Verslag 20-21/09 2008

1ste jaars duiveltjes Reeks A

Onze oudste 1ste jaars duiveltjes dienden niet aan te treden door het algemeen forfait van de 1ste jaars duiveltjes van KSV Diksmuide.

 

1ste jaars duiveltjes Reeks B
KRC De Panne – KSV Diksmuide
Eindstand: 3-3

KSV Diksmuide geeft forfait met één van hun eerstejaarsploegen en daardoor diende er maar één ploegje eerstejaars van KRC aan te treden, onze eerstejaars B-ploeg.
Een duidelijk overwicht in de eerste helft kon Diksmuide op voorsprong brengen, maar onze jongste spelertjes gingen telkens opnieuw met volle overtuiging ten aanval.
Na enkele keren heel dicht bij doelpuntjes te zijn geraakt, toen de stand eigenlijk al 0-3 in ons nadeel stond,  werd toch het openingspunt gescoord door Sander Dekien. Kort nadien kon Sacha Moors de aansluitingstreffer maken en de gelijkmaker werd gescoord door Thibault Cagnard.

 

2de  jaars duiveltjes Reeks B
KRC De Panne – KVV Coxyde C
Eindstand: 6-4

Onze 2de jaars  ratjes speelden een sterke wedstrijd tegen de buren van  Koksijde C, die ook een goede prestatie leverden. De wedstrijd was nog maar 7min bezig en Nick scoorde de openingsgoal 1-0, Koksijde zocht direct de gelijkmaker, maar dit lukte niet direct, het was Kelly die na 15 min de 2-0 kon binnen trappen. Na 17min scoorde onze nieuwkomer Ian de 3-0. Ondertussen zochten de bezoekers naar een doelpuntje en dit lukte in de 21ste min 3-1 op het bord. En op een kleine 2 minuten van de rust kon Koksijde nog de 3-2 in de netten trappen
en zo gingen beide ploegen rusten. De 2de helft begon goed voor de ratjes want al na 1minut 30 scoorde Rimski de 4-2, kort erna krijgt Koksijde en geschenk van onze ratjes door een own-goal 4-3. En in de 6de minuut scoorde Koksijde de gelijk maker 4-4. Onze ratjes stonden niet stil en ze trachten toch nog te scoren maar de sterke doelman van Koksijde kon enkele ballen uit zijn doel houden. Maar na 11 min scoorde  Ian zijn 2de doelpunt van de dag en zo 5-4 . En zo speelden de beide ploegen nog sterk verder, tot even voor het einde
Thibault de 6-4 binnentrapte en dat was dan ook de eindstand van deze mooie match.

Speelden voor KRC: Ben Dewinter, Rottiers Rimski, Coopman Jari, Vanhuele Arne, Cagnard Kelly, Cagnard Thibault, Callewaert Nick en nieuwkomer Vieren Ian. 

 

Provinciale miniemen U12
Samenwerking Coxyde- De Panne
WSC Lauwe - Coxyde
Eindstand: 5-1

Zonder vakantieganger Dante Blanckaert en met debutant Mundi op provinciaal niveau trokken onze U12’s met het maximum van de punten en vol goede moed naar Lauwe om daar te kampen met de eveneens ongeslagen thuisploeg. In zomers omstandigheden en op een aflopend terrein werd schitterend gestart. Al in de 1’ staan de bordjes 0-1 als Remko van ver over de thuisdoelman trapt die te ver uit zijn doel staat en even later kon het bijna 0-2 staan bij een identieke fase. Onze jongens zijn duidelijk de betere ploeg in het matchbegin, maar in de 9’ wordt het 1-1 als de scheidsrechter een fout op Ward niet fluit en de thuisploeg daarop op voorsprong kon komen. Onze jongens wat ontmoedigt en de thuisploeg neemt meer en meer het spel in handen met in de 12’ een vrije trap net naast getrapt. 14’ een schot van James in de handen van de doelman en kort daarop een mooie knal van Remko pats op de doelman. Daarna enkele kleine kansjes voor Lauwe maar doelvrouw Yosra staat steeds op de goede plaats. Onze miniemen geraken er niet meer uit en moeten het spel ondergaan, gelukkig staat Yosra attent te keepen en verhindert zij dat de thuisploeg op voorsprong komt. 1-1 wordt de ruststand, lichtjes gevleid voor de bezoekers. In de 2de helft, aangevat met enkele plaatswissels om wat meer druk te creëren, blijft de thuisploeg echter domineren. Met fris, mooi verzorgd voetbal moeten onze U12’s constant achter bal en tegenstander hollen. Het wordt in de 42’ 2-1 voor de thuisploeg, meer dan verdiend, maar weliswaar met een doelpunt zuiver in buitenspelstand gemaakt. 45’ staat het al 3-1 en in de 48’ 4-1 door een own-goal van Ian die ongelukkig een voorzet van op links binnenloopt. Onze jongens proberen zich te weren, maar komen niet verder dan enkele schuchtere uitbraakpogingen van Joost en Remko, echter zonder echt doelgevaar. Het is de thuisploeg die nog verschillende keren gevaarlijk is en in de 56’ de 5-1 eindstand op het bord zet. Een zware, verdiende nederlaag met te veel spelers die onder hun niveau speelden. En volgende week wacht terug een zware dobber met de thuiswedstrijd tegen Oostkamp.

Speelden voor U12: Yosra Ben Hassen, Ian Locqueneux, Lander Lagrou, Maxiem Butaye, Eerebout Shaun, Jarvid Gruwé, Joost Sockeel, James Bigot, Ward Dochy, Lukas Decorte, Maxim Steenkiste, Remco Germonpré, Dialungana Mundi,

 

Gewestelijke miniemen
Samenwerking Coxyde- De Panne 
Union Zandvoorde – Coxyde
Eindstand 0-3

Onze jongens kozen onmiddellijk voor de aanval met in de 2' een zwak schotje van Yelle. In de 3' mooie actie op rechts van Matt die de bal terug legt op Tom, maar het schot verdwijnt naast het doel. In de 6' combinatie tussen Matt en Tom, voorzet Tom maar zwak getrapt van Yelle.11' weeral een mooie actie tussen Matt en Tom, de voorzet komt terecht bij Han die de bal staalhard binnentrapt in het dak van het doel, de verdiende 0-1.In de 16' hoekschop Han, gekopt door Tom, maar de bal verdwijnt naast de paal.22' actie Kjell die tot 3x kan trappen maar geen succes kent in de afwerking.25' samenspel Matt/Tom, bal doorgestoken naar Han die op doel trapt vanuit een scherpe hoek maar de thuisdoelman kan de bal nog uit zijn doel ranselen maar moet wel een hoekschop toestaan.26' hoekschop Han en mooi binnengekopt door Matt,0-2.In de 28' vrije trap waarop Wouter de bal mooi op doel trapt maar de keeper redt zijn ploeg voor een grotere achterstand.29' opnieuw vrije trap,ditmaal Kjell aan de beurt die de bal speelt naar de vrijstaande Yelle, maar de bal verdwijnt over het doel.30' combinatie over de breedte van het plein,voorzet Kenneth maar het schot van Tom is te zwak om de thuisdoelman te verschalken. In de 1ste helft moest doelman Arthur welgeteld 1x in actie komen en hadden de verdedigers Thomas, Wouter en Maxime geen enkele moeite om een zeldzame aanval van de thuisploeg te neutraliseren, ruststand 0-2. In de 2de helft mocht Brad plaatsnemen in het doel.33' centrale actie,Maxime die de bal diep steekt naar Yelle maar die te gehaast overtrapt.37' Arthur maakt zijn velddebuut en vervangt de lichtgeblesseerde Kenneth.38' na een schoonheidsfoutje van Thomas kan de Zandvoordse spits alleen op Brad afgaan maar die redt mooi met de voet.41' Zeppe steekt de bal diep naar Han, maar de keeper pakt de bal.43' actie van Yelle op links die 2 man in de wind zet maar dan zelf besluit in plaats van voor te zetten.45' hoekschop waarbij Zandvoorde tot 2x toe de bal ontzet maar de 3de poging belandt voor de voeten van Arthur die van dichtbij de 0-3 op de bordjes plaatst.50' Han gaat op wandel door de verdediging,komt alleen voor de doelman maar levert dan een zwak schot af. 53' Han krijgt een herkansing na opnieuw 3 man in de wind gezet te hebben, maar zijn trapt verdwijnt nu over het doel.58' actie op links van Joachim maar zijn schot gaat voorlangs.59' bal belandt bij Kjell die van dichtbij op de paal trapt,eindstand 0-3.   Goede wedstrijd van onze jongens die geen tegenstand kregen van de thuisploeg maar toch te weinig konden scoren uit de talrijke kansen!

Speelden voor KRC/KVVC: Wouter Dutoo, Yelle Neudt, Thomas Scheinok, Matt Verfaillie, Kjell Wullepit, Kenneth Tallieu, Brad Baelen, Joachim Coopman, Han Dewinter, Arthur Lowagie, Maxime Prosec, Tom Deblonde en Zeppe Vanhove.

 

Provinciale knapen U14
Samenwerking Coxyde- De Panne
WSC Lauwe – Coxyde
Eindstand 5-0   

Voor deze uitmatch tussen twee ongeslagen ploegen, moest onze trainer zijn middenveld wat herschikken wegens de onbeschikbaarheid van de gekwetste Pepijn. Vandaag hadden we ook twee spelers die hun debuut maakten dit seizoen namelijk Arthur Tourlousse en Dylan Vasseur. De eerste 20 minuten was er niet veel te beleven tussen 2 ploegen die elkaar mooi in evenwicht hielden , tot plots een doelpunt van de thuisploeg uit buitenspel te noteren viel. De commotie was nog niet helemaal bekoeld of onze U14 werden een minuut later terug koud gepakt, meteen 2-0 voor de thuisploeg, op dit moment zeker niet verdiend. Net voor rust na een mooie aanval van Koksijde werd de 2-1 gescoord, maar de scheidsrechter keurde het doelpunt af, tot onbegrip van de hele Koksijde ploeg en supporters. Bij de herneming kreeg Stijn meteen een niet te missen kans maar zijn bal hobbelde langs de buitenkant van de paal buiten, dit had de aansluitingstreffer moeten zijn. Trainer Rik gooide een derde aanvaller in de ploeg, maar veel doelgevaar bracht dit niet mee, integendeel het was de thuisploeg die de score nog wist op te drijven tot 4-0 via twee snelle counters.In de slotfase werd nog een strafschop voor de thuisploeg gefloten, voor een fout buiten het strafschopgebied en zo werd het nog 5-0, een overdreven einduitslag.Woensdag neemt onze ploeg het nog op in de beker tegen VC Ichtegem, afspraak woensdag om 18H30 op het terrein van De Panne.

Speelden voor U14: Cambier Diego – Gruwé Brolin – Devaere Guillaume – Daems Glenn – Pysson Laurent – Schoolaert Jordy – Callewaert Jensi – Waeyenberg Bryan – Coulier Stijn –Debacker Dwight – Rousseau Thibault – Jonckheere Keanu – Van Herck Jonas –Dylan Vasseur – Arthur Tourlousse.

Uitslagen provinciale ploegen samenwerking KVVC-KRC:

U13- SV Oostkamp 1-5
U15- SV Oostkamp 0-4
U16 – VK Avelgem 6-0
KVK Ieper - U17 3-1
KVK Ieper - provinciale juniors 1-1

 

Reserven
KRC De Panne – VV Vladslo
Eindstand: 8-0

Onze reserven deden wat ze moesten doen en behaalden een probleemloze 8-0 overwinning tegen Vladslo. Onze jongens begonnen zwak aan de wedstrijd en het waren de bezoekers die in de 11’ voor het 1ste gevaar zorgden met een voorzet van op links die voor de lijn kon weggewerkt worden. 12’ 1ste gevaar voor KRC met een voorzet van op rechts door Peter Debuck naast de eerste paal gekopt. Beetje bij beetje kwamen onze Ratjes beter in de wedstrijd met in de 19’ een voorzet van kapitein Jeffrey, controle van Peter maar op de doelman getrapt, 25’ terug een voorzet van Jeffrey en peter besluit net naast. In de 35’ eindelijk 1-0, een actie van Gilles op rechts, voorzet naar Peter die de 1-0 binnentrapt. 40’ al 2-0 als na een actie van Jeremy op rechts, Dimi de bal achteruitlegt waarop Peter gemakkelijk binnentrapt. In de 45’ wordt het nog 3-0 als Jeffrey kan binnentrappen nadat een 2-tal pogingen eerste afgeweerd werden. Russtand 3-0 na een erg slap eerste halfuur. Na de koffie zien we eindelijk een veel beter combinerend KRC met al in de 46’ een plaatsbal van Peter net naast. 47’ 4-0 door een pas door het midden van Jerre naar Dimi die rustig kan afwerken. 52’ mooie actie van de ingevallen Tom die zich mooi vrijkapt centraal voor doel maar dan naast besluit. 58’ actie van Jerre, bal naar echts, voorzet en Dimi kan schuin de 5-0 binnentrappen. 62’ een slecht uittrappen van de bezoekende doelman recht op Peter die het geschenk dankbaar in ontvangst neemt, 6-0. En het gaat verder, onze reserven blijven goed voetballen en mooie combinaties op de mat leggen met in de 65’ een verre trap van Jeffrey tegen de paal, rebound binnengetrapt door de goed gevolgde Jeremy. 70’ een voorzet van Pierig, gemist door de verdediger en Peter trapt beheerst zijn 4de van de match binnen. KRC blijft goed voetballen en het is door pech dat er niet meer gescoord wordt. Doelman Miguel moet in de 2de helft slechts 2x tussenkomen, dit op een moeilijke terugspeelbal van Jeffrey en in de 86’ op een afstandsschot dat hij in 2 keer kan pakken. Eindstand 8-0, een mooie overwinning tegen een zwakke tegenstander, volgende week volgt de eerste serieuze test voor onze reserven met de verplaatsing naar Woumen, waar de Ratjes het steeds erg moeilijk hebben op het kleine veld tegen en potige, weinig voetballende thuisploeg.

Speelden voor KRC: Miguel Decraemer, Sebastien Verfaillie (68’ Mike Derycke), Tommy Vandaele(45’ Tim Torney), Steve Thieren, Pierig Leloet, Gilles Veranneman(68’Steven Moors), Jeremy Carrein(1), Jeffrey Schoolaert(1), Steven Vandenberghe, Peter Debuck(4), Dimitry Delsael(2)

 

1ste Elftal
WS Zarren - KRC De Panne
Eindstand: 4-1

Onze oudste Ratjes stonden voor een zware verplaatsing naar het ambitieuze Zarren. Maar wat een schitterende start, al in de 1’ een haakfout op Christophe in het strafschopgebied en de 11-meter wordt feilloos omgezet door spits Joeri. 4’ een voorzet van op links door Ruben, Joeri trapt direct op doel maar de thuisdoelman redt. En in de 10’ komt de thuisdoelman goed weg met maar een gele kaart, als hij de bal buiten het strafschopgebied met de handen pakt na een actie van Ruben. De daaropvolgende vrije trap van Joeri levert niets op.14’ staat het 1-1 met een strafschop van de thuisploeg, na een domme haakfout van Andy Schoolaert in het strafschopgebied. 19’ vrije trap voor doel van Dries, overgekopt door Joeri.26’ staat het 2-1 voor de thuisploeg als in het hart van de verdediging te veel ruimte weggegeven wordt en de bezoekende spits zonder veel moeite kan binnentikken. 36’ terug Zarrens gevaar, een hard schot op doel, mooi overgetikt door Tim. 44’ een snelle tegenaanval van Zarren na een KRC-corner, bezoekende aanvaller gaat 2 man voorbij in snelheid en legt beheerst binnen. 3-1 net voor rust, een koude douche en het wordt nog erger als laatste man Kevin kort daarop uitgesloten wordt voor dom natrappen na een op hem begane fout. Ruststand 3-1, met 10 man, dus niet zo prettige vooruitzichten voor de 2de helft. 

Kort na de hervatting wordt het al warm als Tim een schot uit zijn winkelhaak moet ranselen. De wedstrijd kabbelt rustig verder met Zarren als gevaarlijkste ploeg tegen een mak en machteloos KRC. Toch krijgt Frederik Lecointre in de 56’ een grote kans als hij zelf een kans forceert en alleen voor de doelman komt maar dan onbesuisd naast trapt. Hier moest de 3-2 op het bord staan. Onze Ratjes missen in de 68’ nog eens de aansluitingstreffer als Philippe Mahieux een strafschop, na een haakfout op Alex Leloet, zwak naast doel trapt. Zarren werkt zijn kansen wel af en in de 73’ staat het 4-1 na een snelle, mooi uitgevoerde aanval en beheerst afgewerkt. KRC slaagt er niet in om druk te creëren en blijft slordig voetballen, het is Zarren dat nog enkele keren gevaarlijk uitbreekt maar doelman Tim is gelukkig steeds bij de pinken en kan erger voorkomen. Eindstand 4-1, een te verwachten nederlaag op het veld van Zarren, maar de manier waarop was allesbehalve. Volgende week thuis tegen Keiem moeten onze oudste Ratjes zich dringend herpakken en zijn de 3 punten een must voor een ploeg met ambitie.

Speelden voor KRC: Tim Coutereel, Angelo Storm, Kevin Soutaer, Ronny Dewinter, Dries Decorte, Andy Schoolaert(45’Philippe Mahieux), Frederik Lecointre ( 64’Axel Leloet), Jurgen Schoolaert, Ruben Hoorne, Christophe Christiaens( 55’David Bartholomeus), Joeri Debruyne(1)
Tommy Vandaele bleef op de bank.
Er was rood in de 45’voor Kevin Soutaer voor natrappen.

Er was geel voor Andy Schoolaert( haakfout)

 

Volgende wedstrijden:

Woensdag 24 september:
18uur30: knapen U14 – VC Ichtegem, 1ste ronde Beker van België

Zaterdag 27 september:
9uur15: Zwevegem Sport – scholieren U16
10uur30: KVV Coxyde – 1ste jaars duiveltjes A KRC
10ur30: KVV Coxyde – 1ste jaars duiveltjes B KRC
2de jaars duiveltjes KRC geen wedstrijd door forfait VV Oostduinkerke.
13uur: gewestelijke miniemen – WS Bulskamp
15uur15: miniemen U12 – SV Oostkamp
15uur15: knapen U14 – SV Oostkamp

Zondag 28 september:
9uur15: SV Woumen – reserven KRC
9uur15: provinciale juniors – FC Varsenare
15uur: 1ste elftal KRC – SP Keiem