Verslagen 08-01-2011

Gewestelijke miniemen U13 Reeks A
Samenwerking Coxyde- De Panne -Oostduinkerke
KSV Nieuwpoort - KRC De Panne

Eindstand: 1-0
Geen verslag ontvangen

Gewestelijke knapen U15 reeks A
Samenwerking Coxyde- De Panne -Oostduinkerke
HO Oostende - KRC De Panne

Eindstand: 1-1( 0-0)
De beste kansen zijn voor KRC De Panne, maar het vizier van Sam, Saad en Han staat niet goed gericht.Op het kwartier noteren we de eerste kansen voor de thuisploeg, maar een alerte doelman Brad weet er raad mee. Net voor de rust noteren we nog een kans voor Zino, die zich hierbij blesseert en meteen einde wedstrijd voor Zino.We gaan rusten met een 0-0 stand.
De tweede helft kan niet beter beginnen voor De Panne, een mooie actie van Saad tussen 2 verdedigers en het staat 0-1.De thuisploeg steekt nu een tandje bij, maar tot erg grote kansen komen ze niet, het is integendeel De Panne die nog een mooie kans krijgt, Han gaat alleen op de doelman af, die hem haakt, de logische strafschop volgt niet, het blijft bij een vrije trap, die geen verder gevaar oplevert.Waar iedereen begon voor te vrezen, gebeurde in de voorlaatste minuut, de thuisploeg weet de gelijkmaker te scoren, eindstand 1-1.

Speelden voor KRC De Panne GU15: Brad Baelen – Jarvid Gruwé – Maxim Butaye – Han Dewinter – Sam & Michiel Prophete – Jeroen Devos – Saad Farouk – Antoine Gilbert – Zino Van Branteghem – Wouter Dutoo - Gael Holvoet.

Gewestelijke juniors U21 reeks A
Samenwerking Coxyde- De Panne -Oostduinkerke
KM Torhout 1992 - KRC De Panne

Eindstand: 2-2
Geen verslag ontvangen


Uitslagen nationale – bijzondere ploegen KVVC-KRC-KVVO:

BU 12 KVVC – SK Steenbrugge 5-0 ( Forfait)
KV Oostende - BU13 KVVO 8-2
PU 15 EG Gistel - NU14 KVVC 2-2 ( oefenwedstrijd)
KV Oostende - BU15 KVVO 4-2
BU17 KVVO – Dosko Beveren 2-4
BU21 KVVO – Dosko Beveren 1-0

Reserven
KRC De Panne A – KRC De Panne B

Eindstand: 5-5 ( 2-2)
Grote spelersproblemen bij wat eigenlijk één van de wedstrijden van het jaar moest worden, de clash tussen de 2 KRC-reservenploegen. Ziektes, werk, files, studies, kwetsuren, alle ongemakken kwamen er aan te pas zodat er maar 15 spelers aanwezig waren om 2 ploegen mee te vormen. Niet getreurd, 2 gelijkwaardige ploegen samengesteld en een groot veld met veel ruimte voor iedereen, het werd dus een mooie training waarin iedereen zich ten volle gaf.
10’ eerste gevaar, slechte terugspeelbal Didiek, Pieter Vanasche ertussen,met enige moeite rond doelman Ruben heen en dan uit een scherpe hoek in het zijnet.12’diepe bal naar Pieter Geerts, laag hard schot op Ruben.18’ voorzet van op rechts door Dries, Pierig mist nipt aan de 2de paal.22’ mooie actie Jensi op links, voorzet maar terug Pierig die naast besluit. 25’ actie Jeff op rechts, mooie trap op doel door Miguel in corner verwerkt.26’ schot uit de 2de lijn van, Pieter G., redding doelman Miguel. 28’ 0-1 na een actie van Pieter Geerts door het midden.30’ komt Dries alleen voor Miguel, maar hij besluit zwakjes op de doelman 33’ de 1-1, pas van Pieter VA naar Jensi die kan binnentrappen.39’ Dries voor de 2de keer alleen voor Miguel maar ditmaal een mooie redding van Miguel. 40’ is het Jeff die de 2-1 op het bord trapt, maar in de 42’ is het Thyme die alleen door gat en de 2-2 ruststand op het bord zet. Ondertussen is ook ouderdomsdeken Didiek uitgevallen met een verrekking, zodat de 2de helft gespeeld wordt 7 tegen 7. 48’ assist van Pieter VA naar Pieter G en die scoort de 2-3. 49’ mooie redding van doelman Ruben op een schot van Thyme. 51’ terug een parade van Ruben na een mooie actie van Jensi.53’ terug Thyme met een mooi schot, terug staat Ruben op de juiste plaats om in corner af te weren. 61’ pas van Sander naar Tommy die de 3-3 scoort. 63’ mooie actie van Dries op links, via Miguel en de deklat in corner. 70’ een wakkere Tommy die een vrije trap van erg ver over de ver voor zijn doel staande Ruben binnenschiet en 4-3. Dadelijk erop, 73’ een schot van Manu, blunder van Ruben en de 5-3. Wedstrijd gespeeld denkt iedereen, maar tactische wissel bij de B’s, doeman Ruben komt in het veld en Niels neemt zijn plaats in.80’ meteen een hard gekruist schot van Ruben en het staat 5-4. 85’ Sander alleen voor doel, maar via de kruising buiten. In de 85’ is het nog Ruben die met een verre trap in de winkelhaak de eindstand op 5-5 vastlegt, gelijkspel waarmee beide ploegen erg tevreden waren na een erg genietbare wedstrijd.

Speelden voor KRC A: Decraemer Miguel, Lemiere Bjorn, Allary Thyme(1), Cuvelier Sander, Jullien Manu(1), Sunardi Yensi(1), Vanassche Pieter, Vandaele Tommy(2).
Speelden voor KRC B: Hoorne Ruben(2), Sunardi Didik, Geerts Pieter(2), Le Loet Pierig, Dawyndt Dries, Simoen Jeff(1), Dumon Niels.

1ste Elftal
KRC De Panne – VVC Oedelem

Eindstand: 3-4
Geen wedstrijdverslag ontvangen.
Speelden voor KRC: Coutereel Tim,Carrein Jeremy,Mahieux Philippe,Lecat Ludovic,Torney Tom,Blondeel Arnaud,Schoolaert Jurgen,Le loet Alexandre,Simoen Maxim,Bulcke Cedric,Declerck Jorkin,Geerts Pieter,Coulier Pieter,Decraemer Miguel.