Verslagen 15-01-2011

1ste jaars duiveltjes Reeks K
KRC De Panne- KVVC A
Geen verslag ontvangen

2de jaars duiveltjes Reeks K
Zaalvoetbalwedstrijd
VVG Alveringem - KRC De Panne
Eindstand 9-2

Onze Ratje hadden een wedstrijd in de zaal van Alveringem.Trainer Miguel kon maar aan 4 spelers geraken, maar onze Ratjes voetbalden heel goed mee. Natuurlijk was het wel jammer dan we maar me 4 waren.We kregen mooie kansen maar de afwerking was er niet. En in de tweede helft zaten onze Ratjes er helemaal door. Alveringem liep 9-2 uit en dat was ook de eindstand. Maar toch een dikke pluim voor de 4 spelers die er waren.
Volgende week terug in de zaal in Oostduinkerke.
Speelden voor KRC U9: Vanbesien Lander, Jasper Dekien, Milan Pynebrouck en Degrieck Storm

1ste Elftal
KRC De Panne – SP Keiem
Eindstand: 2-0 (0-0)

Na de lange winteronderbreking, noodgedwongen ingevuld met indoortrainingen, boslopen en 2 oefenwedstrijden, moest ons 1ste elftal eindelijk nog eens de wei in tegen het niet te onderschatten Keiem, waartegen in de heenwedstrijd 3 kostbare punten verloren werden.
In een prachtig voetbalweertje werd afgetrapt onder leiding van scheidsrechter Kurt Notredame, zonder de vorige week met een spierscheurtje uitgevallen Arnaud Blondeel. Rustige start met veel middenveldspel met toch in de 8’een vrije trap centraal voor het bezoekende doel, hard door Manu Jullien op de deklat getrapt, maar niemand is gevolgd om de terugvallende bal binnen te tikken. 11’ mooie actie centraal door het midden, beëindigd met een trekfout op Cedric Bulcke. Terug een vrije trap op een mooie plaats, harde trap van Jeroen Suply maar via de keeper verdwijnt de bal in corner. 12’ corner van Philippe Mahieux op rechts, door een mooi aan de 1ste paal inlopende Maxim Simoen naar doel gegeven maar via een verdediger nog in corner. 22’ eerste echt gevaar van de bezoekers met een ingooi op rechts, bal voorgezet aan de 1ste paal en met een omhaal overgetrapt.26’ schot van Cedric Bulcke uit de 2de lijn, maar terug is het de bezoekende keeper die de bal doet afwijken tegen, de deklat. 36’ terug de bezoekers met een geharrewar voor doel en het duurt een tijdje voordat de bal kan weggewerkt worden. 39’ snelle aanval via links, bal komt centraal bij Filou die alleen naar doel kan doorstoten maar nog onbegrijpelijk over trapt. 42’ actie op rechts, mooie voorzet van Alex Leloet naar een volledig vrijstaande Jeffrey Schoolaert die echter nog over kopt. Juist voor het rustsignaal nog een vrije trap voor de bezoekers centraal voor doel, net overgetrapt. Ruststand 0-0, met een zo goed als werkloze doelman Tim Coutereel.
51’ mooie actie op links van Cedric, bal komt bij Alex die hard op doel trapt maar de bezoekende doelman staat terug op de juiste plaats. 53’ iedereen denkt eindelijk 1-0 maar doelpunt wordt afgekeurd door buitenspel van Maxim Simoen. 64’ is het eindelijk zo ver, mooie voorzet van op rechts door Maxim en het is de inlopende Cedric Bulcke die de meer dan verdiende 1-0 op het bord kan zetten. 66’ verre vrije trap, hard op doel getrapt door Jeremy Carrein maar terug via de keeper in corner. 68’ een actie van Jeffrey op rechts, mooie voorzet naar Maxim die zonder veel moeite de verlossende 2-0 op het bord trapt. KRC houdt vervolgens de wedstrijd rustig onder controle tegen een machteloos Keiem en knoeit eigenlijk nog met kansen om de score niet hoger te laten oplopen. 84’ actie van Cédric op rechts, bal loopt langs de doellijn heen en wordt door een bezoekende verdediger weggetrapt. 88’ krijgt de ingevallen Dries Dawyndt de bal op links, hij snijdt naar binnen, kan op doel trappen maar besluit de bal toch nog af te leggen maar de kans kan niet afgewerkt worden mede door de goede bezoekende keeper. 89’ komt Cédric nog eens alleen voor de keeper, maar hij trapt nog onbegrijpelijk naast. Eindstand 2-0, een meer dan verdiende overwinning van KRC na een verdienstelijke wedstrijd na de lange onderbreking.
Goed nieuws kwam er nog na de wedstrijd, want zowel medeleider Zarren en dichtste achtervolger Koekelare speelden thuis gelijk, zodat KRC alleen aan de leiding komt met 2 punten voorsprong op Zarren en 3 op Koekelare.
Zondag terug een thuiswedstrijd, de steeds moeilijke derby tegen Alveringem die deze week een 0-7 schietoefening hielden tegen Bulskamp en dus zeker met vertrouwen naar De Panne zullen afreizen, waar ze zich eigenlijk geen misstap kunnen veroorloven.

Speelden voor KRC: Coutereel Tim, Carrein Jeremy, Suply Jeroen, Jullien Manu, Torney Tom, Schoolaert Jurgen, Mahieux Philippe( 63’Ludovic Lecat), Le Loet Alexandre(74’Jorkin Declerck), Simoen Maxim(1)(84’Dries Dawyndt), Schoolaert Jeffrey, Bulcke Cedric(1).
Reservedoelman Miguel Decraemer bleef op de bank.
Er was geel voor Jeroen Suply(duwfout) en Jeremy Carrein(handspel)