Verslagen 12-02-2011

1ste jaars duiveltjes Reeks K
KRC De Panne – KVV Coxyde
Eindstand: 8-10
Onze 1ste-jaars duiveltjes kregen het voorbije weekend het bezoek van KVV Coxyde.
Waar de heenmatch een makkie was gebleken met eindcijfers 1-19 was dit een wedstrijd van een heel ander kaliber. KVVC had een nieuwe speler waar we ongetwijfeld nog van zullen horen, een kleurling luisterend naar de naam Emiel.
Deze speler deed in zijn eentje wat verschillende ploegen dit jaar nog niet hadden gedaan, hij speelde gewoon in zijn eentje onze jongste ploeg op een hoopje.
Bovendien slaagde hij erin om bijna elke keer net voor doel nog een pass te geven waardoor de speler die daarna mocht afwerken telkens alleen voor onze keeper stond.
Bovendien waren er twee van onze spelertjes die zich meer bezig hielden met rekenen hoeveel keer we moesten scoren om te winnen maar die net daardoor vergaten om de nodige doelpunten te maken… Onze jongsten vergaten de meest elementaire zaken zoals mandekking, passen en samenspel zodat we niet echt goed in de match zaten.
We slaagden er wel in om tegen te scoren maar er waren veel te weinig doelpunten die in teamverband werden binnengetrapt.
Een heel goede voorronde die spijtig genoeg gevolgd wordt door een heel slecht begin aan de terugronde… Eindcijfers in het voordeel van KVV Coxyde: 8-10.

Speelden voor KRC U8: Mohammed PLAETEVOET, Lander VANBESIEN, Andreas PETZOLD, Martijn STEEN, Miel HOUDEBINNE en Yarne DURIEUX.

2de jaars duiveltjes Reeks K
KRC De Panne bye

2de jaars pré-miniemen Reeks E
KRC De Panne bye

Gewestelijke miniemen U13 Reeks A
Samenwerking Coxyde- De Panne -Oostduinkerke
KRC De Panne bye

Gewestelijke knapen U15 reeks A
Samenwerking Coxyde- De Panne -Oostduinkerke
KRC De Panne- VVG Alveringem
Eindstand: 3-4 ( 0-2)
Onze ploeg werd deze week aangevuld met 5 spelers van de GU13. Via een afstandsschot klommen de bezoekers al in de 3’ op voorsprong (0-1).De Panne probeerde via een bedrijvige Nico te scoren, maar het waren de bezoekers die via een terugspeelbal van de thuisploeg de voorsprong wisten op te drijven tot 0-2, meteen ook de ruststand.
Begin de tweede helft werd Nico beloond voor zijn inzet via een doelpunt 1-2. Maar toch weten de bezoekers de voorsprong verder uit te bouwen 1-3.Gaande weg komt de thuisploeg beter in het spel, en het duurt niet lang of de bordjes hangen in evenwicht via Saad (2x) => 3 - 3. De bezoekers weten toch de overwinning mee te nemen naar Alveringem via een betwistbaar doelpunt ( buitenspel), zodat De Panne met lege handen achter blijft.

Speelden voor KRC U15: Maarten Devos – Jarvid Gruwé – Jeroen Devos – René Lambert – Saad Farouk – Maxime Steenkiste – Antoine Gilbert – Gael Holvoet – Rares Nicolciuiou - Brad Baelen – Ruben Facon – Amaury Vermeulen – Ward Riecherts – Michael Laier – Kenzo Bascuur.

Nationale scholieren U17
Samenwerking Coxyde- De Panne -Oostduinkerke
KVV Coxyde – SP Petegem
Eindstand: 5-4
Geen wedstrijdverslag ontvangen

Nationale juniors U19
Samenwerking Coxyde- De Panne -Oostduinkerke
KVV Coxyde – SP Petegem
Eindstand:
Wedstrijd stopgezet bij een 4-1 stand

Gewestelijke juniors U21 reeks A
Samenwerking Coxyde- De Panne -Oostduinkerke
KRC De Panne – SV Koekelare
Eindstand: 1-3
Geen wedstrijdverslag ontvangen

Uitslagen nationale – bijzondere ploegen KVVC-KRC-KVVO:
SP Petegem - NU12 KVVC 1-1
NU13 KVVC – SP Petegem 4-0
BU13 KVVO – SK Eernegem 6-0
NU14 KVVC- SP Petegem 2-0
SP Petegem-NU15 KVVC 6-0
BU15 KVVO – SK Eernegem 5-1
SP Petegem- NU16 KVVC 0-4
KVC Ardooie - BU17 KVVO 0-2
KVC Ardooie - BU21 KVVO 1-2

Reserven
VV Leke -KRC De Panne A
Eindstand: 2-11 ( 0-6)
Geen wedstrijdverslag ontvangen
Speelden voor KRC A: Pieter Vanassche, Angelo Storm, Jeremy Carrein, Pieter Geerts, Julien Averein, Jeff Simoen, Dries Dawyndt, Maxim Simoen, Pieter Coulier, Declerck Jorkin, Desmet Alessandro.

Reserven
KRC De Panne B – Alveringem B
Eindstand: 5-2 ( 2-2)
Geen wedstrijdverslag ontvangen
Speelden voor KRC B: Miguel Decraemer, Bjorn Lemiere, Pierig Leloet, John Wormleighton, Tyas Demuysere(1), Sander Cuvelier, Sylvester Annys, Laurens Deconinck, Niels Dumon, Frederik Courbot(2), Jensi Sunardi(1), Tom Torney(1)

1ste Elftal
KRC De Panne bye
De oudste Ratjes waren bye in het voorbije WE, maar deden een erg slechte zaak in de koers naar de titel.2 punten extra voor Koekelare door hun klacht tegen Leke, en overwinningen voor Koekelare, Zarren en Lombardsijde zorgden ervoor dat KRC zakt naar de 3de plaats op 4 punten van leider Koekelare. KRC heeft zijn eigen lot dus niet meer in handen en mag zich geen misstappen meer veroorloven, te beginnen met een thuiswedstrijd tegen Woumen. Tezelfdertijd is er het duel Koekelare-Zarren, zodat KRC eerst zelf MOET winnen en afwachten wat beide concurrenten doen. Hopelijk vergeten alle spelers een beetje alle contractbesprekingen en transfergeruchten en kunnen ze zich weer ten volle concentreren op het sportieve!!!!!