, maar Diego hield zijn netten verder schoon. Toch speelden onze U 13 geen slechte partij tegen een sterkere tegenstander, iedere speler deed zijn uiterste best om de schade te beperken maar meer zat er vandaag zeker niet in. Hopelijk kunnen onze U13 volgende week hun eerste thuisoverwinning behalen tegen hekkensluiter Izegem.

Speelden voor KVVC: Cambier Diego, Gruwé Brolin, Crevits Arne, Vasseur Dylan, Devaere Guillaume, Pysson Laurent, Facon Jens, Schoolaert Jordy, Callewaert Jensi, Van Den Ouden Denzell, Vanhoutte Lander, Neuser Thomas.

Gewestelijke Knapen
Samenwerking De Panne -Coxyde
SV Nieuwpoort - KRC De Panne
Eindstand: 2-2

De eerste tien minuten hadden onze jongens het moeilijk en kon Nieuwpoort op voorsprong komen via mooi binnengekopte hoekschop. Dan namen onze knapen de match in handen en kwam Nieuwpoort er niet meer aan te pas. Enkele goede kansen werden jammerlijk de nek omgewrongen, zodat de ruststand 1-0 bleef. Na de rust hetzelfde spelbeeld, KRC controleerde en Nieuwpoort die moest ondergaan. Uiteindelijk resulteerde dit in de oververdiende gelijkmaker via Michael na mooi voorbereidend werk van Dries. Vijf minuten voor tijd dacht iedereen dat de match gespeeld was, toen KRC via Michael op 1-2 kwam na goed werk van Kevin. Jammer genoeg was dit niet zo. Bij een verre bal vooruit durfde doelman Thibault niet met de handen te weren maar trapte hij de bal tegen een tegenstrever en zo dwarrelde de bal over de lijn. Jammerlijk maar een gelijkspel na zo een goede wedstrijd. Volgende week worden er toch al weer twee van de drie geschorsten gerecupereerd.

Eindstand: 2-3

Onze reserven behaalden een verdiende, maar hard bevochten overwinning op het veld van buur Adinkerke, na een partij waarin ze toch niet hun beste voetbal brachten. Een gezapige start met windnadeel voor onze Ratjes, met na 10' een corner gegeven door Tom Torney op de keeper gekopt door Ruben Hoorne. Op het kwartier komt Adinkerke op 1-0 voorsprong, nadat na een onterechte toegekende vrije trap, centraal in de verdediging de bal knullig verspeeld wordt met onder andere ook een slechte terugspeelbal. Onze reserven blijven niet bij de pakken zitten en worden de betere ploeg en in de 22' wordt, na een corner van Klaas,een schot van Steve Six op de lijn gered. In de 25' toch 1-1 als Ruben na een mooie beweging de bal in de loop van Steve Six speelt die mooi in de hoek binnenknalt. En in de 28' komen onze reserven 1-2 voor als Jeremy een mooie voorzet van Klaas binnentikt. Adinkerke dreigt vervolgens enkele keren en doelman Tony moet enkele keren gepast in de voeten gaan. In de 40' wordt een vrije verre trap van Sven Dewitte gepakt door de WSA-doelman.Ruststand 1-2.
In de 2de helft wordt KRC duidelijk de betere ploeg, maar jammer genoeg worden de gekregen doelkansen niet afgewerkt. Een scherp ingekomen Fredje Courbot mikt na 5' juist naast de paal, 12' komt Klaas alleen voor doel maar past de bal nog naar de in buitenspel staande Jeremy, 22' een schot van Fredje na een mooie pas van Jeremy juist naast de paal. In de 32' eindelijk de 2-3 als een verre pas van Björn Lemiere bij Fred Courbot toekomt die mooi afwerkt. Wedstrijd gespeeld, match rustig onder controle door onze reserven,tot 5' voor tijd WSA nog kan milderen tot 2-3 als 3 Ratjes zich aan de zijlijn in het midden van het veld gemakkelijk laten uitspelen en de WSA-aanvaller de 2-3 eindstand op het bord kan zetten. Na 2 nederlagen en broodnodige overwinning voor onze reserven, die nog een goede zaak doen in het klassement door het gelijkspel van leider spermalie tegen Lombardsijde en de nederlaag van Snaaskerke. Het wordt moeilijk maar de titel kan nog!!!

Speelden voor KRC: Tim Coutereel, Sebastien Verfaillie, Jeffrey Schoolaert, Sven Dewitte, Björn Lemiere, Klaas Dekeyser, Ruben Hoorne(45' Martin Winnock), Steve Six(1)(60' Frederiek Lestaeghe), Jeremy Carrein(1), Christophe Christiaens(45' Frederiek Courbot(1), Tom Torney.

SK Snaaskerke - KRC De Panne
Eindstand: 6-3

Na 3 goede wedstrijden zonder verlies na elkaar trokken onze oudste Ratjes met veel vertrouwen naar het thuis steeds moeilijk te bekampen Snaaskerke. Op een zwaar veld en met een felle wind tegen werd de wedstrijd afgetrapt. Slappe start van onze jongens want al na 3' wordt na een betwistbare vrije trap op rechts, de bal binnengekopt door een volledig vrijstaande thuisspeler. In de 7' een redding van Tim die de bal lost, bal tegen de paal en de bal gaat voorlangs buiten. 10' het eerste gevaar voor KRC als Peter Debuck voorlangs schiet na een mooie actie van Philippe Mahieux op rechts. Even later een actie van Peter op links, maar Philippe kan juist niet bij de bal. KRC speelt zeker goed mee en komt in de 20' op 1-1 als na een actie van Andy Schoolaert, de bal op rechts bij Mahieux terecht komt die de doelman uit zijn doel ziet staan en de bal rechtstreeks binnentrapt tussen 1ste paal en doelman. Mooi doelpunt. 25' 2-1 voor Snaaskerke als een voorzet van op rechts binnengekopt wordt door een terug volledig vrijstaande speler. In de 30' gaat een schot van Bert Joye net naast na een actie van Mahieux. 40' wordt het 3-1 na een vrije trap op rechts, mogelijks binnengetrapt vanuit buitenspelpositie. Fel protest dat niet meer oplevert dan een gele kaart voor doelman Tim. En juist voor het rustsignaal een actie op links, een klein foutje op doelman Tim, de scheidsrechter laat verder spelen en het staat bij de rust 4-1, vooral te wijten door het slappe verdedigen tegen een zeker niet veel sterkere tegenstander. In de 2de helft verwacht iedereen KRC-druk met windvoordeel, maar alles blijft beperkt tot middenveldspel met in de 52' en schot van Bert recht op de Snaaskerkedoelman. 65' worden 3 vervangingen uitgevoerd om het tij te doen keren, maar aanvankelijk levert dit niet veel op. In de 70' wordt het zelfs 5-1 als een center van op links binnen getikt wordt. 1ste KRC gevaar in de 73' als Frederiek Courbot alleen vrijgespeeld voor doel zijn schot kraakt en naast besluit. 75' wordt het 6-1 na een voorzet op rechts die door iedereen bij KRC gemist wordt. Iedereen vreest nu voor een nog grotere afstraffing maar gelukkig kan in de 80' Philippe Mahieux met een mooi verre trap de 6-2 op het bord zetten n in de 85' wordt het nog 6-3 als Frederiek Courbot zijn 1ste doelpunt voor het 1ste elftal kan binnentrappen, nadat een mooie voorzet van Steve Thieren door Mahieux tegen de paal getikt wordt en de bal terecht komt bij Fredje die beheerst afwerkt.
Een match om snel te vergeten tegen een tegenstander die zeker niet veel beter was maar dankbaar gebruik maakte van het slap verdedigen bij KRC. Volgende week zal het heel wat beter moeten thuis tegen Jonkershove!!!
Geel voor Tim Coutereel(protest), Dries Decorte(fout), Frederiek Lecointre(wegtrappen bal) en Steve Thieren(protest), daardoor zijn Dries, Steve en Frederiek volgende weel thuis tegen Jonkershove wegens hun 3de gele kaart, die zeker te vermijden was voor Frederiek Lecointre en Steve Thieren.

Speelden voor KRC: Tim Coutereel, Frederiek Lecointre, Kevin Soutaer(65'Ruben Hoorne), Dries Decorte, Angelo Storm(65' Steve Six), Andy Schoolaert, Ronny Dewinter, Bert Joye, Steve Thieren, Philippe Mahieux, Peter Debuck(65' Frederiek Courbot)
Reservedoelman Miguel Decraemer bleef op de bank.