Verslag 8-9/09 2007

1ste jaars duiveltjes Reeks A
KRC De Panne A - FC Lichtervelde A
Eindstand: 0-23

Onze duiveltjes, met allemaal spelertjes °01 werden, net zoals vorige week, niet beloond voor hun inzet. De tegenstander was stuk voor stuk een jaartje ouder en dus ook krachtiger. Onze duiveltjes verweerden zich wel maar ze konden niets beginnen tegen het stürm und drang voetbal van de tegenstander. Jammer dat er niet tegen een even oude tegenstander gespeeld kan worden, zodoende dat onze ploeg zich eens kan meten met leeftijdgenoten en eventueel een mooier resultaat kan neerzetten. Het wordt een moeilijk jaar voor onze kleintjes, maar volgend seizoen zullen ze daar zeker de vruchten van plukken.
Speelden: Wout Vanbesien, Bert Deflo, Sander Dekien, Seppe Joossens, Flor Van Dessel en Ben Dewinter.

1ste jaars duiveltjes Reeks B
KRC De Panne B - FC Lichtervelde B
Eindstand: 1-24

Onze allerkleinste duiveltjesploeg was ook een maatje te klein voor de sterke tegenstanders uit Lichtervelde die duidelijk bevoordeeld waren in sterkte en kracht. Toch werd goed gestart en kon een 0-1 voorsprong ongedaan gemaakt worden, maar daarmee was de kous af en werden onze allerkleinste Ratjes overspoeld.
Speelden voor KRC : Van Bleuy Maxime, Wullepit Mathias,Hintjens Robin, Hintjes Sander,Scholaert Karl, Biesbrouck Aaron

2de jaars duiveltjes Reeks B
VG Oostende - De Panne
Eindstand: 13-0

Onze tweede jaars waren een maatje te klein voor VGO, maar toch speelden ze bij momenten degelijk mee . Aan de rust wezen de bordjes al 8-0 . In de tweede helft zagen we een beter KRC maar toch moesten onze ratjes nog vijf doelpunten slikken. Uiteindelijk werd het dan toch nog een zware nederlaag voor onze ratjes, die nochtans niet zo slecht speelden.
Speelden voor De Panne: Cagnard Kelly, Schoolaert Kevin, Styn Dezeure, Rottiers Rimski, Dobos Stephaan, Costa Matondo

2de jaars pré-miniemen
VK Zerkegem - KRC De Panne
Eindstand: 2 - 7

Tijdens de 1ste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, maar speelde KRC te gehaast en te slordig om de thuisploeg te verontrusten. Na de pauze namen de ratjes onmiddellijk het heft in handen en met mooi combinatie -en verzorgd voetbal kwam Zerkegem er niet meer aan te pas. Blauw-zwart scoorde nog 5x en legde zo de eindstand vast op 2-7. Verdiende zege voor KRC dat in de 2de helft de meegereisde supporters trakteerde op wervelend voetbal. Speelden voor KRC: Antoine Gilbert,Ian Locqueneux,Kenneth Tallieu,Ward Dochy (1),Han Dewinter ,James Bigot(4),Arthur Louagie(2),Deblonde Colin en Shaun Eerebout.

Provinciale miniemen U13
Coxyde - SV Diksmuide
Eindstand: 0-8

Na de schitterende start van vorige week met een 0-4 overwinning op FC Izegem, liep het voor onze U13 heel wat minder deze week. Tegen het erg sterke Diksmuide kwamen onze jongens gedurende gans de wedstrijd een stapje tekort en werden ze afgetroefd in snelheid en speltechnisch gebied. Kort na aftrappen stond het al 0-1 met een floddergoal. Daarna speelde Diksmuide constant op de speelhelft van onze U13 en dit overwicht werd beloond met nog 4 doelpunten zodat bij de rust al 0-5 cijfers op het bord zetten. Onze mannen kwamen in de 2de helft met goede bedoelingen op het veld, maar kort na aftrappen stond het al 0-6. Hetzelfde spelbeeld in de 2de helft, er werd gepoogd om de schade te beperken, maar uiteindelijk zette Diksmuide toch de zware 0-8 eindcijfers op het bord zette. Een zware nederlaag tegen ongetwijfeld een van de titelkandidaten in de reeks. Slecht nieuws is ook de kwetsuur van spelverdeler Jens Facon die toch de wedstrijd uitspeelde, ondanks een gebroken beentje in de enkel. Enkel in het gips en enkele weken buiten strijd.
Speelden voor U13: Diego Cambier, Guillaume Devaere, Glenn Vandessel, Brolin Gruwé, Dylan Vasseur, Laurent Pysson, Jordy Schoolaert, Jens Facon, Arne Crevits, Denzell Vandenouden, Jensi Callewaert, Yelle Neudt, Jeroen Verhaeghe.

Eindstand: 2-7

In de 1ste competitiematch tegen de buren van Bulskamp verliep de beginfase nogal stroef daar het nog zoeken werd naar de juiste posities. Langzaam aan kwamen onze knapen toch wat beter in de match en kon KRC gaan rusten met een 2-3 voorsprong. De tweede helft gaf een heel ander beeld dan de eerste, met vlot en mooi combinatievoetbal met een veel sterker KRC. Dit resulteerde dan ook in nog eens vier doelpunten. Tussenin was er wel nog een attente doelman Bradley nodig die driemaal prachtig redde en de ploeg rechthield. Puike prestatie van iedereen, hopelijk kunnen onze knapen dit nu vasthouden.
Speelden voor KRC: Bradley Geryl, Maarten Reynaert, Hannes Vandebotermet, Thomas Raes, Kevin Cominu(1), Jordy Dewulf, Gianni Callewaert, Dominique Vandenabeele(4), Billy Paelinck(1), Dries Schoolaert(1), Axel Dirix, Egon Dirix, Gil Vandessel & Thibault Vermeylen

SK Nieuwkapelle - KRC De Panne
Eindstand: 1 - 22

Onze reserven waren één paar maatjes te groot voor Nieuwkapelle dat ook maar met slechts 10 spelers aantrad. Van een wedstrijd was nooit sprake en bij de rust stonden de bordjes al 0-11. In de 2de helft hetzelfde spelbeeld, een oppermachtig KRC dat echter toeliet dat Nieuwkapelle bij 0-18 de eer kon redden. Uiteindelijk werd het een 1-22 overwinning, absoluut geen waardemeter voor de sterkte van onze reserven, volgende week wordt het anders met het steeds sterke WS Houthulst op bezoek.
Speelden mee voor KRC: Miguel Decraemer, Björn Lemiere, Jeffrey Schoolaert(2), Sven Dewitte(1), Sebastien Vefaillie(1), Frederiek Lestaeghe(2), Andy Schoolaert(2), Klaas Dekeyser(2), Tom Tourney(2), Gilles Veranneman(4), Frederiek Courbot(5), Tony Coutereel, Jeremy Carrein(1), Martin Winnock, Levy Geens.

VV Leke - KRC De Panne
Eindstand: 0-6

Onze oudste ratjes hebben hun eerste overwinning behaald en zeg maar een oververdiende zege. Enkele ploegwijzingen en plaatswissels werden na de nederlaag tegen Woumen doorgevoerd. De wedstrijd begon aan een hoog tempo en Leke vond daar geen antwoord op Goed voetbal van onze ratjes en dito kansen. Op de 17' doorsteekpas van F. Mahieu naar C. Christiaens die de botsende bal over een verbouwereerde doelman binnenkopt 0-1. 23' voorzet van op de rechtervleugel door Ph.Mahieux naar de 2de paal doorgetikt waar Soutaer Tom de bal in 1 tijd op de slof neemt en 0-2. Doelman Verweirder moet na 35' een eerste maal tussenkomen en doet dat subliem. Onmiddellijk na de pauze gaan de ratjes door op hun elan. Leke kan amper dreigen. In de 48' een mooie aanval opgezet via S. Six, de bal wordt breed gelegd naar ouderdomsdeken R.Dewinter die droog in de linkerbenedenhoek binnenknalt.0-3 In de 65' strafschop omgezet door Ph.Mahieux en 0-4. 73' nieuwe aanval van de ratjes, waarbij C. Christiaens de bal mooi achteruitlegt voor T. Soutaer die er 0-5 van maakt. In de 88' aanval via T. Soutaer die niet zelfzuchtig is en de bal mooi achteruit legt naar B. Joye die droog onder de doelman binnenknalt en de 0-6 eindstand vastlegt.
Hopelijk kan dit resultaat nu volgende week bevestigd worden thuis tegen Davo Westende.
Speelden voor KRC: Verweirder Jan- Lecointre- Storm- Soutaer K 78'( Debuck P )-Decorte -Six( 80' Joye B )-Hoorne(70' Verstraete)-Dewinter- Mahieu - Christiaens Ch- -Soutaer Tom.