Geen verslag ontvangen

2de jaars duiveltjes Reeks K
SK Spermalie - KRC De Panne

Eindstand: 6-6
Onze Ratjes stonden voor een zware verplaatsing naar Spermalie, maar trainer Miguel was tevreden over het aantal die de verplaatsing meemaakten. In de eerste helft voetbalden onze jongens heel goed mee, ze kregen mooie kansen, maar de keeper van Spermalie haalde veel ballen uit zijn doel. De wedstrijd ging gelijk op en de ploegen waren gewaagd aan elkaar.
In de tweede helft juist hetzelfde als in de eerste helft. Milan keepte een heel goede wedstrijd, maar helaas viel Milan uit met een niet ernstige kwetsuur. Het was nog 10 min te spelen en Jasper nam zijn plaats als doelman over. En hij heeft dat heel goed gedaan, ook met belangrijke reddingen die echt nodig waren. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd op 6-6, een juiste uitslag. Onze Ratjes verdienen zeker een dikke pluim voor het spel dat ze brachten. Volgende week thuiswedstrijd tegen Alveringem.
Speelden voor KRC U9: Pynebrouck Milan, Degrieck Storm, Claerebout Joe(1), Rijs Ruben, Tahir Shayaan, Detroyer Benjamin(3) en Dekien Jasper(2)

Eindstand: 0-17 (0-6)
Van een wedstrijd was er nooit sprake, Veurne kon geen enkele kans versieren, aan de rust wezen de bordjes al 0-6. In de tweede helft liep de score verder op.
Speelden voor KRC GU15 : Jarvid Gruwé – Jeroen Devos – Saad Farouk(1) – Brad Baelden - Maxim Steenkiste – Rares Nicolciuiou(5) – Gael Holvoet – Ward Riecherts – Boris George(5) – Jelle Rabaeys(1) – Birger Deschrijver(5) – Bert Hendrickx -

Eindstand: 3-3 (1-1)

Onze reserven moesten thuis aantreden voor de derby tegen het versterkte Oostduinkerke en het werd een erg genietbare wedstrijd met bij momenten erg mooi voetbal langs beide zijden.2’een snelle uitbraak op links van de bezoekers, Angelo kan de bezoeker niet bijbenen, aanvaller die gelukkig over doel trapt. 7’ mooie actie van Tom Ameloot op links, voorzet achteruit naar Alessandro die via buitenkant paal naast trapt. 15’ een bedrijvige Tom op rechts door, zijn schuin schot gaat echter in het zijnet. 19’ doorsteekpas van Tom naar Pieter Coulier die de 1-0 kan binnentrappen. 23’ mistasten van Jelle centraal achteraan bij KRC en het staat ongelukkig 1-1. Daarna veel middenveldspel, mooie combinaties, goed verdedigend werk, veel inzet maar weinig doelgevaar zodat de ruststand 1-1 wordt. Schitterende start 2de helft, 47’ pas van kapitein Bjorn, Jensi door de benen en Pieter Geerts werkt af met zijn slechtere voet.50’ Dries Dawyndt alleen voor de keeper, poogt hem te omspelen maar de keeper kan de bal nog vast grabbelen. 59’ pas van Jensi naar Pieter Coulier op links, zijn mooie poging gaat juist over. Snelle tegenstoot thuisploeg in de 60’, mistasten ditmaal van Tyas achteraan en het is 2-2. 81’ een erg mooie en langgerekte actie van Alessandro op rechts waarbij hij uiteindelijk toch de 3-2 kan binnenfrommelen. 87’ nog eens de bezoekers met een schot van op links, via doelman Miguel in corner. Zoals steeds blijven onze Ratjes gaan voor nog een doelpunt, maar krijgen daardoor nog maar eens het deksel op de neus als de bezoekers vrij gemakkelijk de 3-3 door het centrum kunnen scoren. Half de ploeg vooruit gestormd om toch maar te kunnen scoren, in plaats van in positie te blijven spelen en de wedstrijd rustig uit te spelen. Feitelijk dus 2 punten verloren in plaats van 1 punt gewonnen, maar toch na een goede wedstrijd van gans de ploeg.
Speelden voor KRC A: Miguel Decraemer, Angelo Storm, Jelle Wils, Pierig Leloet, Bjorn Lemiere, Dries Dawyndt, Sander Cuvelier, Alessandro Desmet(1), Pieter Geerts(1), Tyas Demuysere, Pieter Coulier(1), Tom Ameloot, Jensi Sunardi, Niels Dumon,

SC Lombardsijde - KRC De Panne B

Terug geen mogelijkheid om aan een volledige ploeg te geraken, zodat terug forfait moest gegeven worden voor de verplaatsing naar Lombardsijde.

KRC De Panne – WS Bulskamp
Eindstand: 6-0 ( 1-0)

Onze oudste Ratjes stonden voor een papier erg gemakkelijke opdracht, thuis tegen rode lantaarn WS Bulskamp. Toch maar oppassen voor Bulskamp want voor hen zijn de matchen tegen KRC steeds de matchen van het jaar. Wedstrijd start goed met in de 2’ al een voorzet van op links door Cedric Bulcke, door een laag uitvallende Maxim Simoen voorlangs gekopt. Daarna valt de wedstrijd stil, veel balbezit voor KRC dat echter veel te traag, weinig geïnspireerd en soms meer achteruit dan vooruit voetbalt. Een voetballend erg zwak Bulskamp moet zeker geen moeite doen om stand te houden tegen dit makke KRC.16’ toch wat animo, kopstoot van kapitein Jurgen Schoolaert op de paal, in de rebound met een halve omhaal door hem ook nog tegen een verdediger voor de lijn weggehaald.20’ corner op links door Cédric, de mee opgerukte Ludo Lecat kopt ongehinderd nog naast het doel. 21’ eerste gevaar voor de bezoekers, maar de goed teruggekeerde Ludo kan de bal nog wegtrappen voor het gevaarlijk komt.25’ corner van Jeffrey op rechts, net naast gekopt. 26’ voorzet van Cedric op links, Maxim kraakt zijn schot volledig.32’ terug een mooie voorzet van Cedric, Maxim neemt de bal mee de borst maar mist terug scherpte om af te werken.33’ groot geklungel achteraan bij KRC, Manu verliest de bal en struikelt, bezoeker alleen voor doel maar gelukkig naast getrapt. 35’ handspel van een bezoeker in de 16, goed gezien door de goed opgestelde scheidsrechter, Cedric zet zich achter de bal en trap foutloos de elfmeter binnen, 1-0. Resterende 10 minuten worden verder afgewerkt zonder al te veel bezieling, zodat de erg zwakke 1ste helft afgefloten wordt met een 1-0 voorsprong voor KRC.
2de helft start al niet veel beter maar in de 52’ toch een mooie actie van Tom Torney door op links, alleen voor de keeper maar op de keeper afgewerkt, de afvallende bal komt bij de ingevallen Ruben terecht die op doel trapt maar op de keeper. 57’ nog eens dreiging van de bezoekers, voorzet van op rechts maar over doel gekopt. 60’ Cédric speelt centraal Alex aan die uithaalt vanuit de 2de lijn, maar trap recht op de keeper. Dadelijk erop de tegenstoot van Bulskamp met een schot van juist buiten de 16, door doelman Tim Coutereel met een mooie parade in corner verwerkt. 61’ is het Cédric die Ruben in het straatje stuurt en Ruben trapt gekruist de 2-0 binnen. En dan gaat het opeens heel wat beter. 65”mooie voorzet van op rechts door Jeffrey, Cedric trapt op de doelman en Alex trapt de afvallende bal hard binnen, 3-0. 66’ 4-0, mooi gevoetbald tussen Ruben en Cedric die zijn 2de binnentrapt. 68’ nog eens Bulskamp, met een schot van op rechts door Tim, die absoluut ongeslagen wil blijven, in corner geduwd. 80’actie Jeffrey op rechts, bal achteruit naar Alex die de 5-0 en meteen ook zijn 2de doelpunt binnentrapt.82’ bijna een hattrick voor Alex, corner van Cédric maar Alex kopt op de keeper. Eindstand wordt uiteindelijk vastgelegd op 6-0 na een combinatie tussen Cedric, Alex en uiteindelijk Ruben die ook zijn 2de van de namiddag kan binnen trappen. Eindstand 6-0 na een erg magere 1ste helft en waarbij het betere voetbal eindelijk maar begon bij de 2-0. Voornaamste is nu echter dat de 3 punten binnen zijn, nog maar 3 wedstrijden te gaan en terug een stapje dichter bij het doel!!!! Volgende week thuis tegen het voorlaatste Leke, dus terug een op papier gemakkelijke opdracht maar toch maar oppassen voor onderschatting!!!!! Iedere ploeg is namelijk dubbel gemotiveerd tegen de leidersploeg.
Speelden voor KRC: Tim Coutereel, Torney Tom, Supply Jeroen, Jullien Manu, Lecat Ludovic(65’Philippe Mahieux), Blondeel Arnoud(75’Jeremy Carrein), Schoolaert Jeffrey, Leloet Alex(2), Simoen Maxim(45’Ruben Hoorne(2)), Schoolaert Jurgen, Bulcke Cédric(2).
Declerck Jorkin bleef op de bank als 4de wisselspeler.
Er was geel voor Jeremy Carrein in de 85’(trappen naar tegenstander), meteen zijn 3de gele kaart en hierdoor geschorst voor volgende wedstrijd.