1ste jaars duiveltjes Reeks K
Davo Westende - KRC De Panne
Eindstand: 0-17 (0-7)

Onze 1ste-jaars duiveltjes moesten dus dit weekend noodgedwongen op verplaatsing naar Westende en dit met een absoluut minimale bezetting van vijf spelertjes. Direct na de aftrap was echter te zien dat onze jongste spelertjes hun kennis, technieken en vechtlust willen combineren en dat ze zeker als één ploeg kunnen fungeren.
Onze tegenstanders van Davo Westende kwamen totaal niet in het plaatje voor en we liepen dan ook wel heel erg makkelijk uit tot 0-7 aan de rust en haalden dubbele eindcijfers.
Toen de allerlaatste minuut de spelertjes van DAVO toch éénmalig voor ons doel konden opduiken en goedgericht, hard trapten was onze verdediging verslagen.
Dylan bleek echter over ongekende keepergaven te beschikken en hij slaagde er zowat in om met een mooie sprong de bal uit zijn doel te duwen en voor ons de 0 te bewaren.
Bij het fluitsignaal was de eindstand 0-17, 0-18 of 0-19, of zoiets …
Omdat de lokale scheidsrechter de tel was kwijt geraakt houden we het hier uit fair-play op eindcijfers 0-17. Een verdiende overwinning voor onze jongsten.
Speelden voor KRC: Dylan TOUSSAINT (Keeper), Lander VANBESIEN, Mohammed PLAETEVOET, Martijn STEEN, Jasper DEKIEN.

2de jaars duiveltjes Reeks K
KVVO Oostduinkerke - KRC De Panne
Wedstrijd werd verplaatst naar woensdag 15 september om 18uur te Oostduinkerke

2de jaars pré-miniemen Reeks E
VVG Alveringem - KRC De Panne
Eindstand: 0-7

Onze 2de jaars pré-miniemen speelden zaterdag hun 2de match van het voetbalseizoen op verplaatsing naar Alveringem. De ratjes begonnen van in de eerste minuten druk op de tegenstander te zetten en dat lukt redelijk goed in want in de 4" kon Wout al de 0-1 op het bord zetten. Dan viel het wat stil tot er mooie aanval kwam van onze ratjes in de 21ste min maar juist net naast het doel besloten. Enkele seconden later kon Jari de 0-2 ruststand op het bord zetten en onze ratjes speelden al vast een sterke eerste helft. In de 2de helft namen onze ratjes het spel alweer in eigen handen, zodat Nickje al vlug de 0-3 op het spel zette. 2min later was het de beurt aan Thibault om de 0-4 op het bord te plaatsen en bijna in dezelfde min scoorde Thibault zijn 2 de van de dag en stond het 0-5. Jari zag dat Thibault 2 doelpunten kon scoren en hij deed juist hetzelfde en het was 0-6. En alsof dat niet genoeg was, scoorde Ian in de laatste min nog de 0-7. De thuis ploeg speelde zeker ook mooi voetbal, maar onze ratjes waren toch sterker.
Speelden voor KRC U11: Vanbleuy Maxime, Dekien Sander, Joossens Seppe, Vanbesien wout, Wullepit Mathias, Steen Joram, Coopman Jari, Rottiers Rimski, Vieren Ian, Callewaert Nick, Dewinter Ben, Cagnard Thibault, Moors Sascha.

Eindstand: 3-4 (1-2)

In tegenstelling tot vorige week, waar wij werden overlopen gedurende de 1ste 10 minuten stonden we nu reeds 0-2 voor na een knap afstandschot en een prachtig 2 de doelpunt waaraan liefst 7 spelers deel namen na balrecuperatie, opbouwen en kantelen met een schitterende afwerking. Toch kregen we voor rust een tegendoelpunt na een rommelige fase voor doel 1-2. Na de rust hetzelfde spelbeeld maar nu scoorde Wielsbeke meteen de gelijkmaker. KVVC bleef rustig en zette binnen de 5 minuten de situatie weer recht door opnieuw tegen te scoren na een aanval op de flanken 2-3 en kort daarop de 2-4, maar Wielsbeke liet het daar niet bij en kwam nog even fel opzetten waardoor ze nog 1 maal konden tegen scoren 3-4. Tevens de eindstand.
Conclusie, vandaag was KVVC de best voetballende ploeg en namen verdiend de 3 punten terug mee naar Coxyde. Opnieuw mooi voetbal gezien en een ploeg die wil werken voor elkaar, proficiat jongens.

Nationale juniors U19
Eindstand: 3-2 ( 2-1)

Wedstrijd die bestond uit 2 gedaantes van KVVC. De eerste helft matig met weinig verzorgd voetbal. Wielsbeke kwam reeds net zoals de vorige week na 5' op voorsprong. Wielsbeke was duidelijk sneller en agressiever op de bal. Halfweg de eerste helft konden ze de score verdubbelen na onnodig balverlies. Daarna kwam KVVC iets beter in de match en dit leidde al tot een doelpunt van Billy Paelinck die een geloste bal van de doelman kon binnentikken. Het spel werd meer gelijkopgaand. Na de rust een ander en veel gretiger KVVC. Wielsbeke moest nu achteruit en U19 kon nu kans op kans creëren, vooral via de flanken. Toch werd er pas gescoord uit een prachtige vrije trap van Maxim. U19 ging nu verder tempo maken maar vergat in haar enthousiasme de klus af te maken en de foutjes begonnen zich op te stapelen. Toen Dylan een kwartier voor tijd met een tweede gele kaart het veld moest verlaten kreeg Wielsbeke een beetje meer ruimte. De druk van KVVC werd minder maar niettemin waren er nog verscheidene goede kansen via Sam Mortier maar telkens was er een attente thuisdoelman. In de slotseconden kwam er nog een lange bal richting grote spits van Wielsbeke. In het duel floot de scheidsrechter voor fout net buiten de 16m die hard werd binnengetrapt. Aftrappen hoefde niet meer.

Eindstand: 6-1(2-0)
Speelden voor KRC A: Coutereel Tim, Carrein Jeremy, Dehuvyne Lorenzo, Desmet Alessandro, Dawyndt Dries, Hommez Steve(1), Schoolaert Jeffrey, Jullien Manu, Hoorne Ruben, Coulier Pieter(1), Torney Tom, Bulcke Cédric(1), Ameloot Tom(1), Cuvelier Sander(1).

KSV Nieuwpoort - KRC De Panne B
Eindstand: 9-1 ( 2-1)

Door teveel afwezigen en gekwetsten waren er slechts 9 spelers aanwezig op de afspraak, Alessandro Desmet had zijn kat gestuurd. Onze medewerker Pieter Vanassche was komen supporteren maar wilde de ploeg helpen en hij trok ook zijn voetbalschoenen aan en maakte zo zijn debuut bij KRC. Een goed georganiseerd KRC hield de thuisploeg gemakkelijk af met pas in de 14’ het 1ste doelgevaar, een voorzet van op links aan de 2de paal onbegrijpelijk naast getrapt. 15’ schot thuisploeg uit de 2de lijn, redding doelman Kevin. Dadelijk daarop een goed uitgebouwde tegenaanval, mooie voorzet Tomma in corner verwerkt. Corner wordt gegeven en Yensi kopt van dichtbij recht op de keeper en mist zo de 0-1!! 22’ schot uit de 2de lijn van Jensi, recht op de keeper. 25’ terug voorzet van op links, aan de 2de paal binnengekopt en het staat 1-0. 27’ vrije trap Tommy, bal tegen muur naar buiten, mooie inspanning Tomma die kan voorzetten en Julien kan de 1-1 scoren. Niet voor lang 1-1 want in de 30’ corner voor de thuisploeg op rechts, goed binnengekomen en het staat 2-1. 33’ terug een voorzet van de thuisploeg op links, gelukkig naast gekopt. Wedstrijd loopt rustig verder zonder verdere kansen en zo staat het bij rust 1-1. 2de helft start erg gelijkopgaand met KRC dat rustig controle over de wedstrijd behoudt. 55’ toch een bezoeker alleen voor doelman Kevin, gelukkig naast besloten.58’ tegenstoot KRC, Jensi speelt door naar Tomma die voor twijfelachtig buitenspel wordt afgefloten.60’ terug Yensi, maar ditmaal een slechte pas naar Tomma.62’ terug een bezoeker alleen voor Kevin maar ook knullig naast besloten. 63’ schot van Jensi maar via een been in corner. Maar dadelijk een tegenaanval van de thuisploeg, terug een thuisspeler alleen voor doelman Kevin en ditmaal raak en het staat 3-1. En dan gaat het snel, KRC voelt de inspanningen meer en meer in de benen, er wordt niet meer positioneel en in blok gespeeld en in de 67’,71’,72’74,77’en 85’ kan de thuisploeg gemakkelijk scoren en zo de eindstand vastleggen op 9-1. Een te vermijden nederlaag indien onze B-ploeg volledig had gestaan tegen een zeker niet denderend spelende thuisploeg. Toch proficiat aan de aanwezige Ratjes voor hun sterk 1ste uur van de wedstrijd, het laatste halfuur is om snel te vergeten.
Speelden voor KRC B: Kevin Dehuvyne, Wormleighton John, Tommy Vandaele, Niels Dumon, Bjorn Lemiere, Thomas Ianizzi, Yensi Sunardi, Averein Julien(1), Geerts Pieter, Vanassche Pieter