KRC De Panne bye

2de jaars duiveltjes Reeks K
KRC De Panne – VVG Alveringem
Eindstand: 3-9 (3-3)

Onze Ratjes speelden een thuiswedstrijd tegen Alveringem en trainer Miguel kon op 6 spelers rekenen. Onze Ratjes begonnen heel zwak aan de wedstrijd en Alveringem liep gemakkelijk 0-3 uit. Maar onze Ratjes vochten opeens toch voor elke bal, ze kregen een paar mooie kansen maar de afwerking was er niet. Ruben keepte een zeer goede wedstrijd en uiteindelijk konden onze jongens toch 3 keer scoren. In de tweede helft was Alveringem veel sterker dan wij, Alveringem scoorde aan honderd procent, maar Ruben bewees toch dat hij een goede keeper is. Jammer genoeg verloren we de wedstrijd met 3-9.Volgende week zaterdag DE DERBY tegen WS Adinkerke.
Speelden voor KRC U9: Pynebrouck Milan, Claerebout Joe(2), Degrieck Storm, Dekien Jasper, Detroyer Benjamin(1), Rijs Ruben.

Eindstand: 9-0 ( 2-0)
Onze eerste helft had veel weg van een echte einde seizoenswedstrijd,alles ging te traag. Toch slaagden onze jongens erin om 2x te scoren en de rust in te gaan met een 2-0 voorsprong. Voor de wedstrijd hadden we enkele extra doelstellingen, waaronder ook proberen de magische grens van 100 doelpunten te overschrijden, maar aan dit tempo zou dit niet lukken. Tijdens de rust zagen onze spelers dit ook in en wat dacht je, onze 2de helft was weeral 40 minuten genieten met knappe combinaties en enkele echte “champions league” goals waaronder een schitterende streep onder de deklat van buiten het strafschop gebied als 100ste doelpunt. Na 80 minuten stond de eindstand op het bord, een ruime 9-0 zege. KVVC heeft nogmaals bewezen een waardige kampioen te zijn na een zeer sterk seizoen. Poperinge kwam eigenlijk niet in het stuk voor enkel na 10 minuten was een knappe redding nodig, maar dit was dan ook het enige wapenfeit van een onmondige tegenstander, doch steeds sportief en ze bleven open meevoetballen. Volgende week onze allerlaatste partij van ons avontuur op bezoek bij Izegem, waar we het aan ons onszelf verschuldigd zijn de 3 punten mee naar huis te brengen want het is eigenlijk 1-1: 3-0 op bezoek bij Izegem verloren, 3-2 winst thuis…..Dus volgende week er nog eens stevig tegenaan en bij thuiskomst, feestcheeeeeeee. Iedereen is er welkom om te komen feesten met onze kampioenen.

Nationale juniors U19
Eindstand: 9-0 en stopgezet

Gewestelijke juniors U21 reeks A
KRC De Panne – Torhout KM 1992
Eindstand: 0-5 Forfait
Dit betekent het 3de opeenvolgende forfait van onze GU21, waardoor zij door de KBVB uit de competitie genomen worden.

Eindstand: 7-5 (1-1)
De match waar al een tijdje naar uit gezien werd in het moeilijk jaar dat de 2 reserveploegen meemaakten met veel forfaits door tekort aan spelers. Ook nu was het zo, wedstrijd werd aangevat met 10 tegen 10, maar na een tijdje kwamen een paar 1ste ploeg spelers de ploegen aanvullen zodat er toch een mooie wedstrijd kon gespeeld worden, traditioneel gekruid met veel doelpunten. Wedstrijd geleid door scheidsrechter Roland Graulus die insprong omdat er geen scheidsrechter aangeduid was door de KBVB, bedankt Roland. Rustig begin met in de 10’ een trap van Jeremy Carrein buitenkant paal, dadelijk gevolgd door een tegenaanval waarbij Niels, op pas van Alex, alleen op doelman Miguel kan afgaan die echter mooi pakt. 13’ schot van Jeffrey op pas van Sander, maar keeper Pieter redt met de voet. 20’ valt Pieter Geerts gekwetst uit met zwaar verroken gewrichtsbanden, jammer genoeg meteen het einde van zijn seizoen.22’ terug Jeffrey alleen voor de doelman, maar juist naast de paal buiten. 25’ mooie actie van Bjorn op links, afgerond met een zwakke voorzet in de handen van Miguel. 27’ mooie voorzet Dries, Jeremy alleen voor doel kopt nog naast.30’ pas van Alex naar Niels die alleen voor doel komt maar erg zwak naast trapt.35’ terug Jeffrey met een mooie actie, maar terug doelman Pieter met de voeten.38 Jeffrey op rechts naar Julien die hard de 1-0 op het bord trapt.40’ terug Jeffrey op rechts, aflegger voor Julien die echter hoog over trapt.41’ de 1-1, pas van Maxim naar Niels die scoort. 44’ terug Niels Dumon met een schot dat via de binnenkant paal terug in het veld springt. Ruststand 1-1.
2de helft pas afgetrapt en de ingevallen Cedric Bulcke krult van ver de bal mooi binnen ongrijpbaar voor doelman Miguel, 1-2. 55’ is het Ruben Hoorne die op pas van Julien de bordjes terug gelijk brengt. 60’ schot van jullien, de bal geraakt niet weg en de mee opgerukte Tyas demuysere kopt de 3-2 binnen.70’ mooie actie van Tom torney op links, maar zijn schot gaat ver voor het doel voorbij. 71’ voorzet Jensi na een mooie bal van Tyas, Rubens schot gaat naast.75’Jensi in de diepte gestuurd, bal centraal bij Jerre die aflegt voor Ruben die de 4-2 binnentrapt. 77’ terug Ruben met een harde knal voor de 5-2. 80’ de 5-3, voorzet van Cédric, de goed ingelopen Jelle trapt de voorzet binnen.82’ 5-4, Cedric al dan niet vertrokken uit buitenspel mildert de achterstand. 84’ meteen 6-4 na een hard schot van Jullien averein.86’ Ruben met zijn 4de doelpunt op pas van Jeremy. In de 89’ is het Jelle Wils die op pas van Cedric de eindstand vastlegt op 7-5.
Veel doelpunten dus in deze bij momenten leuke wedstrijd met mooie combinaties, achteraf werd alles nog eens goed doorgespoeld in de kantine en volgde er nog een lekkere spaghetti voor iedereen.
Speelden voor KRC B: Decraemer Miguel, Cuvelier Sander, Demuysere Tyas(1), Sunardi Jensi, Schoolaert Jeffrey, Storm Angelo, Dawyndt Dries, Montaine Nicolas, Averein Julien(2), Carrein Jeremy, Ruben Hoorne(4)
Speelden voor KRC B: Vanassche Pieter, Wils Jelle(2), Le Loet Pierig, Le Loet Alex, Dumon Niels(1), Geerts Pieter, Declerck Jorkin, Allary Thyme, Simoen Maxim, Schoolaert Jurgen, Cedric Bulcke(2),

KRC De Panne – VV Leke
Eindstand: 9-0 ( 5-0)
De opdracht was eenvoudig voor KRC, winnen om op kampioenenkoers te blijven en van geen andere ploegen afhankelijk te zijn. Thuis tegen Leke was terug op papier een gemakkelijke opdracht en dat werd het ook, mede door de medewerking van de bezoekers. Trainer was het opgestapt in de loop van de week, een 6-tal spelers volgden heb zodat er maar 9 spelers van Leke aanwezig waren om de wedstrijd te starten!!!!Pas in de 25’ komt er een 10de speler bij bij de bezoekers.
De wedstrijd begon logischerwijze met een eerste helft vol kansen en balbezit van onze Ratjes. Al in de derde minuut kon Alex Le Loet scherp en laag voorzetten van op de flank, maar aan de tweede paal vergaten onze Ratjes de bal in het doel te trappen. In de 6de minuut kon Jeffrey Schoolaert voorzetten van op rechts, maar Maxim Simoen kopte net naast. In de 8ste minuut werd hat dan toch 1-0, na een doelpunt van Jeffrey Schoolaert. In de volgende minuut stond het al 2-0, en shot van dichtbij van Alex Leloet belandde via een verdediger in het doel. En in de 13de minuut was de 3-0 een feit, na een mooie actie van Ruben Hoorne op links werd Maxim Simoen de diepte in gestuurd, die het hoofd koel hield en kalm aflegde voor Cedric Bulcke die de bal rustig binnen legde. KRC bleef de kansen maar aaneen rijgen, maar onder andere Maxim en Ruben hadden het geluk niet aan hun kant staan. Nadat Leke in de 25ste minuut met 10 man begon te spelen, veranderde er weinig aan het spelbeeld, KRC bleef kansen krijgen en dat resulteerde in de 31ste en de 33ste minuut in de 4-0 en 5-0 van Maxim Simoen. 5-0 was ook de ruststand in een wedstrijd die er geen was, maar toch verdienen de spelers van Leke zeker een flinke pluim om in zulke moeilijke omstandigheden toch het veld te betreden met 9 spelers en er iets van wilden maken.
In de tweede helft was de concentratie wat weg bij onze ratjes en toen de doelman van VV Leke in de 52ste minuut erg licht 2x geel kreeg wegens protest bij de scheidsrechter, was de wedstrijd helemaal gedaan. KRC bleef kansen krijgen, maar pas in de 70ste minuut kon er opnieuw gescoord worden. De ref legde de bal op de stip, en de spelers duidden een anders werkloze doelman Tim Coutereel aan om de strafschop te trappen. Tim trapte op de doelman, maar kon in de rebound de bal heel rustig in het doel leggen (6-0). In de 72ste minuut opnieuw een strafschop voor KRC, ditmaal afgewerkt door Ludovic Lecat (7-0). In de 84ste minuut stuurde Ruben Hoorne invaller Jorkin Declerck voor de doelman en die legde de 8-0 binnen. En in de 86ste minuut werd de eindstand vastgelegd op 9-0, toen Tom Torney met een mooie voorzet Jeffrey Schoolaert bereikte aan de tweede paal, en die rustig binnen kopte.
De Panne zette terug een stap dichter naar de langverwachte titel met een ruime zege tegen Leke, maar nogmaals proficiat voor een positieve ingesteldheid van Leke om in zulke moeilijke omstandigheden er toch het beste van te willen maken!
Speelden voor KRC: Tim Coutereel(1), Torney Tom, Schoolaert Jeffrey(2), Lecat Ludo(1), Blondeel Arnaud, Hoorne Ruben, Le Loet Alex(1)(60’Dries Dawyndt), Simoen Maxim(2)(49’Philippe Mahieux), Schoolaert Jurgen(56’Declerck Jorkin(1)), Bulcke Cédric(1).