Verslag 29-01-2011

1ste jaars duiveltjes Reeks K
KRC De Panne - KSV Veurne
Zaalvoetbalwedstrijd
Geen verslag ontvangen

2de jaars duiveltjes Reeks K
KRC De Panne – KSV Veurne
Zaalvoetbalwedstrijd
Eindstand: 11-6
Onze Ratjes speelden hun laatste wedstrijd in de zaal tegen Veurne en trainer Miguel zette Joe in het doel, die deed dat heel goed met prachtige reddingen die meer dan nodig waren. Onze Ratje voetbalden heel goed mee en liepen snel 4-1uit.In de tweede helft kwam Veurne iets beter in de wedstrijd, maar onze Ratjes stonden hen goed op te wachten .Uiteindelijk liepen we nog tot 11-4 uit, Veurne kon nog 2 keer scoren en de eindstand werd zo 11-6. Trainer Miguel was heel tevreden over het spel dat de Ratjes brachten en had een dikke pluim voor iedereen. Volgende week begint de competitie terug en onze Ratjes hebben een zware verplaatsing naar VG Oostende.
Speelden voor KRC U9: Claerebout Joe,Degrieck Storm,Lander Vanbesien,Tahir Shayaan(3)Milan Pynebrouck(5)en Dekien Jasper(3)

Gewestelijke knapen U15 reeks A
Samenwerking Coxyde- De Panne -Oostduinkerke
SK Spermalie - KRC De Panne
Eindstand: 1-4 (1-2)
De bezoekers starten het best , maar toch kwam de thuisploeg op voorsprong toen Maarten een bal niet goed kon klemmen (1-0) .De Panne bleef het meest in balbezit en de gelijkmaker liet niet lang op zich wachten , samenspel tussen Remko en Dante en de bordjes stonden terug gelijk(1-1).Net voor de rust kon Dante met het hoofd scoren op een voorzet van Remko , zodat we gingen rusten met een 1-2 voorsprong .De tweede helft bleef het éénrichtingsvoetbal , Spermalie kwam er niet meer aan te pas , en Maxime Butaye wist via een afgeweken bal de 1-3 te scoren .En via een hoekschop van Dante weet Gianni met het hoofd de eindstand vast te leggen op 1 - 4.
Speelden voor KRC GU15 : Maarten Devos – Brad Baelden – Jarvid Gruwé – Maxime Butaye(1) – Jeroen Devos – René Lambert – Saad Farouk – Maxime Steenkiste – Antoine Gilbert – Remko Germonpré – Simon Decock – Dante Blanckaert(2) – Gianni Cifelli (1).

Nationale scholieren U17
Samenwerking Coxyde- De Panne -Oostduinkerke
KFC Poperinge - KVV Coxyde
Eindstand: 3-6
Geen verslag ontvangen

Nationale juniors U19
Samenwerking Coxyde- De Panne -Oostduinkerke
KFC Poperinge - KVV Coxyde
Eindstand: 0-7
Geen verslag ontvangen

Gewestelijke juniors U21 reeks A
Samenwerking Coxyde- De Panne -Oostduinkerke
VC Ichtegem - KRC De Panne
Eindstand: 4-0
Geen verslag ontvangen


Uitslagen nationale – bijzondere ploegen KVVC-KRC-KVVO:
NU12 KVVC – KFC Poperinge 2-0
KFC Poperinge - NU13 KVVC 0-8
BU13 KVVO – KSV Bredene 3-5
KFC Poperinge - NU14 KVVC 1-1
NU15 KVVC – KFC Poperinge 3-2
BU15 KVVO- KSV Bredene 0-2
NU16 KVVC – KFC Poperinge 9-1
KVC Wingene - BU17 KVVO 3-0
KVC Wingene - BU21 KVVO 1-2

Reserven
KRC De Panne A- SC Lombardsijde
Eindstand: 3-4 ( 0-3)
Moeilijke omstandigheden voor de thuiswedstrijd tegen één van de betere ploegen van de reeks, hard bevroren terrein, moeilijke keuze om met het juiste schoeisel te spelen. Door het forfait van de 2de ploeg, terug geen spelersprobleem deze week en een sterk elftal op het veld.
Aarzelend begin maar in de 12’ rood voor een bezoeker na een natrap op Pieter Coulier bij een betwisting voor de bal. Dadelijk erop Yensi mooi in het straatje gestuurd maar afgefloten voor zeer twijfelachtig buitenspel. 20’ mooie doorsteek naar Julien die onder druk gezet naast besluit. 21’ terug Julien met een mooie actie op links, uit een schuine hoek juist naast doel getrapt. 25’ Jeff alleen door op links, bal afgelegd voor Jensi die alleen voor doel veel te lang twijfelt en de bal nog op de keeper besluit. Bij de eerste serieuze aanval van de bezoekers is het meteen raak, slecht uitverdedigen achteraan en het staat 0-1,tegen de gang van het spel in. 1minut later staat het al 0-2, terug balverlies in het midden, snelle counter en bal naast Miguel in het doel geplaatst. 42’ terug een koude douche voor KRC, doorgebroken tegenstander wordt in de 16 neergehaald door Miguel, rood voor Miguel en strafschop voor de bezoekers. Interim-doelman Tommy in doel maar de strafschop wordt feilloos omgezet, 0-3 voor de bezoekers, meteen ook de ruststand. En slechter kan de 2de helft niet starten, 46’ balverlies KRC, bal met veel geluk tussen de benen aar een bezoeker en naast nieuwe doelman Niels in het doel.52’ is het Dries Dawyndt met een mooie actie centraal door de as, maar nog afgeblokt in corner. 56’ vrije trap Lombardsijde op rechts, redding van doelman Niels wellicht met meer geluk dan kunde.62’ corner van Jeff op links,mooie poging Julien in 1 tijd van buiten de 16 maar naast het doel. 65’ toch de 1-4, treffer natuurlijk van onze goalgetter Fredje Courbot.82’voorzet van op links,trap van Jeff op de doelman. 83’ staat het 2-4 met een doelpunt van Julien Averein op een voorzet van Pieter Geerts.86’ mooie reflex van Niels op een harde trap kort voor doel. Dadelijk erop een erg mooi uitgespeelde tegenaanval,actie Jensi maar die besluit jammerlijk naast. Daarna nog een duidelijke trekfout op Jeff in de 16, scheids wil fluiten voor strafschop maar doet het uiteindelijk toch niet.89’ legt Jeff de eindstand vast op 3-4 na een afgemeten voorzet van Fredje Courbot van op links. Eindstand 3-4, de match duurde net niet lang genoeg voor KRC na een meer dan verdienstelijke wedstrijd maar met zeker te vermijden tegendoelpunten.
Speelden voor KRC: Miguel Decraemer, Bjorn Lemiere,Tommy Vandaele, Pierig Leloet,Angelo Storm,Tyas Demuysere,Jeff Simoen(1),Dries Dawyndt,Pieter Coulier,Yensi Sunardi,Julien Averein(1),Pieter Geerts,Niels Dumon,Fredrik Courbot(1),Thyme Allary,

Reserven
Davo Westende - KRC De Panne B
Eindstand: 5-0 (Forfait)
Ondanks alle pogingen om toch een elftal op de been te helpen moest er terug noodgedwongen forfait gegeven worden door te veel afwezigen in laatste instantie. Volgende week nog eens een poging om 2 ploegen op de been te brengen!!!!!

1ste Elftal
Eendracht Jonkershove - KRC De Panne
Eindstand: 2-1 ( 0-1)
Niet te onderschatten verplaatsing vandaag naar het onderaan geklasseerde Jonkershove met een doelpuntensaldo 22-20. Weinig scoren, maar ook weinig incasseren,zeker geen gemakkelijke opdracht dus. Geen ideale omstandigheden, een nog half bevroren ondergrond op sommige plaatsen. Goede start met reeds na 22sec Maxim op rechts de hoek in, maar slapjes op de keeper. 3’ voorzet van op rechts door Alex maar Maxim in 1 tijd te slap op de keeper. Daarna weinig doelgevaar, KRC meestal in balbezit maar niet scherp genoeg in de acties naar doel toe, doelman Tim blijft de ganse 1ste helft werkloos. Ondertussen werden onze Ratjes toch 2 keer onterecht afgefloten voor buitenspel, telkens als de weg naar doel open lag. 30’ eindelijk eens de thuisploeg, actie op links, voorzet achteruit, besloten met een schot hoog over doel. 37’ staat het 0-1 na een actie op rechts, krijgt Cedric Bulcke de bal buiten de 16 aangespeeld en hij trapt de bal mooi in doel. 0-1meteen ook de ruststand, iedereen verwacht dat de match gespeeld is gezien de zwakke tegenstand van de thuisploeg in de 1ste helft.2de helft start ook nog goed met in de 51’ een pas breed van Cedric naar Filou, deze geeft af aan Maxim maar die besluit naast. 58’ eerste echt gevaar Jonkershove, voorzet van op links, Manu kan net voor de inkomende man in corner werken, corner wordt gevolgd door een schot uit de 2de lijn dat naast gaat. 61’ serieus geklungel achteraan bij KRC, niemand lukt erin om de bal weg te trappen en er kan ongehinderd op doel getrapt worden en het staat 1-1. 65’ terug de thuisploeg, voorzet van op rechts,doelman Tim twijfelt over al dan niet uitkomen, glijdt half en half weg en een thuisspeler kopt de 2-1 binnen. Iedereen verwacht een felle reactie van KRC maar dit blijft duidelijk uit. Een mak en inspiratieloos KRC slaagt er nooit in om de thuisploeg nog onder druk te zetten. 82’ toch een voorzet van op links door de ingevallen Ruben, maar Jurgen kan net niet bij de bal om te koppen.83’ is het Cedric die uithaalt maar de thuiskeeper pakt redelijk makkelijk.91’ nog een hard gegeven vrije trap van de thuisploeg, via een hoofd terug in corner. Even later fluit de scheids af en lijdt KRC een pijnlijke nederlaag en verliest 3 kostbare punten in de titelstrijd. De mindere prestaties tegen Keiem en Alveringem werden in deze wedstrijd bevestigd. De knop zal dringend moeten omgedraaid worden want zondag staat een loodzware verplaatsing op het programma naar de ploeg in vorm Lombardsijde, dat er zeker op gebrand zal om zich te revancheren voor hun blamage uit de heenwedstrijd, toen ze bij momenten weggespeeld werden. Maar KRC zal dan zeker heel wat beter moeten presteren dan in de voorbije 3 wedstrijden.
Speelden voor KRC: Coutereel Tim, Jeremy Carrein,Supply Jeroen, Jullien Manu, Lecat Ludovic, Blondeel Arnaud(65’Jeffrey Schoolaert), Mahieux Philippe(74’Ruben Hoorne) Le Loet Alexandre(65’Tom Torney), Simoen Maxim, Schoolaert Jurgen, Bulcke Cedric(1).
Jorkin Declerck bleef op de bank.
Er was geel voor Jeroen Suply ( geel als kapitein voor protest speler) en Ludovic Lecat(trekfout). Beide kaarten zonder gevolg.