Verslag 27-28/09 2008

1ste jaars duiveltjes Reeks A
KVV Coxyde - KRC De Panne
Eindstand: 6-3

Geen verslag ontvangen

 

1ste jaars duiveltjes Reeks B
KVV Coxyde - KRC De Panne
Eindstand: 0-19

Enkele spelertjes niet konden niet aanwezig zijn bij onze allerkleinste duiveltjes en daardoor moest trainer Jean beroep doen op versterking vanuit de 1°jaars A – duiveltjesploeg.
Zo vertrokken we op verplaatsing naar onze buren uit Koksijde met slechts één reservespeler.
Onze allerkleinste, Jasper Dekien mocht zich voor het eerst echt als reservespeler beschouwen en diende slechts een paar keer in te komen om zijn vriendjes eventjes te laten uitblazen.
KVV Coxyde kon nu en dan gevaarlijk opzetten, maar telkens kon onze keeper door zijn inzet en zijn vlugge reactie vermijden dat zij scoorden, hoewel het soms erg heet werd voor zijn doel. Door hun vechtlust, het goede samenspel, de passen en de voorzetten, konden onze kleinste Ratjes telkens opnieuw combineren, uitbreken en telkens opnieuw scoren.

Speelden voor KRC: In het doel Joe Claerebout, achteraan Sander Dekien, links en rechts Casper Van Huele en Thibault Cagnard, vooraan Yann Verfaillie en reservespeler Jasper Dekien

 

2de  jaars duiveltjes Reeks B
Door het algemeen forfait van VV Oostduinkerke dienden onze 2de jaars duiveltjes niet aan te treden in het weekend

 

Provinciale miniemen U12
Samenwerking Coxyde- De Panne
KVV Coxyde – SV OostkampEindstand: 3-2

Onze U12 stonden, na de verloren wedstrijd van vorige week tegen het sterke Lauwe, terug tegen een sterke tegenstander. Oostkamp toonde dadelijk wat het waard was en bracht mooi technisch, snel uitgevoerd voetbal waar onze jongens veel werkvoetbal tegenoverplaatsten met op tijd en stond scherp uitgespeelde counters. Oostkamp het meest in balbezit, maar 1ste gevaar in de 6’ voor onze jongens met een doelpunt in buitenspelpositie van Maxiem Steenkiste. Even later een schot van Remco in de handen van de doelman. De wedstrijd loopt verder zonder grote kansen tot op het kwartier een snelle aanval op rechts, voorzet van Lucas en de 1-0 mooi binnengetrapt door Joost. Bezoekers zeker niet aangeslagen en in de 18’ komen onze jongens goed weg als een bal op de deklat terechtkomt en kan weggewerkt worden. 21’ een voorzet van Remco naar Joost en het staat 2-0. Nu zijn de bezoekers wat van slag en slagen er niet meer in om gevaar te scheppen, het is integendeel Dante die kort voor rust nog net naast trapt. Ruststand 2-0, misschien wat overdreven maar doelvrouw Yosra had eigenlijk ook niet veel te doen in de 1ste helft, Oostkamp schepte vooral gevaar uit lange hoge ballen. 2de helft start goed met Remco die alleen voor de doelman opduikt maar net niet goed bij de bal kan. 35’ vrije trap voor de bezoekers, geharrewar voor doel, bal net niet weg en het staat 2-1. Daarna komt er meer druk van de bezoekers maar onze verdediging geeft geen krimp en kan alles vrij gemakkelijk onder controle houden. En in de 50’ staat het 3-1 met een mooie boogbal van Lucas Decorte van op rechts na een snel uitgevoerde uitbraak. Omschakeling bij de bezoekers en dat levert meer druk op want kort daarop doet Yosra een echte kattensprong om een moeilijke bal te pakken en even later kan ze ook mooi een hoge bal wegtikken. Maar in de 52’ strafschop voor de bezoekers na een geharrewar voor doel waarbij Lander de bal met de hand weg tikt om een doelpunt te voorkomen. Rood voor de sterk spelende Lander en het staat 3-2. Kleine reorganisatie achteraan en onze U12 houden uiteindelijk stand tot aan het eindsignaal. Een mooie overwinning tegen een sterke tegenstander en dit door een sterke organisatie achteraan en iedere speler die vocht voor iedere bal. Proficiat U12!!!!!!

Speelden voor U12: Yosra Ben Hassen, Ward Dochy, Lander Lagrou, Jarvid Gruwé, Maxiem Butaye, Ian Locqueneux, Joost Sockeel(2), James Bigot, Dante Blanckaert, Lucas Decorte(1), Remco Germonpré, Maxiem Steenkiste, Mundi Dialonga,

 

Gewestelijke miniemen
Samenwerking Coxyde- De Panne 
KVV Coxyde – WS Bulskamp
Eindstand: 2-2

Geen verslag ontvangen

 

Provinciale knapen U14
Samenwerking Coxyde- De Panne
KVV Coxyde – SV Oostkamp
Eindstand: 1-3

Voor de tweede week op rij kreeg onze ploeg een zware tegenstander voorgeschoteld, namelijk de kampioen van vorig seizoen, SV Oostkamp. Na de bekeroverwinning van afgelopen woensdag tegen VC Ichtegem(2-1), begonnen onze jongens vol goede moed aan deze wedstrijd met de eerste serieuze kans voor KVVC in de 7’. Een vrije trap van Jordy op de rand van het strafschopgebied, maar zijn bal belandde op de dwarsligger. Daarna veel middenveldspel waarbij Oostkamp onze verdediging onder druk probeerde te zetten, tot in de 11’ de 0-1 voorsprong op het scorebord kwam, al dan niet uit buitenspel.Koksijde moest het in het middenveld afleggen tegenover Oostkamp die veel korter op de bal zat en veel meer duels won. In de 28’ kon Oostkamp zijn voorsprong verdubbelen na een snelle counter, meteen ook de ruststand 0-2. Oostkamp komt het best uit de kleedkamers en in de 37’ moet Guillaume al een bal op de lijn redden. Het kon niet uitblijven en in de 40’ wordt niet scherp verdedigen cash betaald, meteen de 0-3.Maar toch laten onze jongens hun hoofd niet hangen en wanneer een trekfout op Dwight(47’) in het strafschopgebied bestraft wordt, neemt Thibault zijn verantwoordelijkheid en zet de strafschop om (1-3).Koksijde probeert nog de aansluitingstreffer te maken, maar het is steeds opletten voor de snelle counters van Oostkamp, maar onze doelman Diego voorkomt erger met enkele goede tussenkomsten.Toch een verdienstelijke prestatie van onze ploeg tegen een van de betere teams in deze reeks.

Speelden voor U14: Cambier Diego – Gruwé Brolin – Devaere Guillaume – Daems Glenn – Pysson Laurent – Schoolaert Jordy – Callewaert Jensi – Waeyenberg Bryan – Vandebotermet Pepijn – Coulier Stijn –Debacker Dwight – Rousseau Thibault – Jonckheere Keanu – Tourlousse Arthur- Kalissa Arnauld.

Uitslagen provinciale ploegen samenwerking KVVC-KRC:
Zwevegem Sport - U13 1-3
Zwevegem Sport - U15 2-5
Zwevegem sport - U16 2-3
U17- Varsenare 1-4
Provinciale juniors – Varsenare 1-3

 

Reserven
SV Woumen - KRC De Panne Eindstand: 0-3

Tegen zwart beest Woumen speelden onze reserven een sterke, goed geconcentreerde wedstrijden en behaalden een vlotte 0-3 overwinning en blijven daarmee met 12 op 12 aan de leiding staan. Door kwetsuren bij de 1ste ploeg moesten er enkele verschuivingen gebeuren, maar er stond nog een stevig team op het veld. Op het kleine, in mist gehulde Woumenveld staken onze reserven dadelijk goed in de match met al in de 3’ een actie van Tom en steven op links, shot van Peter maar door de keeper in corner geduwd. 15’ een mooie doorsteek van Dimi op Jerre, schot terug afgeweerd in corner. Dadelijk daarop een schot van Tom tegen de paal en de 2de poging afgeweerd in corner. 17’ 1ste gevaar van de thuisploeg, een voorzet van op rechts maar schot hoog boven doel getrapt. 28’ een afgekeurd doelpunt na een fout op doelman Miguel.30’ een bal van Tom naar de linkerkant, Peter kapt zich mooi vrij maar schot gaat net naast. 35’ staat het 0-1, een verre doorsteekpas van Peter naar Dimi die mooi kan binnentikken. Kort voor rust nog een schot van Tom op de doelman. Ruststand 0-1, meer dan verdiend. Woumen komt scherp uit de kleedkamers en het is even zoeken bij onze ratjes. Maar in de 51’ al een verre bal van Jerre naar Peter die op de doelman besluit.0-2 in de 62’, mooie actie van Dimi op links, bal naar Peter voorgezet die zonder moeite kan binnentikken. 65’ terug een verre bal van Jerre naar Dimi die alleen voor de doelman komt maar in het zijnet besluit, hier moest het reeds 0-3 staan. 72’ staat het 0-3 met een prachtig doelpunt. Actie op rechts, 1-2 Jerre-Dimi, voorzet Dimi op Peter die mooi over de doelman afwerkt. 75’ vrije trap voor Woumen, bal opzij getikt en bal recht op doelman Miguel die in de 78’ nog eens een moeilijke bal moet pakken op een schot van de thuisploeg. Wedstrijd loopt rustig op zijn eindde en de scheids fluit af met een 0-3 eindstand. Een knappe overwinning na een sterke collectieve prestatie en bij momenten erg mooi voetbal.

Speelden voor KRC: Miguel Decraemer, Bjorn Lemiere, Sebastien Verfaillie, Pierig Leloet, Martin Winnock, Steven Vandenberghe, Jeremy Carrein, Tom Torney, Jan Verweirder( 75’ Steven Moors), Dimitri Delsael(1), Peter Debuck(2)

 

1ste Elftal
KRC De Panne – SP Keiem
Eindstand: 3-1

Onder een stralend zonnetje hadden onze oudste Ratjes vandaag geen andere keus dan de 3 punten thuis te houden, vooral na de zwakke prestatie van vorige wek op het veld van Zarren. Met de ploeg op enkele plaatsen gewijzigd, mede door de kwetsuren van Andy Schoolaert, Philippe Mahieux en Steve Hommez, werd het voor beide ploegen een aarzelende start. In de 6’ moest Ruben op een snelle counter en een voorzet van op links gepast zijn voet tussensteken om erger te voorkomen.9’ 1ste KRC gevaar met een bal die bij Christope terecht komt die echter boven doel besluit.11’ voorzet van op links, Alex kan de bal via de lat achteruit koppen maar Joeri kan net niet goed genoeg bij de bal om af te werken. 13’ een mooie strakke voorzet van Ruben maar niemand kan bij de bal.14’ een bal diep in de hoek van debutant Jeffrey naar Christophe die vanuit een scherpe hoek tegen de binnenkant van de paal besluit. 16’ terug een mooie voorzet van op links van Ruben, Joeri trapt in 1 keer maar hoog over. Daarna valt de wedstrijd terug wat stil met veel slordig middenveldspel. Op het halfuur schrikt iedereen terug wakker als en voorzet van op links door een bezoekende aanvaller net niet goed afgewerkt wordt en de bal naast de paal buitenloopt.38’ voorzet van Keiem over rechts maar overgekopt. 40’ wordt Christophe diep gestuurd, hij gaat alleen op de doelman af, maar hij wordt in het strafschopgebied nog neergetrokken door een teruggekeerde verdediger. Strafschop denkt iedereen, maar de scheidsrechter beslist onbegrijpelijk dat er niets gebeurd is. En het wordt nog erger want even later staat het 0-1 als een bal diep in de rechterhoek gespeeld wordt, de uitgekomen doelman Tim kan net niet goed bij de bal, speler haalt achterlijn, balletje achteruit en de bezoekers op voorsprong. Maar in de 44’ komen onze Ratten verdiend op 1-1 als de bal na een poging van Ruben bij Christophe terechtkomt, die uit de draai mooi binnenschiet. Prachtig doelpunt voor de hard werkende Christophe. Ruststand 1-1 na een goede 1ste helft van onze mannen.

2de helft start de thuisploeg met een meer aanvallend gerichte opstelling, maar veel doelgevaar wordt er niet meer gecreëerd. 52’ een voorzet van Dries, Alex kopt de bal in de handen van de doelman. Op het uur kopt Joeri een bal tot bij Alex die een mooie trap op doel geeft, jammer genoeg net naast. 65’ doorbraak van een Keiem-aanvaller en Dries kan nog net tackelen om erger te voorkomen, gelukkig zonder een fout te maken. 78’ staat Jeffrey goed opgesteld bij de 1ste paal om een schot na een corner weg te trappen van de doellijn. 84’ terug gevaar voor KRC-doel via een aanval van op links, maar doelman Tim slaat met een mooie redding het schot uit doel. 88’ wordt het 2-1 na een corner op rechts van Kevin in de schermutseling binnengekopt door Joeri, die hiermee zijn gemiddelde van 1 doelpunt per match handhaaft. Enige betwisting bij de bezoekers en in hierbij krijgt een speler 2 gele kaarten voor protest en komen de bezoekers met 10 te staan. En in de blessuretijd wordt het nog 3-1 als Keiem met iedereen naar voren trekt bij een corner,de bal wordt vooruitgetrapt en David Bartholomeus komt alleen voor de doelman, lukt er niet in om de doelman te omspelen,hij  legt de bal opzij voor Christophe die met enige moeite zijn 2de doelpunt kan binnentikken en de 3-1 eindstand op het bord kan zetten. Een meer dan verdiende en deugddoende overwinning voor onze Ratjes. Er stond een ploeg op het veld die knokte voor iedere bal, maar het betere voetbal was nog net altijd aanwezig. Toch een mooie opsteker voor de ploeg, hopelijk volgt er volgende wek een bevestiging voor de verplaatsing naar zwart beest Bulskamp.

Speelden voor KRC: Tim Coutereel, Dries Decorte, Ronny Dewinter, Angelo Storm, Tommy Vandaele(45’David Bartholomeus), Jeffrey Schoolaert(82’ Kevin Soutaer), Jurgen Schoolaert, Alex Leloet(65’ Frederiek Lecointre), Joeri Debruyne(1), Christophe Christiaens(2).
Pierig Leloet bleef op de bank.

Er was geel voor Tommy Vandaele voor een haakfout.

 

Volgende wedstrijden:

Zaterdag 4 oktober:
9uur15: scholieren U16 – Rumbeke Sport
9uur30: 1ste jaars duiveltjes A KRC – KV Oostende
9uur30: 1ste jaars duiveltjes B KRC – KV Oostende
10uur30: 2de jaars duiveltjes – SP Keiem
13uur45: WS Adinkerke – gewestelijke miniemen
14uur30: Zwevegem Sport – miniemen U12
14uur30: Zwevegem Sport – knapen U14

Zondag 5 oktober:
9uur15: reserven KRC- VV Leke
15uur: WS Buskamp – 1ste elftal KRC