Verslag 26-27/04 2008

1ste jaars duiveltjes: tornooi VC Ichtegem

VC Ichtegem B - KRC 0-2
VV Vladslo - KRC 3-3
VC Ichtegem A -KRC 4-2

De jonge brigade van trainer Sander mocht eindelijk eens een tornooitje spelen tegen leeftijdsgenootjes van het jaar 2001, terwijl in de competitie meestal tegen duiveltjes °2000 gespeeld wordt. Dit jaar verschil uitte zich direct op het veld en onze mannen speelden een uitstekend tornooi, zelfs tegen het sterke Ichtegem A kon er mits wat meer meeval gewonnen worden. Proficiat aan onze jongste Ratjes die zoals al vaak gezegd volgend aar de vruchten zullen plukken van dit moeilijke jaar.

Speelden voor KRC: Maxiem Vanbleuy, Sacha Moors, Joe Claerebout, Lander Vanbesien, Wout Vanbesien en Nick Callewaert.

 

2de jaars duiveltjes: tornooi VC Ichtegem

WS Zarren - KRC 8-0
Union Zandvoorde- KRC De Panne 5-3
Ichtegem- KRC De Panne 4-2

Onze 2de jaars duiveltjes trokken met een fel gehavende ploeg naar het tornooi van VC Ichtegem. Al bij al brachten onze 2de jaars het er nog goed van terecht, enkel de wedstrijd tegen Zarren was een tegenvaller en werden onze Ratjes overspeeld.

Speelden voor KRC: Kevin Schoolaert, Rimski Rottiers, Styn Dezeure, Costa Matondo, Ben Dewinter

 

Provinciale miniemen U13
Samenwerking Coxyde- De Panne
Coxyde - FC Varsenare
Eindstand: 0-4

Voor de laatste competitiewedstrijd van het seizoen stonden onze jongens terug voor een zware opdracht tegen de stoere kleppers uit Varsenare. Meteen ook de laatste competitiewedstrijd voor trainer Alain die afscheid neemt van deze groep waarvan hij met de meeste spelers 4 jaar prettig samengewerkt heeft en mooie resultaten behaald heeft. Door de afwezigheid van Dylan en Glen moest de verdediging herschikt worden en werd de ploeg aangevuld met 5 U'12 spelers die terug, zoals verschillende keren al dit jaar, hun steentje bijdroegen. Tot grote ontgoocheling van de trainer begonnen onze U13 erg slap aan de wedstrijd en stonden de bordjes na 7' al 0-2. Het geklungel in de verdediging bleef aanhouden en na 25' stond het al 0-4. Er mocht gevreesd worden voor een afstraffing in deze laatste competitiewedstrijd, zodat de rust goed kon gebruikt worden voor een hartig gesprekje en voor wat positieverschuivingen. En het pakte goed uit, onze U13 kwamen beter in de wedstrijd en begonnen beter mee te spelen, natuurlijk ook door het feit dat de bezoekers het wat rustiger opnamen. Eerste jaars Maxim, Julien en Maxence vonden beter hun draai in het middenveld en de verdediging met Jensi, Jordy, Brolin en Laurent gaf ook vel minder ruimte weg. Maxence kreeg zelfs een doelrijpe kans als hij door een mooie doorsteekpas van Julien alleen voor de doelman gebracht wordt maar jammer genoeg de bal te ver van de voet duwt en de keeper de bal uit zijn voeten kan halen. Doelman Diego moet ook nog uitpakken met enkele mooie parades en de bezoekende doelman trapt nog een strafschop naast. Ruststand 0-4 wordt dan ook d eindstand. Een erg zwakke 1ste helft werd gelukkig nog wat goedgemaakt door een veel betere 2de helft. Nu nog de tornooien van Bredene en het eigen Ratjestornooi en dat zit het al bij al geslaagd debuutseizoen op provinciaal niveau erop. En met de al bijkomende versterkingen voor volgend seizoen, zal deze groep volgend jaar zeker nog mooiere resultaten behalen.

Speelden voor U13: Diego Cambier, Guillaume Devaere, Julien Dever, Brolin Gruwé, Yoshra Ben Hassen, Laurent Pysson, Jordy Schoolaert, Jens Facon, Maxence Decot, Maxim Vanbelleghem, Ost Quentin, Jensi Callewaert, Arne Crevits, Axel Degrieck.

 

Volgende wedstrijden

Zaterdag 3 mei: 5de Ratjestornooi voor scholieren

Aanvang tornooi 9uur, finale om 16uur30
Deelnemende ploegen:
Reeks A: KVVC-KRC, SV Veurne, KSV Bredene, SS Boezinge, Eendracht Zele
Reeks B: HO Oostende, VK Ieper, SK Eernegem, GS Voormezele, Deerlijk Sport

Coca Cola Cup te Koksijde: KRC-deelname met 1ste jaars duiveltjes A, 1ste jaars duiveltjes B, 2de jaars duiveltjes en pré-miniemen.

Zondag 4 mei: 5de ratjestornooi voor juniors

Aanvang tornooi: 9uur30, einde tornooi 16uur30
Deelnemende ploegen: KVV Coxyde-KRC, WS Bulskamp, VV Alveringem, SK Vlamertinge, VK Ieper, US Gravelinnes, SC Beernem