Wedstrijdverslagen 10/11-03-2018

Bijzondere Reserven
KSV Loppem - KRC De Panne
Eindstand: 2-2

Onze beloften moesten een moeilijke verplaatsing afwerken naar KSV Loppem, 2de in de stand maar mathematisch eigenlijk de leider. Met hun gekende inzet en schitterende ploegmentaliteit mochten ze terugkeren naar De PANNE met een 2-2 gelijkspel. Doelman Gertjan kon maar geklopt worden door de thuisploeg met 2 strafschoppen!!!

Zo blijven de mannen van trainer Geert Decoene, superdelegé Bjorn Deleest en kapitein Dries Dawyndt op de 3de plaats staan in de rangeschikking.

Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen rode lantaarn Davo Westende, niet onderschatten jongens!!!!!!

Speelden voor KRC: Gertjan Catrysse, Jarich Tyvaert, Tyas Demuysere, Tim schelfhout, Dries Dawyndt, Harm Blomme, Han Dewinter, Yoni Declerck, Wesley Butaye, Jeroen Dorné, Nordin Coppenolle, Bert Verdonck, Mustafa Awad, Yorick Spinnewyn

Er was geel voor Yorick Spinnewyn en Harm Blomme.

 

1ste Elftal
KRC De Panne - US Ploegsteert
Eindstand: 0-0

Na het debacle van vorige week tegen het onderaan geklasseerde NSVD Handzame, stond er voor ons 1ste elftal gelukkig op nieuw een thuiswedstrijd op het programma tegen een sterke tegenstander.US Ploegsteert, co-leider met SV Moorslede, is aan een sterke reeks bezig en won 10 van zijn laatste 11 wedstrijden. Wedstrijd was ook een uitgestelde wedstrijd en zo de laatste wedstrijd voor de 2de periodetitel. Gelijkspel was voor US Ploegsteert genoeg om de 2de periodetitel binnen te halen, bij winst van KRC werden de buren uit Veurne 2de periodekampioen.

KRC zonder de geel geschorste Jensi Callewaert en voor de rest van het seizoen ook zonder Styn Dumon, die wegens voorwaarden in zijn nieuw arbeidscontract neer meer mag voetballen. Een mooie publieke opkomst, leiding van de wedstrijd was voor Jens Coussement.

Het werd een eerder gesloten wedstrijd met in de 1ste helft vooral Christopher Verbeke die een grote kans mist om KRC op voorsprong te brengen. KRC kon in de 2de helft vooral dreigen via stilstaande fases maar de afwerking bleef achterwege. En het was bijna Ploegsteert dat in de slotminuut nog de overwinning kon binnenhalen, maar doelman Diego Cambier kon met een mooie voetreflex de poging van Sarrazin weren, zodat de beginstand ook de eindstand werd. Billijk resultaat voor beide ploegen. Volgende week wacht een verplaatsing naar JS Komen-Waasten, ploeg die juist onder KRC geklasseerd staat in de rangschikking.

Speelden voor KRC: Diego Cambier, Ludovic Lecat, Julien Dever, Nicolas Platteeuw, Wouter Dorné, Arnauld Mulisa Kalisa, Jeremy Carrein (79’ Jarich Tyvaert), Alexandre Protin, Jordy Schoolaert, Kevin Berteaux (89’Wesley Butaye), Christopher Verbeke

Halim Zouber en reservedoelman Gertjan Catrysse bleven op de bank.

Er was geel voor Ludovic Lecat en Arnaud Kalisa Mulisa

 

Uitslagen Jeugdsamenwerking Westkust Foot:
SV Oostkamp - KVVC IP U14 0-1
KVK Avelgem - KVVC IP U15 2-1
KVVC IP U16 – SV Wevelgem 1-0
KVVC IP U17 – Zwevegem Sport 10-0
VVG Alveringem - GU 15 KRC 3-1
GU17 KRC BYE

Volgende wedstrijden:

Vrijdag 16 maart:
20uur: bijzondere beloften KRC – Davo Westende

Zaterdag 17 maart
10uur: Diksmuide B – GU17 KRC
10uur: KSC Wielsbeke – IPU11
10uur30: KVK Avelgem – IPU10
10uur45: SV Oostkamp – IP U12 A/B
11uur: IPU13 A/B – Racing Harelbeke
14uur30: GU15 KRC – VKW Vleteren

Zondag 18 maart
15uur: JESPP Comines-Warneton – 1ste elftal KRC