Wedstrijdverslagen 07/08-03-2015

Interprovinciale U14 Samenwerking Coxyde- De Panne -Oostduinkerke
KVK Avelgem - KVV Coxyde
Eindstand: 0-5

KVVC was gewaarschuwd en dit bleek nodig want in de eerste minuut zette Avelgem voor, maar naast. KVVC reageerde direkt met een schot van Lesra, de keepster pakt. Lesra met voorzet, Dennis kopt over het doel. De vele corners volgden elkaar op en KVVC aasde op een doelpunt, Martijn trapt de corner, Lesra zet voor en Dennis werkt af met de kop 0-1. Dennis geeft de bal voor Lesra die probeerde met een goal uit het boekje, maar de keeperster pakt. De kleine was bij elke corner attent en ook nu maakt hij met hoofd 0-2. Hugo met een diepe bal besluit voorlangs. Hugo past op Dennis die besluit over. Een duwfout op Brent, penalty. Lesra zet de strafschop om 0-3. Terug een hoekschop veel volk voor het doel, maar Joram besluit over. Een vrije trap na fout op Syllah, de keepster pakt. Avelgem nu alleen voor Kiara met een stifter op de deklat, in rebound geen druk op de bal, Avelgem schiet over. Mooie bal van Lesra die voorzet voor Stijn die compleet zijn schot mist. Hugo alleen door en besluit in de verste hoek, binnen 0-4. Vrije trap gegeven door Lesra, Dennis kopt in de handen van de keepster. Directe druk van Avelgem, maar Kiara pakt. De zoveelste corner: Syllah legt af, Martijn schiet onbesuisd over. Een vrije trap van Martijn juist over. Dennis alleen door, de keepster komt goed uit. Lesra schiet een vrij trap naast en over. Terug een vrije trap van Lesra, die zet voor op Martijn, Syllah kopt over. Fout van Lucas, Avelgem met een knap schot maar Kiara kan de nul houden. Lesra alleen voor de doelvrouw, die komt goed uit en pakt. Terug een fout op Syllah, opnieuw penalty en Lesra maakt er 0-5 van. Het laatste wapenfeit van de dag, corner voor Avelgem maar Kiara plukt uit de bal uit de lucht.

KVVC won de wedstrijd. Avelgem heeft niet veel kansen gekregen, maar besloot toch één keer op de paal en één keer op de deklat.

 

Interprovinciale U15 Samenwerking Coxyde- De Panne -Oostduinkerke
KVV Coxyde – KVK Avelgem
Eindstand: 2-3 ( 0-2)

Vandaag tegen Avelgem, een onbekende voor ons, net boven ons, een overwinning zou een tweede plaats betekenen...misschien een keer plezierig voor de jongens........ Maar ze kregen geen schijn van kans door het gebrekkige en onverschillig jeugd-coördinatie. Niet alleen moesten we Maxim afstaan aan de IPU16, maar zelfs moesten we het doelman probleem oplossen met een veldspeler gezien er voor ons het doorschuiven niet geldt (Net als verleden jaar). Dit had ook gekund bij de IPU16 waar het probleem was. Senna werd gevraagd, gezien in het ver verleden, hij nog een paar keer met verve dit had gedaan. Zodanig waren we niet alleen onze doelman kwijt maar ook onze spelmaker van voren, en dat tegen een goeie ploeg (zie vorige uitslagen in de reeks Waregem). We zagen dan ook alleen grimmige gezichten op het veld die hier niets van begrepen.

1Qter En natuurlijk na nog geen 10 minuten was het reeds 0—2, door twee “ingewaaide”schoten vanuit een linkse hoek door een van de betere spelers van Avelgem. Twee maal over twee maal doel en geen enkele fout door Senna. Avelgem deed wat ze wilden als we ons niet georganiseerd kregen vooraan. Het bleef gelukkig 0—2 en totale frustratie.

2Qter gezien de stand kwam Senna opnieuw in het veld en Matthew kreeg de doelman handschoenen (wat hij voortreffelijk deed). Ook opnieuw Maxime op de 2 en Ruben in de verdediging om onze dappere Matthew zoveel mogelijk te beschermen. En..het spel werd totaal anders. Avelgem kreeg de bal niet meer bij het doel en Koksijde zette de ene kans na de andere op. We waren soms te gehaatst en nonchalant om de kansen af te werken. Jammer dat vanuit de vrijschoppen en hoekschoppen niet kon worden gescoord. We zagen een Avelgem die een goede voorhoede had, maar onzeker was in de verdediging, jammer genoeg konden we er niet van profiteren. Bal op de paal, net naast of een terugspeelbal in plaats van een schot. Rust 0—2

3&4 Qter Nauwelijks begonnen en het was 1—2, Senna, aangespeeld door Dante, scoorde nadat hij een paar tegenstanders wist te omzeilen. We kregen kans na kans, maar konden het niet afmaken. Hun doelman moest tweemaal toveren op schoten van Senna, die zeker een doelpunt verdiende. Een mooie actie van Simon op links, aangespeeld door Haris, wist de bal prachtig terug te leggen naar Neal, die de bal in het doel deed verdwijnen 2—2. Signaal om voor de overwinning te gaan, we kregen ook kansen, maar hun doelman overtrof zichzelf in het 4 Qter. En zoals dikwijls, een verloren bal op een van de zeldzame aanvallen van Avelgem resulteerde in inworp. Die verraste Koksijde en een schot op het doel was buiten het bereik van Matthew (tegenvoets) 2—3. Nog ging Koksijde voor de gelijkmaker, Haris alleen voor doel werd nog gestopt, andere kansen te haastig gemist. De scheidsrechter floot af op een 2—3 tot zeer grote frustratie van alle spelers.

We zagen een Koksijde die moedig terugvocht buiten de eerste 30 minuten, ondanks alles. Maxime kwam nog gekwetst van het veld (trap op de voet), hopen dat het ok wordt voor woensdag tegen Eernegem, wat zeker geen gemakkelijke zal zijn. Ook Gauthier op krukken kwam onze ploeg aanmoedigen. Ook vernomen dat Remi volgende week opnieuw zal komen trainen. Buiten Remi, Gauthier en Younis was iedereen daar.

Een gemiste kans en veel spelers die onbegrip hebben voor wat er al of niet word beslist. En vooral dat het zeker niet nieuw is....,gezien ook de historie met Matts verleden jaar...

 

Interprovinciale U16 Samenwerking Coxyde - De Panne -Oostduinkerke
KVV Coxyde – KVK Avelgem
Eindstand: 3-3

Geen verslag ontvangen

 

Uitslagen nationale – gewestelijke ploegen KVVC-KRC-KVVO:
KVK Avelgem -IP 13 A KVVC 10-0
KVK Avelgem - IP 13 B KVVC 12-3
KVK Avelgem - IP 17 KVVC 1-2
SK Spermalie-Middelkerke- GU17 KVVO 0-3
KVK Avelgem - IP19 KVVC 1-4

 

Bijzondere Reserven
KVC Ichtegem - KRC De Panne
Eindstand: 2-1 ( 1-1)

Onze beloften trokken op verplaatsing naar het stugge Ichtegem in de hoop om een mooi vervolg te breien aan de recente 6 op 6. Een schitterende start van de wedstrijd want reeds in de 1’ is het Styn Geryl die de 0-1 op het bord kan zetten wanneer hij kan profiteren van een slechte terugspeelbal bij de bezoekers, van een schitterende start gesproken. Dadelijk reactie

van de thuisploeg in minuut 3 wanneer na een actie op rechts een thuisspeler alleen op doelman Arne kan afgaan, schot belandt gelukkig tegen de paal. 9’ bal diep in de rug van Dries, Arne komt uit maar het is uiteindelijk Jorkin die de bal kon kan wegtrappen op de lijn. 38’ indraaiende vrije trap van aan de zijlijn, keper Arne laat zich een beetje verrassen en de bal gaat rechtstreeks binnen, 1-1, meteen ook de ruststand.

49’ mooie indraaiende bal van Kasper, bal in de voeten van Kevin Desaver maar recht op de keeper. 57’ een Ichtegemnaar alleen op Arne af, bal op de paal maar gelukkig is de 2de bal voor Arne. 59’Pieter Geerts alleen op doel af, maar een redding van de thuiskeeper. 63’ Kevin Desaver met een mooie actie op links, bal mooi voor doel gebracht waar Olivier Vandenbussche onbegrijpelijk mist voor een leeg doel, hier moesten onze ratjes altijd op voorsprong gekomen zijn. 77’ te kort teruggespeeld van Jurgen Schoolaert op Jorkin, snelle counter en het staat 2-1 voor de thuisploeg. 81’ voorzet in 1 tijd van Kevin, Pieter besluit net naast. 87’ nog een voorzet van Styn, Pieter kan op doel trappen mar de bal wordt afgeweerd in corner. Even later wordt de wedstrijd afgefloten op een 2-1 eindstand, nipte en onverdiende nederlaag voor KRC maar als de kansen niet benut worden, blijft het steeds moeilijk om met punten naar huis te komen. Volgende week terug een moeilijke opdracht met de verplaatsing naar SK Staden dat zeker revanche zal winnen nemen voor de 4-2 nederlaag in de wedstrijd van enkele weken geleden.

Speelden voor KRC: Vanacker Arne, Luchie Sammy, Declerck Jorkin, Dorné Jeroen, Dawyndt Dries, Declerck Yoni, Geryl Styn(1), Hoorne Ruben, Lams Kasper, Schoolaert Jurgen, Geerts Pieter, Desaver Kevin, Vandenbussche Olivier, Wils Jelle.

 

Volgende wedstrijden:

Vrijdag 13 maart:
20uur: SK Staden – beloften KRC

Zaterdag 14 maart
9uur15: GU10 KRC- KSV Veurne ( kunstgrasterrein Koksijde)
9uur15: GU11 KRC- KSV Veurne ( kunstgrasterrein Koksijde)
10uur: KSV VEURNE – GU7 KRC
10uur: IP14 KVVC – FC Varsenare
15uur: FC Varsenare – IP 15 KVVC
15uur: FC Varsenare – IP 16 KVVC

Zondag 15 maart:
16uur: Eendracht Jonkershove – 1ste elftal KRC