1ste jaars duiveltjes Reeks A
KVV Oostduinkerke A - KRC De Panne
Eindstand: 10-4 ( 5-1)

Voor deze korte trip naar de buren van Oostduinkerke, konden we geen beroep doen op Yann en ook Lander moest op ’t laatste moment afhaken met hetzelfde probleem: een overhoop liggende buik. Wel waren Joram en Wout terug van de partij.
Onze jongens begonnen sterk aan de wedstrijd met enkele hele en halve kansen maar hun keeper hield zijn netten schoon. Bij de eerste echte tegenaanval was het echter wel raak langs de andere kant: zij scoorden 2 doelpunten op korte tijd. Onze ratjes waren hierdoor een beetje van slag en het duurde dan ook tot de 11e minuut voor we konden tegenscoren (3-1 door Sacha). Oostduinkerke zette zijn overwicht nog om in 2 doelpunten waardoor we met 5-1 de rust ingingen.
Ondanks de goede bedoelingen en de volledige inzet van onze spelertjes, konden we het tij niet keren: KVVO scoorde nog 4 keer in de eerste 5 minuten van de 2e helft. Toen vonden we plots wel de juiste openingen en kwam ons passenspel terug: Wout en 2x Mathias rondden enkele mooie acties af. Het spel ging daarna op en neer maar enkele mooie combinaties leverden spijtig genoeg geen doelpunt meer op. De 2e helft was dan ook van betere makelij dan de 1e want in de laatste 20 minuten kon KVVO maar slechts 1 keer Maxime verslaan.

Speelden voor KRC A: Maxime Vanbleuy, Joram Steen, Seppe Joossens, Sacha Moors (1), Wout Vanbesien (1), Mathias Wullepit (2) en Jari Descan

1ste jaars duiveltjes Reeks B
KVV Oostduinkerke B - KRC De Panne
Eindstand: 2-4

Op volledige sterkte, en met de intentie om de nederlaag van verleden week goed te maken konden we de verplaatsing naar Oostduinkerke aanvangen,
Hoewel Oostduinkerke elk jaar opnieuw een sterke duiveltjesploeg heeft wilden we zeker niet onderdoen en direct vanaf de aftrap zetten we onze beste beentje voor.
Verschillende pogingen op doel werden afgeweerd door een goed verdedigde tegenstander
en het duurde tot net voor de rust voor we erin slaagden om de score te openen 0-1.
Ondertussen had onze keeper ook al een en ander te verwerken gekregen maar met wat geluk haalden we de rust met de kleinst mogelijke voorsprong. (0-1)
Na de rust en met wat peptalk begonnen we opnieuw heel sterk en aanvallend te spelen wat  na enkele minuten ook het gewenste resultaat gaf. (0-2) KVVO gaf zich echter niet gewonnen en kon de aansluitingstreffer scoren (1-2 ) We bleven er echter in geloven en konden de druk aanhouden toen de keeper van Oostduinkerke één maal in de fout ging was Mohammad op de juiste plaats om de eindcijfers vast te leggen (1-3)
Kort samengevat was dit een match van twee erg sterk en aanvallend spelende ploegen waarbij de uitslag in feite in het voordeel van beide ploegen had kunnen uitdraaien.
Noteren we ook dat zowel Shayaan TAHIR als Mohamad SEDAGHATMIA als eerstejaars duiveltje hun eerste doelpunt scoorden.
De spelertjes van KRC – 1°jaars duiveltjes B :
Joe CLAREBOUT, Sander DEKIEN, Storm DEGRIECK, Shayaan TAHIR, Mohamad SEDAGHATMIA, Miel HOUDEBINNE en Jasper DEKIEN.

2de  jaars duiveltjes Reeks B
KRC De Panne – SC Lombardsijde
Eindstand: 6-5 (1-2)

De eerste match van 2009 voor onze 2de jaars duiveltjes na het forfait van vorig week van Davo Westende werd een thuismatch tegen het sterk spelende SC Lombardsijde.
Na 3 min al een mooi aanval van Rimski langs de flank,een mooie trap op doel, maar  de doelman kon redden. Er volgden nog een paar mooie kansen voor onze ratjes,maar het was in de 74 dat Lombardsijde de 0-1 kon netten. Op het kwartier kon Thibault de gelijk maker scoren 1-1, maar nog geen 5min later kunnen de bezoekers weer scoren. Ruststand 1-2.
Pas gestart en na 30 sec in de  2de helft scoorde  Thibault de 2-2.En zo waren onze ratjes vertrokken op weg naar een overwinning, de eerste in 2009. 3-2 ,4-2,5-2 na 12’,  maar de  tegenstanders konden de match even terug in handen nemen terugkomen tot 5-4 in nog geen 2min tijd. Doelman Ben van onze ratjes moest nog een paar keer goed op z’n hoede zijn en
hij deed dat met heel mooi reddingen. Maar zowel onze ratjes als de tegenstanders mistten mooie kansen. In de 22 min konden onze ratje op een heel mooi gegeven corner van Rimski de 6-4 binnen tikken. Einde van de match nadert Lombardsijde scoorde in de laatste min de 6-5 binnen, wat meteen ook de eindstand werd na een mooie partij voetbal.
Speelden voor KRC: Ben Dewinter, Rimski Rottiers,Thibault Cagnard,Kelly Cagnard, Vieren Ian,Callewaert Nick, Coopman Jari, Van Huele Arne.

Provinciale miniemen U12
Samenwerking Coxyde- De Panne
KVV Coxyde – SWI Harelbeke
Eindstand: 1-5 ( 0-4)

Onze U12 stonden voor een zware opdracht met het bezoek van leider Harelbeke, waar in de heenwedstrijd kansloos met 5-2 tegen werd verloren met. 5’ 1ste gevaar van KVVC met een vrije trap van Jarvid naar Remko die een hoge bal geeft naar Dante, die in de handen kopt van de bezoekende doelman. 7’ staat het 0-1, de snelle Harelbeekse aanvallers wandelen door de trage KVVC-verdediging en scoren zonder moeite. 9’ terug een scherpe aanval van de bezoekers, gelukkig net naast.10’ terug gevaar na slecht uittrappen van doelvrouw Yosra. 11’ staat het 0-2 met een snelle actie op links en in eigen doel gewerkt door Mundi.12’ trap van Dante op doel na vrije trap van Jarvid, maar gemakkelijk gepakt door de doelman. Onze U12’s komen beter in de wedstrijd met een mooie corner van Lukas maar niemand die kan binnentrappen, even later een schotje van James op de doelman. 18’ een goed schot van Dante, maar gepakt door de doelman.19’ snelle tegenaanval door Remko maar de keeper komt goed uit. 20’ staat het 0-3, terug na een snel uitgevoerde aanval van de bezoekers met de bal door de benen van Yosra. 24’ 0-4 met een strak schot dat mooi in het hoekje binnengaat. Ruststand 0-4, zware cijfers voor onze U12’s die inderdaad een maatje te klein waren voor de leiders. 2de helft wordt aangevat in een gewijzigde veldbezetting en loop heel wat beter voor onze jongens, met echter nog steeds de bezoekers als de betere ploeg, met een fantastische nummer 9 bij de bezoekers die een voet heeft in elke actie van Harelbeke. 35’ doorbraak bezoekers, Yosra komt ver uit en haalt de aanvaller onderuit, logisch geel tot gevolg. 36’ tegenstoot met Dante maar terug op de doelman. 40’ staat het 0-5 met terug een soloactie van de geweldige nummer 9, een aanvalslijn op zijn eigen. 41’ grote kans voor KVVC maar Remko trapt nog tegen een bezoekende speler. 44’ schuchtere poging van Dante en daarna valt de wedstrijd wat stil.53’ terug een beetje dreiging na een actie van Dante maar Ward kan et niet bij de bal om af te werken.55’ corner voor KVVC en de bal wordt nog weggetrapt maar blijkt toch achter de lijn te zijn geweest, 1-5. 57’ nog een strafschop voor de bezoekers na handspel van Maxiem Prosec in de 16 maar de bal wordt over getrapt. Wedstrijd loopt ten einde en eindigt op een zware 1-5 nederlaag tegen een duidelijk veel betere leidersploeg. Maar de wedstrijd kan nog een staartje krijgen voor de groene tafel, want de wedstrijd werd onder voorbehoud gespeeld gezien de bezoekers niet in orde waren met hun identiteitskaarten, mogelijks dus met een 5-0 nederlaag tot gevolg voor de bezoekers. Iedereen ziet natuurlijk veel liever een sportieve overwinning op het groene veld, maar reglementen zijn er nu immers ook om nageleefd te worden. Wordt dus nog vervolgd. Nu een weekendje rust voor onze U12’s die zich dan moeten herpakken van deze nederlaag en terug een goede wedstrijd zullen moeten brengen op het veld van rode lantaarn Deerlijk.

Speelden voor U12: Yosra Ben Hassen, Jarvid Gruwé, Mundi Dialonga, Lander Lagrou, Butaye Maxim, Joost Sockeel, Ward Dochy, James Bigot, Maxiem Prosec, Lucas Decorte, Remko Germonpré, Dante Blanckaert,

Gewestelijke miniemen
KVV Coxyde – Davo Westende
Eindstand: 2-4 ( 2-2)

In de 1ste helft kwam Westende na 5’ op voorsprong door een foutje van onze doelman, maar onze jongens trokken meteen op zoek naar de gelijkmaker. Na een afstandsschot van Matt in de 11’blunderde ook de bezoekende keeper, bal door de benen en de bordjes terug in evenwicht. In de 17’ nam Westende weer de voorsprong 1-2, maar in de 23’ wordt Kjell diep gestuurd op rechts en kan mooi afwerken 2-2.In een spectaculaire 1ste helft veranderde niets meer, ruststand 2-2.Na de pauze bleven beide ploegen aan elkaar gewaagd maar het waren de bezoekers die weer uitliepen 2-3.Onze jongens opnieuw op achtervolgen aangewezen en na enkele doelrijpe kansen die onze jongens vergaten af te werken, kon Westende op de counter wel scoren 2-4 en was de wedstrijd gespeeld. Eindstand 2 - 4.

Speelden voor onze gewestelijke miniemen: Lowagie Arthur, Vanhove Zeppe, Dewinter Han, Beelen Emiel, Tallieu Kenneth, Verfaillie Matt, Wullepit Kjell, Eerebout Shaun, Speeckaert Jerome, Brad Baelen, Joachim Coopman, Locqueneux Ian en Antoine Gilbert

Provinciale knapen U14
Eindstand: 1-0 (0-0)

Uit de heenmatch wisten we dat de Harelbeekse ploeg geen hapklare brok zou worden, maar toch was er positief nieuws met de terugkeer van Glenn en Laurent in de ploeg. Maar toch moest de trainer weer gaan schuiven in zijn verdediging, Bryan werd om disciplinaire redenen niet in de wedstrijdselectie opgenomen, zo kwam Brolin centraal in de verdediging te staan.De eerste 20’ minuten van de wedstrijd waren niet veel soeps van beide ploegen, want de eerste kans noteren we pas in de 25’, een kans voor de bezoekers waar onze doelman Diego met een voetreflex nog redding kan brengen.Ook Koksijde knutselt nu een aanval in elkaar waarbij een schot van Dwight makkelijk gepakt wordt door de bezoekende doelman.Bij de volgende fase mag Pepijn een corner trappen, waarbij een duwfout op Thibault wordt begaan, de scheidsrechter twijfelt niet en wijst naar de stip, Thibault neemt zijn verantwoordelijkheid, maar zijn zwak getrapte strafschop wordt makkelijk gered door de Harelbeekse doelman, zodat de rust bereikt wordt met 0-0.De eerste actie in de tweede helft is voor de bezoekers maar Diego kan redding brengen, het zijn de bezoekers die nu het meest in balbezit zijn, en nog een mooie kans krijgen, maar Brolin kan nog in extremis de bal voor de lijn met het hoofd wegwerken.Koksijde kan in de 20’ een snelle aanval opzetten waarbij een fout op Stijn in het strafschopgebied tot een tweede strafschop leidt, ditmaal weet Glenn wel te scoren.Het einde van de wedstrijd wordt nog spannend wanneer de bezoekers met alle middelen op zoek gaan naar de gelijkmaker, maar de Koksijdse verdediging weet de Harelbeekse furie op te vangen en deze gevleide overwinning thuis te houden.De U14 zit blijkbaar in een mindere periode, waarschijnlijk wegens de beperkte trainingsmogelijkheden van de laatste weken door de barre weersomstandigheden.

Speelden voor U14: Cambier Diego, Gruwé Brolin, Devaere Guillaume, Daems Glenn, Pysson Laurent, Schoolaert Jordy, Callewaert Jensi, Vandebotermet Pepijn, Coulier Stijn, Debacker Dwight, Rousseau Thibault, Jonckheere Keanu, Van Herck Jonas, Tourlousse Arthur, Kalisa Arnauld.

Eindstand: 0-5 Forfait

Onze reserven maakten een nutteloze reis naar Nieuwpoort want de thuisploeg gaf ter plaatse forfait door een tekort aan spelers.3 gemakkelijk verdiende punten in de titelstrijd en nog een uistekende zaak door het gelikspel van achtervolger Nieuwpoort A op het veld van Leke. Volgende week terug een zondag rust en dan een niet te onderschatten thuiswedstrijd tegen VVG Alveringem.

SP Keiem -KRC De Panne
Eindstand: 4-3 (0-3)

Een fel verzwakt KRC door het ontbreken van de gekwetsten Philippe Mahieux en Tommy Vandaele en  de geschorsten Steve Hommez, Tim Coutereel en Ruben Hoorne stond voor de niet te onderschatten verplaatsing naar Keiem.
Op een enorm slecht liggend terrein, 1 kant bespeelbaar en 1 kant zo goed als onbespeelbaar, startte KRC uitstekend met reeds in de openingsminuut de 0-1 na een mooie doorsteekbal van Jurgen Schoolaert naar Alex die beheerst afwerkte.7’ eerste gevaar voor de thuisploeg met een diepe bal die blijft hangen in het slijk waardoor doelman Miguel te laat bij de bal komt maar het schot gaat net naast de paal buiten.14’ staat het 0-2, vrije trap op rechts door Jeremy aan de 1ste paal mooi binnengekopt door kapitein Angelo.26’staat het 0-3 met een omgezette strafschop door topschutter Joeri na een strafschopfout op Jeffrey. De thuisploeg brengt er werkelijk niets van terecht en steekt alle schuld op de scheidsrechter die nochtans correct leidde.30’ actie op rechts, mooie bal van Alex naar Jeremy die echter voor de 1ste paal in het zijnet besluit.31’ mooie actie van Jeffrey Schoolaert op rechts, bal al dan niet over de lijn maar geen doelpunt. 33’ actie van de thuisploeg op rechts, enkele Ratjes uitgespeeld maar zwak in het zijnet getrapt. 36’ hoge voorzet van op rechts en doelman Miguel brengt met een mooie reflex redding op de doellijn.

Ruststand 0-3, match gespeeld denkt iedereen. Maar het valt anders uit, mede door de hulp van de scheidsrechter die blijkbaar geïntimideerd geraakt is door het vele geroep van de thuisploeg. 47’ een meer dan lichte strafschop voor de thuisploeg wanneer de bezoekende spits Dries achteruit drukt met zijn achterwerk terwijl Dries gewoon blijft staan. Strafschop feilloos omgezet en het staat 1-3. 49’ staat het reeds 2-3, een voorzet van op rechts, Miguel lost de bal en de aansluitingstreffer staat op het bord. 53’ schot van de thuisploeg recht op Miguel. 56’ terug een afstandsschot van Keiem maar echter op de deklat. KRC is duidelijk de pedalen kwijt en bakt er niets meer van tegen een erg gretige thuisploeg. 61’ toch nog eens gevaar met een voorzet van Jeffrey op rechts door Joeri met een omhaal over getrapt. 65’ staat het 3-3, een voorzet van op links gaat volledig voor doel voorbij en wordt aan de 2de paal binnengetrapt. En in de 75’ is het terug geschenktijd door de scheidsrechter, voor een haakfout maar duidelijk buiten het strafschopgebied krijgt de thuisploeg een 2de strafschop cadeau. Feilloos omgezet en 4-3 voor de thuisploeg. KRC is duidelijk aangeslagen en kan geen vuist meer maken, buiten een flauwe kopstoot van Joeri na een voorzet van Jeffrey op rechts. Wedstrijd bloedt dood en eindigt op een 4-3 overwinning voor de thuisploeg, maar wat een verschil in speelhelften. Volgende week moeten de 3 punten terug thuis blijven tegen Woumen, maar dat zal moeten gebeuren zonder de geschorsten Tim, Ruben en Joeri. Positief is de terugkeer van Steve Hommez na 5 weken schorsing.

Speelden voor KRC: Miguel Decraemer, Angelo Storm(1), Dries Decorte, Kevin Soutaer, Pierig Leloet(70’Andy Schoolaert), Frederik Lecointre, Alex Leloet(1), Jurgen Schoolaert, Jeremy Carrein(70’Tom Torney), Jeffrey Schoolaert, Joeri Debruyne(1).

Er was geel voor Pierig Leloet(haakfout), Frederik Lecointre (haakfout) en Joeri Debruyne(protest) die door zijn 3de gele kaart de volgende wedstrijd geschorst is tegen Woumen.