Verslag 01-02/11 2008

In het WE 1-2 november waren er geen wedstrijden voor de jeugd en de reserven

1ste Elftal
VV Vladslo -KRC De Panne
Eindstand: 0-5

Na de pijnlijke missstap van vorige week thuis tegen Lombardsijde, dienden onze oudste Ratjes iets recht te zetten op verplaatsing naar Vladslo, thuis steeds een moeilijk te bekampen tegenstander.
Dit jaar blijkt Vladslo echter een schim van de ploeg van vorig jaar en had KRC vandaag niet de minstee moeite om de 3 punten naar De Panne mee te nemen.
KRC nam dadelijk de match in handen en won alle duels. Eerste gevaar in de 5’ als na een voorzet van Jeffrey op rechts Joeri juist over kopt. 11’ staat het 0-1 als Jeffrey mooi een vrije trap rechtstreeks binnentrapt in de winkelhaak. 12’ hard schot centraal van Alex Leloet, keeper lost de bal, Christophe ligt op de loer en tikt binnen maar afgekeurd voor buitenspel. 13’ lange bal van Jeffrey naar Joeri, hard schot maar redding van de doelman. 16’ lange bal op links van Frederik naar Christophe, die geraakt voorbij zijn tegenstander maar schiet dan voorlangs, terwijl Joeri volledig vrij stond. 17’ wordt het toch 0-2, actie van Christophe op rechts, bal voor en Joeri tikt binnen. 25’ 0-3 met de 2de van Joeri na een voorafgaande dieptepas van Ruben op Christophe. Even later een draaiend afstandschot van Joeri die de keeper nog met het nodige geluk kan wegwerken. 35’ krijgt de tot dan toe werkloze doelman Tim een eerste schot op doel te verwerken, een afstandschot dat hij nog tegen de deklat kan tikken. 36’ terug een verre poging van Joeri terwijl de keeper uit zijn doel staat, maar net naast. 41’komt Jeffrey op rechts alleen voor de doelman, maar zijn afwerking is ondermaats en de poging gaat voorlangs. Ruststand 0-3, wedstrijd al gespeeld aan de rust.

Tweede heft komt de thuisploeg wat beter in de wedstrijd, maar KRC blijft de wedstrijd rustig controleren. 48’ schot uit het midden maar recht op doelman Tim.49’ snelle uitbraak KRC, Jurgen mooi naar Christophe die alleen voor de doelman komt maar slap op de doelman besluit. 52’ actie van Joeri in het strafschopgebied, kapt zich mooi vrij maar zijn schot gaat naast de paal buiten, een pasje naar de vrijstaande Christie was hier zeker beter geweest. 60’ haalt Joeri de achterlijn, legt de bal achteruit waarop Christie binnentrapt maar onbegrijpelijk afgekeurd voor buitenspel.68’ pikt Christie toch zijn doelpuntje mee als hij een voorzet van Jeffrey kan binnenleggen, hier was wel een vleugje van buitenspel.72’ nog een schotje van Vladslo op doelman Tim, die waarschijnlijk de rustigste middag van het seizoen meemaakte. Daarna enkele vervangingen waarbij Steve Hommez na 2 maanden blessureleed zijn heroptreden maakte. 83’ nog een actie van een sterk spelende Jeffrey Schoolaert op rechts, voorzet naar Kevin die echter nog op de doellat knalt. 89’ wordt de eindstand toch nog vastgelegd op 0-5 als Ruben van op links met een harde knal de netten doet trillen.
Eindstand 0-5 en opdracht volbracht na een meer dan degelijke partij tegen een zwakke tegenstander.
Volgende week wordt het  thuis terug een niet te onderschatten opdracht tegen het verrassende Leke, maar met dezelfde inzet als vandaag moeten de 3 punten normaal toch in De Panne kunnen blijven.

Speelden voor KRC: Tim Coutereel, Angelo Storm, Ronny Dewinter, Pierig Leloet(73’ Steve Hommez), Frederik Lecointre, Ruben Hoorne(1), Alex Leloet, Jurgen Schoolaert, Jeffrey Schoolaert(1), Joeri Debruyne(2)(75’ Tommy Vandaele), Christophe Christiaens(1)(75’ Kevin Soutaer).
Dries Decorte bleef op de bank.
Niemand kreeg geel.

 

Volgende wedstrijden:

Zaterdag 8 november:
9uur15: KVK Ieper – provinciale scholieren U16
9uur30: 1ste jaars duiveltjes A KRC – SP. Keiem
9uur30: 1ste jaars duiveltjes B KRC – SP. Keiem
10uur30: WS Adinkerke – 2de jaars duiveltjes KRC
14uur30: GS Middelkerke – gewestelijke miniemen KVVC-KRC
15uur15: provinciale miniemen U12- Wevelgem City
15uur15: provinciale knapen U14 – Wevelgem City

Zondag 9 november:
9uur15: SV Nieuwpoort A- reserven KRC
9uur15: provinciale juniors KVVC- Wevelgem City
15uur: 1ste elftal KRC – VV Leke